fall outfit

  2013-09-30 / 11:19:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
fall outfit
 
fall outfit by moa-hollstedt featuring a justin bieber perfume
 
 
snygg outfit till hösten, ni hittar alla produkter på min polyvore sida! Såklart så fattas det ju ett par jeans men det var inte snyggt på settet! 
 
 

inspiration

  2013-09-30 / 08:56:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
-bild från weheartit, har inte hunnit tagit några bilder idag -
 
Godmorgon! Sitter i skolan och väntar på att någon kompis ska komma hit, vi börjar tidigare idag pga att det nya namnet på skolan invigs. Byter från John Bauer till Frialäroverken, så sjukt fult alltså haha.. 
Ska träna ikväll, har träningsverk sen i lördags, min kropp är inte riktigt frisk för jag kännde verkligen hur allt bara tog i mot när jag tränade i lördags. Men ska som sagt träna ikväll, imorgon och på onsdag. Blir mycket men det är härligt att få komma igång!! Tränar ju 2-3 gånger i veckan och vill helst träna varannan dag, men känner att det är viktigt att skolan och andra aktiviteter inte glöms bort i all träning. 
 
Ni får ha en jättebra måndag och hoppas att ni får en bra vecka!
 

Film med mamma

  2013-09-29 / 21:12:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kollar på film med mamma sen blir det godnatt! Puss



memories seems to fade

  2013-09-29 / 13:44:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
detta här åvanför är en burk, med små lappar som jag skrivit ner saker på som har hänt under 2013. Har nästan själv glömt vad jag har skrivit. Och ska alltså läsa dessa på nyår, smart va? Det behöver inte vara värsta superduper grejen som har hänt, räcker med att du kanske träffade en kompis det datumet och ni gjorde en rolig sak tillsammans, jag la ner en lapp igår som det står " bio med favoriterna 28/8 " på. Det ska bli jättekul att läsa alla lappar på nyår. Detta år har verkligen varit super bra och bara massa roliga saker har hänt! Bästa året på länge faktiskt, ska försöka göra en sammanfattning på året med bilder och lite text sen i december. Med alla höjdpunkter osv! 
 
Har verkligen jätteont i huvudet idag ( IGEN!! ) och ska därför ta det lugnt. Ska ta en promenix med min vovve och sen kolla lite på gossip girl och försöka tänka bort att det är måndag imorgon :(
Inte nog med att jag har ont i huvudet utan jag har också fått en vagel i ögat, gör verkligen svin ont! Som tur är har inte mitt öga svullnat något , så är tacksam över det iallafall.
 
ni får ha en trevlig söndag så hörs vi nog ikväll!

en liten del av mitt rum

  2013-09-28 / 17:36:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu åkte tv-bänken ut ur rummet, så himla skönt.
 
Hej guys!! Idag har jag varit väldigt duktig, tränade imorse med mammasen när jag kom hem pluggade jag och har endast lite matte kvar av allt jag hade att göra, och den tar jag imorgon. Gick ut med hunden och har rensat ur rummet lite. Har även rensat ut den gamla tv-bänken som är här på övervåningen som ska skrotas och min ska ersätta den, hade ju ändå ingen användning av den eftersom jag inte har någon tv,haha. 
 
Ska på bio ikväll med Isabelle och Sebastian, ska bli jättmysigt, mina favvisar <3
 
nu ska jag kolla lite på gossip girl och sen börja fixa mig! puss

vi super till det!

  2013-09-27 / 12:26:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
makeover inför fotosesion after and before me and jennie
 
ganska exclusive ändå att jag kan blogga i skolan, don't you think ;-) ?!
Vi har samhälls kunskap om ett litet tag och nu såg jag att mitt hår ser grönt ut på bilderna, men dä är la fräscht. Känner att jag inte kan koncentrera mig så bra så detta kan ni inte ta som en vana, att det blir ett blogginlägg från skolan, kanske inte så bra ideee ändååe! 
jaja. fint fint alltså..
 
vi hörs senare puss!

julmust

  2013-09-27 / 07:31:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
åh älskade julmust <3
 
 
Är lite smått stressad och hittar inte mitt skrivblock där jag har nästan gjort klart en grej som vi ska lämna in på måndag och tänker inte göra om den, men det löser väl sig. 
 
Sebastian kommer upp till Karlstad idag så det blir lite shopping för honom innan vi åker hemmåt igen. Ska på en innebandy match ikväll också med Isabelle ( hennes ide ) haha. 
 
ha en bra dag så hörs vi senare!
 

3 månader

  2013-09-26 / 22:01:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
den pojken är min favorit <3
 
 
Gissa vem som fått tillbaka sin  huvudverk? jo jag! Jag som äntligen trodde att jag skulle få bli av med den nu, har haft så ont i huvudet nu i snart 5 dagar. skitjobbigt verkligen! 
Ska krypa ner i min säng nu och sova. Har haft en jättemysig kväll med Sebastian, vi har spelat xbox, ätit kladdkaka som jag bakade ( bild finns på min instagram @hollstedt ) och bara haft det så braa. 
Vi tog oss även förbi maxi för ett tag sen och vet ni vad vi hittade, julmust!! Jag längtar sååå efter snö och jul! 
Det är faktiskt positivt att bo i ett land där man både får uppleva vinter,vår, sommar och höst. Även om man klagar och verkligen vill ifrån detta land så är det faktiskt mysigt med lite kyla, annars skulle det ju inte vara någon vitts med att åka till några varmare länder om vi hade sånt klimat här i sverige året om, tycker jag iallafall! 
 
Nu ska jag försöka sova bort min huvudverk! Godnatt!

fina glasflaskor och vackert te

  2013-09-26 / 15:43:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
mamma var i Lidköping igår och påvägen hem åkte hon förbi Brunneby's bryggeri och köpe med sig dessa fina saker!
 
Ska springa iväg till affären och köpa lite grejjer, sen kommer min pojke hit <3 Vi har varit tillsammans i 3månader idag ;-)
 
 
Bara tagit det lugnt idag, mår även bättre och har ingen huvudverk så det är fett skönt! Nu måste jag springa iväg till affären som sagt! vi hörs lite senare!!

Dream outfit

  2013-09-25 / 18:43:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
dream outfit
 
 
 

HAPPY

  2013-09-25 / 14:47:08 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
 
Minns ni det jag sa att jag kanske skulle berätta för er? JO NU VAR DET SÅ ATT DET BLEV AV!! Jag, Kajsa och Isabelle har fått biljetter till One Directions Where We Are Tour när dom kommer till Sverige!! Parkett med mina bästa tjejor!! Kajsa ringde och ba : Gissa vilka som har biljetter till One Direction, så började jag skrika och hon skrek och så stod vi där i lurarna och bara skrek och jag hoppade av lycka och haha så kul måste det sett ut. Denna dag är verkligen hur bra som helst! 
 

MacBook Pro

  2013-09-25 / 13:52:09 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
min nya leksak <3
 
Surt att jag missade bussen med 2 minuter när jag kom till stan, så går det bara en 1 gång i timmen så jag fick helt enkelt traska hemmåt, tog en halvtimme att gå ungefär och var dö hungrig när jag kom hem så nu har jag ätit nudlar och ska fortsätta att kolla på Gossip Girl! Älskar datorn btw!! Längtat så efter den! 
 
Har som sagt fortfarande ont i huvudet idag och börjar precis att frysa, ska hoppa in i en varm dusch om ett tag, ska bli skönt! Det var fruktansvärt kallt i morse tyckte jag men nu när jag gick hem fick jag nästan ta av mig jackan för det blev så varmt haha. Hatar sådana tempratur skillnader!!
 
hoppas ni får en fortsatt trevlig dag!

Niall Horan

  2013-09-25 / 09:52:55 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
drömde om denna goding inatt, han var värsta teddybear <3
 
Vi har fått våra datorer nu !! Och eftersom vi fick leka med dom nu en stund så passar jag på att blogga!! Är så sjukt lycklig och denna dagen kanske kommer bli ännu bättre, men berättar det sen om det är så att det inte skulle bli av. Men jag hoppas verkligen det!! 
 
Slutar tidigt idag och ska hem och lägga mig direkt eftersom att jag fortfarande har ont i huvudet och känner mig seg. Blir ingen träning för mig denna vecka heller, suger ganska mycket eftersom jag vill röra på mig, men på lördag så kanske jag får träna , beror på hur jag mår men ska försöka komma iväg och ta det lite lugnt..
 
Vi hörs lite senare! puss 
 

sick

  2013-09-24 / 16:11:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Sjuuk igeeen. Eller ah, har sådan fruktansvärd huvudverk och har haft det i 3 dagar nu och idag orkade jag inte gå till skolan + rinnande näsa på det, skitbra! Dagen gjordes ännu bättre när min klasskompis skrev och sa att vi hade fått våra datorer och nu är jag ju inte i skolan och kan ta med den hem, herregud vad detta inte är min daag. Tänker gå till skolan imorgon hur jag än mår eftersom att vi ändå bara har 1 lektion och jag tror vi endast skulle städa och fota i fotostudion, inte så ansträngade direkt..
 
Har kollat på lite Gossip Girl och sovit idag, ska gå och göra mig en stor kopp te och sätta på ännu ett avsnitt och längta efter min dator :-(
 
hoppas ni haft en bättre dag än jag!
 

Bra dag

  2013-09-22 / 20:21:34 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Haft en jättetrevlig dag hos min pojkvän och här, nu blir det Gossip Girl hela kvällen, ingen måndagsångest heller! 


me today

  2013-09-22 / 12:29:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 såhär ser jag ut idag
 
Hej på er! Gårdagen spenderades först på secondhand med konfa gruppen, sedan vidare till Lek och Bus landet i Örebro ( snacka om träningsverk idag!! ) och sen spenderades kvällen med Isabelle, Sebastian och Oskar!
Hade det jättekul och Isabelle sov över här. Vi vaknade med världens huvudverk men den har börjat försvinna nu. Ska snart åka iväg till Sebastian som fyller 16 år idag <3
 
Ni får ha en jättefin dag!

Barbour

  2013-09-20 / 17:21:09 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
äntligen är den min <3
 
Den ser lite annorlunda ut i materialet och färgen på dessa bilder, den är betydligt mörkare blå och i typ och inte i skinn som det nästan ser ut att vara nu? Älskar den!
Är trött och ikväll ska jag kolla på gossip girl och äta dill chips, love!

-fotostudion-

  2013-09-19 / 19:51:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fyra bilder från i onsdags, hade det lite roligt i foto studion
 
Herre jesus vad jag är trött i kroppen, körde ben,rumpa + mage idag, är helt slut! Tänkte visa er en sak idag men har inte hunnit att tagit kort på den, så jag sparar det tills lördag tror jag! Vi har fått besked om att våra datorer kommer på måndag, och jag hoppas verkligen att det är så nu!! Vill ha den nuu!
På lördag ska jag jobba på secondhand också med konfa gruppen som jag är ledare i, skojigt!
 
Ska göra en stor chailatte och kolla på gossip girl! Ha en fin kväll!

rainbow

  2013-09-18 / 18:59:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Något utav det finaste jag vet, regnbågen.
 
Slutade tidigt idag ( tjoho!!) Åkte hem och gick ner till stan för att beställa en jacka, längar såå tills jag får den!!
Sen så har jag och Sebastian bara tagit det lugnt hemma hos mig, vi lagade mat också till min familj, blev jätte lyckat!
 
Nu har han åkt och tränat så nu blir det en hel kväll med bara massor av gossip girl och chailatte! Imorgon är det svenska och engelska i skolan som gäller och efter det hem och träna på gymmet, rumpa och ben + mage!
 
ha en fin kväll! Ska även visa er imorgon en jätte fiffig sak som är så sjukt rolig!

Bruno Mars

  2013-09-17 / 20:37:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fin redigering ellerhur? Tog  bort alla nummer ifall att någon skulle få för sig något dumt! ;)
 
Har så sjuukt ont i armarna! körde arm och rygg idag på gymmet, plus de vanliga magövningarna! Kan inte lyfta på armarna haha. Idag hämtade mamma ut våra Bruno Mars biljetter :-D Är så sjukt taggad!! och om det inte vore nog med det så släppte Maejor Ali ( stavning? ) sin nya musik video till hans nya låt LOLLY som Justin bieber är med och gästar i!! så sjukt bra att jag tänker länka den
 
 
 
ha en bra kväll kära läsare!

det blev inte riktigt så

  2013-09-16 / 20:44:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Denna bild var ju helt fantastiskt motiverande för en trist måndag och ändå var detta en så sjukt dålig dag, inga nya datorer eller bra väder. Ända positiva var att mamma och jag var nere på stan och provade Barbour jackor åt mig så ska gå ner dit på onsdag då mina storlekar kommit in så jag kan få ännu mer hjälp! och såklart att min söta pojkvän kom hit och umgicks med mig <3  Får som sagt spel på att min dator aldrig kommer, behöver den lixom till allt skolmaterial.. Blir så irriterad, och nej den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, jo du nu har jag väntat på detta sen min dator gick sönder för typ 1 år sen, och alla frågar hur jag kunde stå ut med att vänta på Justin så länge då, pfffttt, han är min gud såklart jag väntar på honom <3  jaja, idol och oboy väntar, puss på er och håll alla nu tummarna på att det ligger en bättre dag och väntar imorgon på mig och alla andra som haft en dålig dag!   - It's not a bad Life, just a bad day -

kalv och tjurruset

  2013-09-15 / 12:49:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

igår var jag, pappa och Sebastian och kollade på när Hannes sprang tjurruset. För er som inte vet vad tjurruset är så är det 1mils terräng löpning/ hinderbana. Väldigt lerigt och blött blev det som sagt! Ska vara med och springa nästa år faktiskt hade jag tänkt!
 
Idag så ska jag först till johanna och agera smink modell för henne, sen efter det ska jag möta upp Sebastian och gå hem till mig och där har vi inget planerat, vi får väl se vad vi hittar på! sov jättelänge idag men är ändå as trött och har jätteont i magen! Hatar att vara tjej ibland!
 
 

Fredag den 13

  2013-09-13 / 12:22:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Det är ett väldigt tjat om att det är fredag den 13:e idag, okej vi har fattat nu! Inte så speciellt ! Sitter i skolan och ska ha samhällskunskap om ett tag, sen ska jag gå till stan och vänta på Johanna och sen ska vi fika! Ska bli jättemysigt och roligt att få träffa henne igen! Var jättelänge sen! Hatar att mobil blogga men kommer kanske inte ha tid till att göra det senare så kände att det var bra om jag gjorde det nu! Är jättetrött och ska lägga mig ner och vila tills lektionen börjar! Det är ju faktiskt fredag!


träna

  2013-09-12 / 20:56:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Hemma från gymmet! Körde på as hårt idag och känner redan nu att jag kommer vakna upp med träningsverk! Men det är skönt för då vet man att man åstakomit något bra! Älskar att träna och att röra på mig!
Har duschat och ätit god mat med familjen så nu ska jag göra en stooor kopp chai och kolla på Gossip Girl!
Bra dag!

skolfotografering

  2013-09-12 / 17:50:37 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
såhär såg jag ut idag när vi tog skolfoto!
 
Slänger bara in ett snabbt inlägg så bloggar jag sen när jag kommer hem från gymmet! Dagen har varit helt okej och jag stortrivs verkligen i Karlstad! Vi hörs senare! puss

we remember

  2013-09-11 / 22:15:17 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Idag är det 12 år sedan.
Jag är en sådan person som väldigt lätt har medlidande för andra personer, när någon i min omgivning har problem eller mår dåligt, så lider jag med dom. Och idag var det faktiskt väldigt jobbigt att stiga upp ur sängen. Jag kan verkligen inte känna den smärtan som sitter inombords på de människor som förlorade nära och kära den dagen, men jag kan föreställa mig den. Och jag har sådan sjuk respekt för de brandmännen och de människor som var med och hjälpte till att rädda andra den dagen. Den 11 september är verkligen den jobbigaste dagen om året för mig. För jag känner sådant medlidande. Känns skönt att jag får gå och lägga mig nu. Vi får aldrig glömma vad som hände denna dag. Alla mina tankar har ägnats åt de sörjande idag.
god natt.

9/11

  2013-09-11 / 13:39:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej på er! Är tillbaka i Kristinehamn nu och sitter i kyrkan och väntar på att dra igång konfan. Jättekul lektion i skolan som vanligt, nästa gång blir det porträtt foto i fotostudion som vi har på skolan, ska bli jättekul verkligen!
Missade tåget idag med 5 minuter och jag blev så ledsen över det för jag är verkligen hur trött som helst, överreagerade jättemycket kände jag så när jag ändå hade tid så traskade jag iväg till kära espresso house och köpte en stor islatte! Blev genast på bättre humör , haha.


jag idag

  2013-09-11 / 07:28:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
såhär ser jag ut idag + mina hunters på fötterna!
 
God morgon på er! Är så trött att jag kollar i kors. Idag slutar jag tidigt och som sagt ska jag ner på stan och fixa lite grejer, och sen när jag kommer hem ska jag direkt till kyrkan och vara konfa ledare. Ska kolla om det finns något kaffe jag kan ta med mig i min termos för annars somnar jag nog på tåget! Ha en bra dag så hörs vi!

Throw back

  2013-09-10 / 20:53:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

åh sakar mina bruna ben och värmen
 
Vill åka tillbaka till Mallis snarast!! Skulle lätt kunna ta nästa plan och va där i en vecka. Men nästa resa blir ju nästa år så ;-) Två resor möjligtvis!!
 
Kom hem från Sebastian för någon timme sen, vi har faktiskt pluggat båda två idag, blev nästan klar, en sida kvar men den tar jag till helgen eller något! Idol är påslaget på tv:n och sen Hollywood fruarna på det!
Imorgon slutar jag halv 12 och då ska jag ner på stan en stund!

9/9

  2013-09-09 / 16:46:51 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
Idag hade jag på mig min nya tröja från Hollister!
 
Hej på er! Idag slutade jag 15.00 istället för 15.40 pga att vi var så snabba på att göra klart våran nyhets notis. Hoppades på att vi skulle fått våra datorer idag, men såklart kommer våran mentor in och meddelar att det kan ta ända tills på måndag innan vi får dom, sååå seegt! Vill ha min dator nu!
Väntar på att mamma ska komma hem från affären så vi kan åka och träna, super taggad !! ( eller inte? ) Är så sjukt trött bara så det känns lite segt att träna. Idag slutade även mitt bankkort att fungera när jag och tjejerna i klassen skulle äta på stan, som tur var har man ju snälla vänner som kan lägga ut. Men känner att jag faktiskt behöver komma åt mina pengar nu så får nästan be mamma att ta ut den summan jag har kvar på kortet efter Stockholm ( som nog inte är så väldigt stor haha )
 
Fick även en fråga om den vita tröjan som jag köpte på bikbok, priset är 149kr så den var faktiskt väldigt billig!
 
Nu ska jag stoppa i mig något mellis så kanske jag blir piggare!

new

  2013-09-08 / 20:25:38 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

detta var då det jag fick med mig hem från Stockholm! Stör mig jättemycket på att toppen från bikbok är hur skrynklig som helst men hade inte tid till att stryka den innan jag tog kort, haha.
Ska till Stockholm i November nästa gång, i 3 dagar med Mamma, vi ska bo i en lägenhet vid Fredmansplan och en av dagarna ska vi på Bruno Mars konsert i Globen, ska även shoppa då så fick ta det lite lugnt nu när jag var där ! Även om man bara vill köpa allt man ser!
 
Dagen spenderades hemma med Sebastian, vi har spelat Xbox och kollat på film, standarn på helger typ! love it!
Imorgon är det ny vecka och vi har även fått våra data avtal så nu kan det inte vara långt kvar tills vi får dom! ( hoppas att det blir tidigare än fredag!! )
 
Ska göra iordning en kopp chailatte och se om det kanske finns någon sådär halv bra film på tv:n som går att kolla på!
 
 

Stockholm

  2013-09-07 / 13:33:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
åh du älskade stad <3
 
Hej på er! Länge sen jag hörde av mig känner jag, har haft fullt upp några dagar och sen i förrgår var jag sjuk. Igår var jag med klassen i Stockholm, jätteroligt! Vi var på fotografiska och sen hade vi fritt på stan. Träffade Elinor utav alla personer också i Gallerian! Så henne gick jag med en stund! Hade det jättetrevligt och fick med mig lite saker hem! Ska visa det jag fick med mig imorgon tänkte jag. Ikväll ska jag till Boda Borg med fint folk!
 
Tills dess så ska jag sitta bänkad framför Gossip Girl, wow vad jag har fastnat för den serien!

pink

  2013-09-03 / 20:49:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

idol mys i min rosa mjukisdress med Hannes och mamma.
Har så sjukt ont i huvudet nu och i hela kroppen efter 2 timmars idrott idag. Ska lägga mig direkt efter idol för jag behöver verkligen sova!
 
god natt på er!

till mitt rum

  2013-09-02 / 19:59:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Dessa saker här över, kommer under detta och nästa år införskaffas till mitt rum! ALL inredning ska bytas i mitt rum har jag bestämt, och vet precis hur jag vill ha det!
 
Idag tränade jag som sagt på gymmet i ca 1 timme, åkte hem, duschade och sen har jag precis ätit och sitter nu i soffan och bara tar det lugnt!
 
En läskig grej idag när jag skulle hem från Karlstad, så höll jag på att glömma min plånbok på stationen! men som tur va kom jag på det och sprang tillbaka och hämtade den och han precis på tåget ! En till grej är att på fredag så ska jag till Stockholm med klassen, och jag har verkligen inga pengar kvar, förutom de pengarna jag lagt undan för Stockholm i November och London nästa år! Men så ringer Lorin och säger att hon fått sin lön och det hade jag också! Så nu har jag ca 2000 med mig till Stockholm! Är så gaaalet shopping sugen så det var tur att jag fick pengar, men ska försöka att inte köpa upp allt, haha. Vem försöker jag lura?
 
 
ha en bra kväll!

godmorgon

  2013-09-02 / 08:05:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Gick upp lite tidigare idag så jag har tid till att blogga och kolla runt lite på internet. Har skapat en mapp på mammas dator där jag lägger grejer som jag vill ha till mitt rum, är nöjd med tapeten osv i rummet men vill byta all inredning, fast det kommer nog inte ske i år, men man kan ju ta det lite åt gången! Idag efter skolan ska jag och mamma åka till gymmet och träna, fett taggad, kommer bli as skönt att få röra på sig !
 
Så vi hörs nog inte förens ikväll, så jag får önska alla en trevlig dag! kram

te mys

  2013-09-01 / 20:15:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
dags för lite te mys med min familj och sen film med mamma! Bra sätt att avsluta en helg på ! Ny vecka imorgon och även att jag startat igång min träning igen! så nu kör vi träning 2 gånger i veckan och inga onyttigheter förutom på helgen! Och observera att jag inte försöker gå ner i vikt utan jag vill bygga muskler och jag mår så mycket bättre av att röra på mig och inte äta så onyttiga saker!
 

i min garderob

  2013-09-01 / 16:42:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
en liten kik in i min garderob. Har rensat ut den nu och delat upp den så alla mindre färgglada kläder är på ena sidan och de plagg med mer färg och mönster hänger på andra sidan!
 
Har min pojkvän hemma hos mig nu och vi har spelat tv spel och ska nu sätta på sista saw filmen och mysa!
Vi var ute och gick lite men min hund förut, och det var faktiskt lite kyligt ute! Själv störs jag inte alls av det eftersom det är mysigt med höst! tända ljus och te! myspys!