white blouse

Andra blusen jag köpte på lager157 förra veckan (?)
 
Igår hade jag en superduper ultra mega dålig dag. Så jag struntade faktiskt i att blogga. Tänker inte heller nämna några orsaker eftersom jag tycker att den mesta negativiteten får stanna utanför bloggen! Det blir nog bäst så! En sak kan jag iallafall berätta och det är att nästa vecka får jag lämna in min älskde Macbook och byta till en HP dator, vet ni hur ont det gör? Lika ont som att se min frisyr idag, men jag har en lektion så jag orkar faktiskt inte fixa det ordentligt, speciellt när jag ändå ska duscha ikväll..
 
Har ju sovmorgon idag, så jag känner mig utvilad, dock har jag världens huvudverk. Alltså det dundrar verkligen i huvudet.. Efter skolan ska jag till gymmet, och köra armar, favoriten!! Har verkligen jätte mycket träningsverk i mina ben och framför allt min rumpa haha! Nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt tills det är dax att dra sig mot bussen!

Postat av: Hannah

Kika gärna in i min blogg, ställ frågor också så det blir lite mer "fart" i bloggen! :) (http://miniwiini.blogg.se/)

P.S Just nu pågår det en bloppis i min blogg, du hittar nya/begagnade saker ifrån 50:- och uppåt. Kika gärna in och kolla om du hittar något som faller dig till smak! :) Du hittar allt på: http://miniwiini.blogg.se/category/bloppis.html

2014-04-10 @ 10:02:18
URL: http://miniwiini.blogg.se/
Postat av: Isabelle

Fin blus!

2014-04-16 @ 10:20:59
URL: http://bells.blo.gg



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Moa Hollstedt heter jag och är en glad och driven tjej på 18år som bor i en för liten stad i gulliga Värmland. Drömmer om New York, LA, framgång och mycket annat. I denna blogg får ni hänga med mig genom min vardag och mina intressen, så som mode, träning, fotografi och andra roliga saker!