snake print

  2015-02-28 / 14:43:55 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
 
 
  SnakePrint skor från (sjukaste) Maxi 149:-
 
Kolla mina godingar till skor som jag hittade på Maxi här i stan igår!! Det fanns i massor med olika mönster och dessa kostade endast 149kr! Tror det kanske åker med något mer par nästa gång men med annat mönster på.. Tänk vad man kan fynda på lilla maxi?
 
Jag har städat mitt rum och möblerat om lite så nu är det mysigt i mitt lilla rum igen! Härligt!

The jacket

  2015-02-28 / 11:42:15 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Metro 550:-
 
The perfect jacket! Nu är min "jacksamling" nästan klar haha. Har för många jackor av olika slag men jag tycker att jackan i en outfit kan göra så himla mycket. Beställde hem en vit kappa inför våren också i torsdags så den kommer väl nästa vecka någon gång! Denna modell är ganska lik den jackan som finns på chiquelle som alla bloggare har. Jag är så nöjd!
 
Mamma och jag har varit på secondhand nu på morgonen och kollat efter fåtölj till mitt rum, men vi hittade inget tyvärr så nu är frågan om man ska börja spara till någon ordentlig eller köpa en begagnad på blocket eller liknande? Har hittat en som finns i Karlstad för 600 kr men det var ganska mycket för en begagnad fåtölj tyckte vi.. Men vi får väl se hur det blir! Morgondagen består av lite omflyttning i mitt rum och lite myshäng med min pojkvän, perf <3
 
 

LEXINGTON

  2015-02-27 / 18:10:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bättre sent än aldrig, mina fina presenter jag fick av mina två bästavänner Annie och Rosanna <3
 
Inga rättvisa bilder alls men ljuset var dåligt i rummet och bilderna som jag tog på grytvanten blev suddiga så det fick bli en close-up på muggen och inte vanten, men seriöst, dessa två ting är början på mitt dröm kök!! Blev så glad när jag öppnade presenterna och jag började nästan faktiskt gråta haha..
 
Så varför har bloggen stått still? Personliga anledningar. Anledningar som jag kanske aldrig kommer skriva ut i bloggen eller så kommer jag det, men jag är inte redo för det än och tänker inte ta upp det på min blogg förens jag känner mig det.
 
Dagen har bestått av karlstadbesök, kaffedrickande, shoppande(kommer upp på bloggen) och gossip girl tittande. En ganska perfekt fredag alltså. Lagade också en god fläskfilé och svamp pasta förut och ivkäll väntas varma mackor. Varma mackor kan faktiskt vara med på min topp 3 favorit mat-lista, det är så himla enkelt MEN så gott. 
 
Känns bra att skriva här igen. Dock säger jag redan nu att jag kanske inte är redo att prioritera bloggen som nr1 things to do in my sparetime, men det är ett mål. Ett av många. Jag gör mitt bästa, det räcker alltid. 

Sunday

  2015-02-15 / 14:32:44 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
blekfis.. Gud vad jag längtar efter sommaren
 
Hej på er! Wow vad filmen var bra igår! De har fått två timmar att kännas som 1 timme typ. Längtar redan till andra filmen med Fifty shades.. Och hallå vilka är det som säger att Mr.Grey inte är snygg?..
 
Jag och Sebastian vaknade lite efter kl 10, vi gick upp och gjorde frukost och sen har vi pluggat framtills vi åt mat för ett tag sedan, så nu ska jag och Sebastian spela lite Sims4 innan vi ska röra oss mot kyrkan där vi ska öva för lovsång på tisdag då min lillebror håller i det hela, man ställer ju upp ;-) 
 
Efter det väntas gymmet och ikväll blir det en tidig kväll då det är måndag och jag behöver sova som vanligt haha. Har en ganska rolig vecka framför mig och veckan efter denna åker jag  troligtvis till älskade staden Stockholm över några dagar.

Sebastian

  2015-02-14 / 17:15:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Hjärtat mitt <3
 
Gud vad jag längtat efter att få testa mitt nya objektiv utomhus på riktigt. Använde mig av ganska simpla inställningar men jag gtyckte resultaten blev så himla bra! Dock är det så himla synd att blogg.se är så himla bra på att dra ner kvaliten på bilderna. Men jag är iallafall hur nöjd som helst med mitt nya objektiv! 
 
Som ni ser fick jag även en ny header på köpet idag när vi var ute och fotade, så det var riktigt kul faktiskt för jag har längtat så efter en ny! Får se hur länge jag är nöjd med denna och hur länge det tar innan jag byter igen.
 
Fortsätter och fixa och trixa i photoshop och dessa efekter som jag lagt på när jag redigerade sebastians bilder + mina är så himla simpla att lära sig! Så säg till om ni är intresserade av att veta hur ni kan lägga till fina efekter på ett enkelt sätt!
 
Jag sov hos sebastian igår till idag och vi spelade bowling igår med några av våra vänner. Idag bjuds det på bio, behöver jag ens säga vilken vi ska se? haha, har lite förväntningar på denna film och hoppas att den når upp till dem!
 
Hoppas ni haft en bra lördag och en bra Allahjärtansdag! 

Something I miss in my closet

  2015-02-13 / 10:43:06 / Wanties / 0 KOMMENTARER
 
wanties
 
Som rubriken säger. Detta är vad jag saknar i min garderob här hemma. Vanliga basic T-shirts i svart och vitt (har en helt okej grå), ett par svarta Boot-cut jeans, ett par mjukisbyxor som jag kan träna i och ett par vårskor. Har så himla länge kollat på Nike Air Force och jag håller fast vi det än, dock har jag börjat tänka på om jag skulle vilja ha ett par Adidas originals ? Ni vet dem man hade när man var liten? Med svarta ränder. Rosanna tyckte jag skulle köpa Nike skorna men vi får väl se hur jag gör! Detta kommer införhandlas i vår då jag ska till stockholm X antal gånger! Roligt roligt! 
 
Jag sitter i skolan med Rosanna och nu i denna stund så jobbar vi inte alls men jag är ändå klar så det är lungt för min del. Lyssnar väldigt road på när rosanna försöker övertala sin pojkvän om att köpa en katt över telefon haha.. Själv vill jag ha en kanin men det kanske är lite enklare att övertala Sebastian om det? Eller vad säger ni?

Gamla bilder med ny redigering

  2015-02-12 / 17:00:00 / Foto / 0 KOMMENTARER
 
-Tidsinställt-
 

Jag har fått upp ögonen för att redigera bilder i photoshop igen. Sitter nästan hela tiden och leker och testar i Photoshop när jag får tid och det är ju verkligen så kul! Dock blev dessa inte så himla bra då jag sparade dom i fel format till bloggen (dom är alltså för stora och så trycks dem ihop till 700px så dom blir i dålig kvalite). 
 
När jag ska hitta insperation så sitter jag faktiskt och kollar på massor av tutorials på youtube men även på olika bloggar. Det ska bli så himla kul att börja fotografera ordentligt nu när det börjar bli ljusare ute och jag har nya roliga saker till min kamera! f
 

FourFiveSeconds

  2015-02-12 / 09:58:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Kanke jag är lite efter men jag lyssnade på denna låt idag för första gången och jesus vad bra den var!
 
 

"Eat glitter for breakfast and shine all day"

  2015-02-12 / 06:34:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Sneakpeak på en av presenterna jag fick igår av mina underbara bästavänner, tänkte lägga upp ordentliga bilder i helgen för jag vill fotografera dom när det är bra ljus!

Godmorgon! Sitter och försöker få i mig lite frukost. Har så ont i nacken idag för när jag vaknade i morse så låg jag med fötterna på huvud kudden och hade sebastians stora. Nalle som kudde, vilket resulterade i ett lätt nackspärr, tur att det är fredag imorgon.. 

Idag innehåller min dag "föreläsning" för ettorna på skolan, gymma med Sebastian och sen hem och bara ta det lugnt. Så dagen är faktiskt helt ok, förutom affärsjuridiken nu på morgonen då, usch vad trött i skallen man är efter en sånn lektion! Önska mig lycka till idag ! 

this morning

  2015-02-11 / 09:09:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag försov jag mig och det resulterade i en enkel outfit och en alldeles för dyr morgonlatte, tur att jag hade ett presentkort på EspressoHouse (tack Daniel)
 
Idag är det en lång dag igen. Jag sitter i skolan nu och har företagsekonomi och vi i vårt företag ska förbereda inför UF mässan nästa vecka och även fixa ihop en powerpoint då vi ska berätta om våra företag imorgon för alla ekonomi ettor! Känner mig ändå ganska lugn. Vi och massa andra företag var igår på LA och pratade om våra företag inför en jury i en tävling om"årets bästa UF företag". Tydligen hade jurygruppen pratat om vårt företag när de åt lunch, som tur var fick vi reda på det efter vi hade pratat med dem för gud vilken press man hade känt annars känner jag!
 
Nu måste jag återgå till lektionen, ha en bra dag!
 

since last time

  2015-02-10 / 17:52:59 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
ÄNTLIGEN! Sen jag sist skrev så har det hänt mycket! 
 
Jag har fyllt 18(!!!), firat det med vänner och familj, satt in tandställning och tatuerat mig !!
Wow, mycket hände på två veckor haha!
 
Och som ni kanske förstår på bilderna, så har jag fått nytt objektiv och stativ till kameran så nu kan jag äntligen blogga igen! Så extremt taggad på det!
 
Har haft en riktigt jobbig och lång dag idag så jag ska ta en promenad med mamma efter maten och sen kolla på gossip girl. Har så ont i tänderna pga tandställningen så har craving på allt som jag vill, men inte kan äta..Typiskt haha!