finally

  2014-08-24 / 18:25:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
bild från dagens roligheter i Norrköping på Harry-Potter utställningen!
 
Förlåt. förlåt förlåt förlåt. Nu är det såhär att min dator totally fick damp och jag har inte kunnat komma ut på internet eller crome på den, tills igår, då min kära älskade pojkvän fick igång den. so im back on track!
Dock ska datorn lämnas in på tisdag till skolan då allas datorer ska omprogrameras and so on, liite segt!
 
Till något roligare, idag var jag och mi familia på Harry-Potter utställningen i Norrköping, och det var så gryymmt! Är lite starstruck just nu och vill kolla på alla filmerna NU. Vi gick runt och konstaterade hela tiden att wow, alltså dessa plagg och saker har faktiskt används i de riktiga filmerna, how cool?! Jag har tagit massa med bilder som jag tänkt lägga ut, dock oredigerade då jag inte orkar fixa det när det är så dåligt ljus där bilderna är tagna, då är det inte kul att fippla med det haha!
 
Ny vecka imorgon, inget jag ser ifram emot men man får göra det bästa av det!

Dig gillar jag

  2014-08-12 / 18:24:12 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
favoriten <3
 
Isabelle åkte hem för ett tag sedan och då gick jag en liten promenad med Tindra. Jag har så fruktansvärt ont i huvudet och jag hoppas verkligen att det är borta tills imorgon då jag ska vara barnvakt hela dagen (med lite hjälp av Sebastian) och då måste man vara pigg!! 
 
Fortfarande väldigt kaosigt här hemma pga köket men det börjar iallafall ta form nu. Fortfarande väldigt mycket kvar att göra men det börjar iallafall börja likna något! Nu ska jag äta en bit choklad och sedan äta lite mat! 

Divergent

  2014-08-10 / 13:21:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Okej, så igår, så jag, Sebastian och hans pappa Divergent , Seriöst.. Så himla super fantastisk bra film!!!! Snälla låt det bli en tvåa och en trea också! 

Filmen passar alla. Spänning, action och romantik, kan inte bli bättre !!
Så om ni inte har sett denna film, do it now! 

Idag är det en riktigt slapp dag. Jag kom hem till Sebastian tidigt imorse och vi ligger fortfarande i hans säng, och det kommer vi antagligen göra hela dagen, jag behöver en sånhär dag. Skäms över att jag inte haft tid och blogga men jag har varit med Sebastian de senaste dagarna, köket hemma är under renovering och därför är det kaaos i hela huset, så jag flyr ifrån det till S istället och då umgås jag med honom istället för att sitta framför datorn! Bloggar från mobilen nu bara för att jag saknar bloggen. 

Inga speciella planer inför veckan mer än att träffa Isabelle , vilket jag inte gjort på jätte länge. Njuter av de sista av detta sommarlov, som varit bra! 

Emporia

  2014-08-06 / 17:29:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Två av mina påsar idag hihi 

Köpte lite saker idag på Emporia i Malmö. Tänkte lägga ut allt på bloggen men sen kom jag på att det kanske är roligare för er med en Haul video? Kommentera gärna om ni vill se det! (Själv tycker jag det vore roligt)

Ligger uppe i min säng och är åksjuk. Det börjar försvinna men gash vad jag mådde dåligt i bilen från Malmö! Tur att kusinerna inte bor allt för långt där ifrån! Någon mil till och jag hadde spytt, usch.

Imorgon bär det av hemmåt framåt kvällen! 

On the road

  2014-08-05 / 09:18:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Nu är vi påväg ner mot Skåne! Jag valde att inte ta med mig datorn och därför kommer vi nog kanske inte höras förens fredag! (Med bilder från Skåne!)

Ha en bra dag och en bra vecka. Så hörs vi!

In my next order

  2014-08-04 / 15:09:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
dessa snyggingar är snart mina, jag valde att beställa dom via miinto.se där jag tror dessa byxor säljs ifrån Belle Shoes som finns i Stockholm!
 
Första gången jag såg denna typ av byxor blev jag helt kär! Jag var väldigt inne på ett par ljusblå/turkos/gröna mönstrade. Men nu när jag väl beställde dom så kom jag på att det kanske är smartare att ta ett par lite mer "diskreta" (så gott det går när de är värsta party-pantsen egentligen). Så jag valde att beställa de i färgen grå(dock känns det som det är lite inslag av blågrått och brunt?) Jag tycker iallafall de var svinfina! 
 
Jag vet att det är massa kompisar till mig som inte tycker om dessa byxor alls, vad tycker ni? är de fula eller fina? 
 

Spanien del2

  2014-08-04 / 13:50:00 / Resor / 0 KOMMENTARER
Bilden på stranden är där vi var fredagen, alltså dagen innan vi åkte hem, jag tyckte den var den absolut finaste stranden vi besökte, kolla vattnet lixom?
 
Något jag gärna skulle vilja lära mig att göra här hemma är mojito, alltså hur fresh är inte den smaken? Borde ju inte vara så svårt.. Jag får helt enkelt leta upp ett recept efter jag bloggat klart hihi.
 
Idag vaknade jag och mådde inte alls bra, hela kroppen skakade och jag mådde såå illa. fattade direkt att det hade med värmen att göra eftersom jag bestämde mig att sova med mitt fönster stängt inatt pga att det var klass 1-varning i hela Värmland för åskväder. And my biggest fear on earth is thunder. Jaa, det är löjligt vad jag är rädd för åskan. Jag, 17år, springer fortfarande ner till mamma och pappa för att sedan släpa upp lilla stackars pappa till min säng så jag får sova nere hos mamma( nnaaw so cute or naa), hysteriskt haha.
 
Imorgon åker jag ner till Skåne som sagt och kommer hem Torsdag kväll. Fredagen är planerad med bio besök då jag och Sebastian tänkt gå på den nya "The Purge" filmen, och fira att han gjort sin sista jobbvecka!
 
Har börjat packa lite smått för Skåne, men när jag väl satte mig ner och skrev ner saker jag inte får glömma att ta med mig så var det ganska mycket kvar att packa haha.. Ska försöka att packa lite till och sedan hoppa in i en KALL dusch. 

new in/VS

  2014-08-03 / 21:16:34 / New in / 0 KOMMENTARER
Innan flyget gick besökte vi lite snabbt Victoria's Secret där jag köpte två neccesärer och bodylotionen kommer från Afection(heter den så?) i Karlstad.
 
Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls, jag har endast legat i min säng och kollat på serier och ska nu efter jag skrivit klart sätta på ett ytterligare avsnitt av Awkward och sen kolla ikapp Pretty Little Liars avsnittet jag inte sett då jag var i Spanien när det kom!
 
Ha en fin kväll

borta bra hemma bäst/Spanien Del 1.

  2014-08-03 / 13:27:00 / Resor / 1 KOMMENTARER
 
nu är jag tillbaka i Sverigelandet!!
 
Jag har alltså varit en vecka i Spanien med min pojkväns familj, och vi har haft det superbra! Vi bodde i en liten stad/by som hette Cabo Roig (ligger utanför Torrevieja och några mil från Alicante) i en fin lägenhet med poolområde osv. Dock spenderade vi dagarna mer vid stränder (likey likey) och hade det bra. 
 
Har tagit ganska mycket bilder och kommer därför dela upp dem i flera omgångar. På tisdag packar jag om väskan och åker ner till Skåne och är där tills Torsdagkväll, vi ska shoppa i Malmö och förhoppningsvis blir det kanske någon strand dag också (tröttnar aldrig haha!!). Det är bara jag och min mamma som åker ner till våra kusiner denna gången. 
 
Nu har jag någon timmes redigering av bilder framför mig, inte det roligaste jag vet men det måste också göras haha! Hoppas ni får en bra dag guys!