Grattis

  2013-11-30 / 14:27:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag fyller min lilla mini harrypotter 10 år, grattis Arvid, du är såå bra!
 
Im sooo sorry! Jag har haft världens stress vecka och har inte hunnit blogga, hatar att skylla ifrån mig på att jag har så mycket hela tiden men pluggar gärnet nu känner jag och ska även ägna nästan hela dagen imorgon till matte plugg.. Så det är därför bloggen har varit lite stilla. Men nu är jag redo och försöka uppdatera er så mycket som möjligt! 
 
Idag fyller som sagt min minsta lillebror 10, eller ah, han är ju inte så liten längre!! Så vi väntar på att det ska komma gäster så ska vi fira honom! Han är så stilig <3 
 
Hoppas ni haft en bra vecka så hörs vi ikväll eller imorgon! 

Julklappstips till honom del 2

  2013-11-27 / 11:08:04 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
 
Fick en fråga om jag kunde ge mer tips på julklappar till pojkvännen/kill kompisen. Alltså, jag vet själv knappt vad jag ska köpa till min pojkvän men ni måste tänka på att bara att man får en present från någon, så blir man ju jätteglad och det uppskattas, vad det än är. Så lägg inte så mycket energi på att hitta den perfekta julklappen till honom, för jag tror att han uppskattar vad han än får, men ja, det är svårt alltså haha.
 
1. Träningsintresserad?

Gillar han att träna? köp något inom träning till honom, proteinpulver? Gymhandskar? Något linne eller tshirt som han kan träna i? Eller varför inte fylla på hans gym kort ? 
 
2.Kläder
 
Går alltid hem med kläder! Det är den enklaste julklappen men kan även bli den bästa. Köp någon mysig stickad tröja eller en kofta. Eller varför inte en mössa eller halsduk? Finns mycket att välja på!
 
3. mittnamnhalsband.se

Både till tjejer och killar! Köp ett fint läder armband med något skrivet på? Lite mer personligt lixom.
 
4.Biobiljetter

Köp till honom och dig och gå på bio någon kväll! Jättebra julklapp!
 
5. köp en stjärna! jaaapp, om du har en pojkvän som redan har allt, så tror du fel, för han har säkerligen inte sin egen stjärna, how cool is that?! haha. 

work hard

  2013-11-26 / 20:53:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
den var längesen, men ikväll unna jag mig en pucko med protein i ( som det finns på maxi ) 
 
Hej! Im soo sorry för den dåliga uppdateringen, har verkligen velat blogga men har inte hittat tid till det! Igår så direkt efter skolan så hämtades jag på stationen av Sebastian, sebastians mamma och syster, så åkte vi hem till dom så var jag där hela kvällen. Sen hem och umgås med mamma, sen la jag mig vid 11 typ. Så då var den dagen över lixom! Och jag känner att ja, jag kan blogga på skoltid men det blir inte riktigt ordentligt då! Och idag så skyndade jag mig hem från Karlstad, och direkt hem och umgås med Sebastian för vi firade 5 månader idag, sen direkt efter det till gymmet, så nu är jag finally hemma och ska hoppa in i duschen och sen kolla på serie med mamma! 
 
Fick även en fråga om jag kunde ge mer julklappstips till killar/pojkvännen och självklart kan jag det! Det ska hinnas med imorgon efter allt jag har inplanerat, en hektisk onsdag! 
Hoppas ni har haft en bra dag guys, så hörs vi imorgon! ni är bäst!

favorit

  2013-11-25 / 09:47:00 / Justin Bieber / 1 KOMMENTARER
 
Lyssnade på denna hela vägen till karlstad idag, en av de finaste låtarna han gjort, och ryser varje gång han låter publiken sjunga " i never let you go " så fint <3
 

Sitter i skolan nu. Börjar 10 över 10 men vill åka buss till skolan på måndagar så jag väljer att åka lite tidigare till Karlstad. Jag och ninni ska fota till träningsbloggen idag och börja på en design till den. Vet inte vad jag ska göra efter skolan idag faktiskt, hade planer men dom blir lagda på is pga en grej, så träligt .. 
 
Hoppas ni får en bra dag!

Iphone 5s Gold

  2013-11-24 / 19:42:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Min nya leeksaak <3 
 

Fick hem min goding idag, är redan as kär i den och kan inte sluta pilla med den. Dock så är inte mitt SIM aktiverat än så kan inte smsa eller ringa, men det ska aktiveras inom kort tror jag, kunde ta upp mot 4 timmar så.. Ska gå ner och hämta Cola och lite taco chips och kolla på någon ny serie, får se vad jag väljer! hihi
Hoppas ni haft en bra söndag, och jag har verkligen ingen måndags ångest, vilket är såå skönt !

Gossip girl

  2013-11-24 / 16:41:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nu kom alla inte med men men 
 
Som ni vet har jag kollat på Gossip Girl, och för någon vecka sen kollade jag klart på det. Och det är helt ärligt den bästa serien jag någonsin sätt. Skulle jag vilja leva som dom? JA! och nu kommer alla bara : jaaha så du vill bli trakaserad på internet och få alla dina hemligheter avslöjade och leva med karma osv osv, och nej, men jag skulle fått hanterat det, vilket dessa gör i denna serie, allt är på låtsat vilket är synd, men seriöst, hur perfekt är inte deras liv? Love it! Mina favoriter i serien är Blair och Chuck ! Seriöst, dom är ju så underbara <3 Sen är även dom som spelar rollerna mina favorit skådespelare, tänk att få vara med på en sådan resa! Tänk vad kul det måste vara att få spela in den serien, med alla fancy kläder och allt lyx, snygga pojkar osv osv. Jaag tipsar er om att se på den serien, åh vad jag kommer sakna att kolla på den.. 
 
Jaja, Sitter med min gamla telefon och ska lägga över alla bilder på datorn för har fått min nya nu hehe , visar den sen! 

pengar på bloggen?

  2013-11-23 / 19:45:10 / Tips / 0 KOMMENTARER
Bild från Mallis, inget med inlägget att göra haha
 
Måste bara tipsa om denna sida som ni kan bli meddlemar på ! Där ni kan tjäna pengar på eran blogg jätteenkelt, jag har redan tjänat 110 kronor och jag har bara varit meddlem i någon månad! Sen får ni även 50 kr när ni registrerar er ! så klicka HÄR eller på " denna sida " för att starta att tjäna pengar lätt på era bloggar!
 
 

Lördag

  2013-11-23 / 17:35:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Såhär glad var jag igår när jag inte fick hämta min nya mobil, hehh, följ mig på insta !
 

Helg! Så skööönt. Imorse så åkte jag ner till Broäng och satt och målade ungar i 3 timmar, jättekul faktiskt! Sen vid 1 kom pappa och hämta mig och så körde JAG hem från Broäng, fett kung är jag! 
Ligger och spelar GTA med Sebastian och Hannes. Ikväll ska vi bara ta det lugnt och laga mat osv, bakpotatis med bacon, looove! Imorgon är det städning, övningskörning och fix som gäller! Hoppas ni haft en bra lördag, vi hörs lite senare ikväll! 

Godnatt

  2013-11-22 / 23:36:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Och med dessa bilder från ikväll, så säger jag godnatt!

videoyme

  2013-11-22 / 12:33:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Hittade denna charmiga video igår när jag var inne på videofyme haha. Shit vad jobbig jag måste varit i högstadiet, står inte ut med mig själv nu heller så haha. Min mobil har kommit nuuuu, så ska hämta den efter skolan, sen blir det myskväll med Sebastian och tacos osv. Så skönt att det är fredag. Har dock samhäll nu innan jag slutar, och vi håller på med världens segaste uppgift ( som desutom min grupp snart är klara med ) men redovisningen är inte förens nästa vecka, men får väl kolla på någon serie när vi är klara. Som sagt så stannade jag uppe för sent igår och vaknade för tidigt haha, så nu är jag riktigt trött, men behöver bara få i mig en kopp kaffe så löser ju det sig också ! Vi hörs senare, vill ju visa upp min nya leksak hähä 
puss

best of Bruno Mars sweden

  2013-11-22 / 07:19:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Satt uppe alldels för länge igår kväll/natt och kollade massor av videos på youtube och dessa är då höjdpunkterna på Bruno Mars konsert här i Sverige, och jag är såååååå glad att jag hade biljetter dit, för det är seriöst den BÄSTA konserten jag varit på i år, slår både Justin och One Direction, jag lovar! Så kolla på dessa videor och njut. Gillade även när han gjorde Young Girls acoustic och Just the way you are och han lät publiken sjunga, så mäktigt, så sök upp det också om ni vill, fett värt det, den där mannen är ju wonderful ! <3
 
Godmorgon föresten, idag är det fredag och jag är så sjukt glad ! 

Visste du att

  2013-11-21 / 21:58:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jag har glasögon! hehe.. Deni!
 
Nej men ville faktiskt bara säga godnatt till er och ännu en gång tacka för att ni alla läser bloggen, hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så taggar vi fredag imorgon! Godnatt 

Moa says

  2013-11-21 / 20:05:59 / Moa says / 4 KOMMENTARER
 
Nu känner jag att jag bubblar över av ilska. Jag skäms över att leva bland dessa människor som uttalat sig i denna artikel. Det handlar alltså om att BR och något mer leksaksbolag har bytt roller på tjejer och killar i årets julklappskatalog, alltså, att killarna leker med dockor och fönar hår osv, medans tjejer springer runt med leksakspistoler och leker med bilar osv. Och vet ni hur mycket kritik de fått? Av vuxna människor ?! VART ÄR RESPEKTEN?! Det finns INGET som heter tjej eller kill leksaker. Det finns inget som heter tjej och kill färg. Det är dagens IDEAL som skapat skilldringarna! och jag har inte varit med om något så löjligt i hela mitt liv. Kritik kritik till de männsikor som sagt eller har fördommmar om denna katalog. För vet ni vad jag tycker? att det är det bästa som hänt! HUR kan det vara fel att en kille leker med dockor och en tjej med vapen?! Det är barn vi pratar om! Alla säger ju att det är så viktigt att barn får vara barn, det HÖR TILL att leka som barn, de ska ha rätt till att leka, och med vad de vill! Dockor,vapen, bilar, frisörtillbehör osv. Och våga inte kommentera på min blogg att det är " gay " För det finns inte  heller något som från början har hetat " men det är gay att göra si och så, eller ha den färgen, eller leka med den saken " Det är VI som kommit på dom idealen. Att killar måste klä sig i blått,grönt,svart,brunt och tjejer i rosa,rött,vitt,lila osv osv , att killar måste leka med vapen,bilar och annat, och att tjejer måste leka med dockor, frisörgrejer osv, det är det vi inbillat oss. sånt här gör mig riktigt riktigt riktigt arg och frustrerad. vart är världen påväg? please, låt mig veta om du också tycker lika eller är det bara jag som är ute och cyklar?!

new in

  2013-11-21 / 18:05:54 / New in / 0 KOMMENTARER
jag har världens snällaste pappa, taack daddii <3 
 

Heej! Finally some time to write typ! Har inte haft bilder eller tid till att bloggat idag, hur mycket jag än velat haha. Idag hämtade pappa mig i skolan så åkte vi till Lager 157 för han skulle köpa jeans, men vi hitta inga till honom så han fick två tröjor med sig istället och jag fick denna fina tshirt från Bondelid, glaad, har kollat på den jättelänge, så fin! FREDAG SNART!! Åh så skönt ! Imorgon ska vi lära ut photoshop till några nior som kommer till våran skola, så ska repetera uppgiften en eller två gånger nu så jag kan den riktigt ordentligt imorgon! Hoppas ni haft en tok bra torsdag, vi kanske hörs lite senare ikväll om jag orkar. Jag har haft en jättebra dag iallfall, jag ska sluta med att vara negativ till saker, för jag vet att livet är för kort för att sura! Kommer skriva av mig om det imorgon! Ni är bäst föresten! Min statistik blir bara högre och högre varje dag, ni är så fina, tipsa gärna om min blogg till era kompisar, jag vill ju verkligen komma någonstans med bloggen! kram på er!

värme

  2013-11-20 / 20:27:52 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
vill utomlands nununununu
 
Fortfarande jättebild brist, förlåt för det, ska fixa det jag loovar! Sebastian åkte hem för en liten stund sedan, vi har spelat och fikat med mamma osv, jättemys! Provade ännu en ny glögg idag, som smakade chokladboll, lite annorlunda men helt okej faktiskt! ( fast inget slår ju vanlig glögg hehe ) 
Åkte direkt hem från skolan, höll på att somna på bussen flera gånger haha, värsta är ju om jag somnar och får hoppa av i Karlskoga, fy vad jag skulle skämmas haha. Ska ta det lugnt nu och läsa favorit bloggarna och sen så småning om krypa ner i min säng. Ha en bra kväll!

Victoria Secret Fashionshow 2013

  2013-11-20 / 09:58:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
10 december på svensk tv!
 
Kommer såååå sitta bänkad framför TV:n när Victoria Secret har sin fashonshow, typ topp händelsen varje år haha. En svensk tjej med i år också, så sjukt vacker är hon, precis som alla andra. Måste ju vara en modells dröm att få vara med i den modeshowen, dock så tror jag inte de flesta vet vilket jobb det är och hur krävande det är. 
 
Kom iväg idag till skolan men slutar halv12 och ska genast hem och krypa ner i min säng , är jättetrött verkligen.. Vi hörs senare !

Body mist

  2013-11-19 / 16:27:43 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
bild brist, men julklapps tips för er killar ! finns billigt att köpa på jfr.se! u can thank me later! ( går alltid hem hos tjejer)
 

Sovit bort nästan hela dagen. Har just nu inte ont i huvudet men känner mig allmänt seg ändå, men det är ju inte så konstigt! Ska försöka komma iväg till skolan imorgon , borde klara av det även om jag har huvudverk eftersom att vi bara har 1 lektion. Blir ingen träning förens på torsdag heller, allt är så sugit just nu alltså haha. Hade glömt hur jobbigt det är att må dåligt, och jag stressar upp mig själv när jag är hemma över skolan när jag vet att jag kommer kunna ta igen och jag har ju bara varit borta igår och idag, så oroar mig så i onödan för saker .. 
 
Ska koka en kopp te och kolla på någon serie, kanske en ny möjligtvis? har ni några tips? Är lite sugen på någon vampyr serie.. vi får la se! 

godmorgon

  2013-11-19 / 11:02:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
bild från min instagram som för övrigt blev hackad igår, typiskt :(
 

Ville bara uppdatera er om att jag fortfarande ligger hemma med huvudverk och illamående, vaknade för en stund sedan och ska krypa tillbaka ner i sängen och vila så fort jag bloggat klart, så sjukt tråkigt att vara hemma alltså.. Har verkligen ingenting för mig på dagarna och jag ligger mest här i min säng och har ont i huvudet, please feel bad for me :(  haha skoja. Jag ska ju inte klaga på en förkyldning.. no big deal. 
 
Hoppas ni andra får en bra tisdag, och btw, hade namnsdag igår så congratz to me! hehe

10 saker du kanske inte visste om mig ?

  2013-11-18 / 20:08:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fick bli en oldie med min bellis <3
 
1. Jag tror jag är jättelång och jämför mig jämt med längre personer och tror jag är lika lång som dem och jag är bara 1.64..
2. Jag får skit konstiga tvångstankar ibland haha, kan vara allt från att hoppa från bron jag går över eller att kasta mat på någon i matsalen, random.
3. Jag nämner namnet Justin Bieber minst 1 gång om dagen, jag är helt seriös!
4.  Mitt drömresemål är LA
5. jag har sett filmen never say never 20 gånger nu :)
6. Jag hatar att sitta still
7. Jag vill bli storbloggare
8. jag har vääärsta sjukaste fobin för getingar 
9. Jag har fått dille på inredning, vill ha det perfekta rummet 
10.  jag älskar tomater 
 

bad day..

  2013-11-18 / 11:33:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Min underbara Tindra som ligger här och sover med mig <3
 

Idag är jag hemma med huvudverk, inte kul alls. Min tablett har börjat hjälpa så passar på att kolla datorn en stund innan jag går och lägger mig igen. Ska troligtvis till skolan imorgon, vill inte missa matten och idrotten, har endast varit frånvarande från idrotten 1 gång denna termin och fler än så vill jag inte missa! Jag hoppas ni får en bättre måndag än mig och så tar jag nya tag med bloggningen och mig själv imorgon, have a great day!

glögg

  2013-11-17 / 20:58:34 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Glögg och film mys med mamma och Hannes, avslutar söndagen på det bästa sättet känner jag. ni är bäst

LIP GLOSS

  2013-11-17 / 12:05:00 / / 0 KOMMENTARER
 
okej seriöst nu, nii måste köpa det lip glosset på bilden här över, luktar så fruktansvärt gott och smakar godis, så det gör inget om man råkar få i munnen. Vet att en del läppglans kan lukta jättegott och sen om man råkar slicka sig om läpparna så smakar det vider. Ska åka och äta med lite av släkten i Karlskoga nu så har lite bråttom. Åker direkt hem till Sebastian sen så vi hörs väl senare ikväll antar jag ! Hoppas ni får en bra dag guys!

Story of my life

  2013-11-16 / 18:24:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag gillar one direction fruktansvärt mycket och jag är verkligen huur imponerad över deras nya låt, jag älskar den rakt av, till och med en i min närhet som inte gillar dom alls sa att det var en bra låt för att vara one direction
 

Hej cuties! Är hemma nu, Sebbi skulle ha kill kompisar hos sig ikväll , men vi har haft det jättemysigt och kollat på film och druckit glögg osv, läängtar ju så fruktansvärt mycket till jul!! Ni vet att jag var med och hjälpte min kompis med en sminktävling hon skulle anmäla sig till, nu är det så att hon gått vidare så ni måste rösta på henne !! klicka HÄR för att komma till sidan! skulle betyda jättemycket för henne att gå vidare!
 
 

food time

  2013-11-16 / 13:02:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min privata matlagare hähä
 
hejsan! Är nu hemma hos Sebastian, vi håller på att laga mat, eller ja, just nu bara han eftersom jag bloggar hehe. Fick förövrigt hjälp med statistik problemet igår utav blogg.se så tacksam över det, finally. 
 
Gymmade tidigare idag, armar rygg och mage, jätteskönt. Har ont i kroppen nu eftersom jag har träningsverk sen förra passet och sen idag så kom det typ dirket efter träningen haha. 
 
Ha en bra lördag så hörs vi sen guys!

BELIEVE MOVIE

  2013-11-15 / 23:00:41 / Justin Bieber / 0 KOMMENTARER
 
 
Snart, äntligen äntligen äntligen så kommer vi alla få svar på de frågor alla undrat över. Jag känner på mig hur himlans bra denna film kommer va, och jag brast ut i gråt bara över trailern. Detta kommer bli så äkta och jag har aldrig varit såhär stolt över Justin. Alla faller ibland och gör misstag, försvarar honom verkligen inte i de senaste nyheterna, men jag vill ha en källa. Han är precis som alla andra och har inte rätt till att göra saker som han inte ska göra, men han är 19 och ska vara perfektion, skulle ni orka det? Det skulle jag verkligen inte göra. Känns så bra och är såå taggad inför filmen, det kommer som sagt bli så fruktansvärt bra, jag bara vet det.
 
Kom nyss hem från Sebastian, vi kollade på monsters university ( som vi längtat efter den filmen haha ) och åt popcorn. Imorgon är det gymmet och efter det hem till Sebastian! Hoppas ni alla haft en dunder bra vecka och en mysig fredag, vi hörs imorgon lovers!

godmorgon

  2013-11-15 / 07:38:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sämsta bilden seriöst haha, men lite av hur jag ser ut idag
 

Ska snart börja röra på mig mot bussen, är inte så fruktansvärt trött idag men det kommer väl det med senare, ska hem till Sebastian efter skolan osv, har inte så mycket att skriva om just nu haha, nyvaken och blogga är inte en bra kombo, men vi hörs nog kanske lite senare! puss

ECONOMISTA

  2013-11-14 / 20:06:17 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bästa boken för dig som är en slösare ( som jag är tyvärr ) 
 

Hej på er! Kom hem från gymmet för en timme sedan. Tränade ben och mage i 1 timme idag, skönt skönt. Ligger och dricker latte och pratar med mamma. Imorgon har jag photoshop lektion på morgonen och sam på eftermiddagen, sen hem lite snabbt och hjälpa min bror med utklädning, lillen ska på kändisfest, how cute?!
Träffade även min fiina vänn Lorin idag, hon var med på våran sista lektion, gud vad vi prata med varandra idag, har saknat henne sååå mycket och vi ska snart ses igen! Hoppas ni haft en bra torsdag, nu ska jag måla naglarna! bye 

new babies

  2013-11-13 / 15:52:09 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Din Sko 900:- love <3

bad boys

  2013-11-13 / 11:17:31 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
En av favorit låtarna nu alltså!
 

Hej på er! Sorry för att jag inte bloggade igår, men, såhär var det. Jag hade världens mensverk hela dagen och dum som jag är åker jag till gymmet och tror att jag ska klara att träna, jo det var ju väldigt bra gjort av mig! Klarade mig i typ 30 min innan jag höll på att svimmma av smärta. Köpte nya skor igår och mamma beställde ny mobil åt mig, spännande! Ska visa skorna när jag kommer hem sen, slutar om 10 min så det är väldigt skönt. Ska träffa Sebastian sen, får väl se vad vi hittar på ! Jag är as trött och vill sova just nu känner jag haha. Får sova på bussen hem, vi hörs lite senare!

newbody

  2013-11-11 / 16:55:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 -ny sport BH och två nya träningslinnen från märket Newbody
 
 

Hemma! Slutade tidigare idag. Åt på donken eftersom det var chilli con carne i skolan, och det är något av det värsta jag vet. Var och provade skor på dinsko och ska köpa dom imorgon. Dagen har varit chill, var på studio besök på P4 värmland, jätteintressant! Var i en timme så vid elva hade vi rast till kl 1 så då passa vi på att äta och gå på stan osv. Plugg och tårta som gäller sen haha. Hoppas ni haft en bra måndag! 

yesterday

  2013-11-11 / 08:01:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
smördegsinbakad kyckling med sallad, sås och potatis. heaven!
 
Shit, behöver verkligen fota lite bilder som jag har liggandes på datorn som jag kan använda när jag har brist på bilder. Som tur var knäppte jag en bild på maten igår som mamma gjorde, älskar mat haha. Tar en senare buss idag som går här ifrån 20 över så ska väl snart börja klä på mig och gå mot buss platsen! Det är -6,4°C idag, kommer frysa sönder typ.. Ska möta upp Hanna i Karlstad och vi ska sätta oss på Espresso house och ta en chai innan vi börjar eftersom bägge blir så tidiga. Efter skolan kommer Sebastian hit och hjälper mig att plugga matte, trögfattad som jag är så vill ju ingenting fastna och har prov imorgon, jesus alltså. Vi får hålla tummarna. 
 
 

daddi

  2013-11-10 / 15:48:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min tok till pappa <3 
 
Fars dag idag. Mormor och morfar kommer hit sen och äter tårta med oss. Daddi jag vet att du läser detta, du är bäst och jag älskar dig jättemycket!! 
 
Annars då? Har söndagsångest, wääk. Vill inte gå upp tidigt imorgon, fu :-( Ska gå ner och plugga matte nu, ännu mer sorgligt, kommer sååå inte klara provet, suger på matte seriöst. Döda mig någon
 

julklappstips för honom och henne

  2013-11-10 / 13:29:23 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
for him
 
 
for her..
 
 
Här har ni tjejer och killar tips på julklappar till varandra! Gör dessa sets med kill saker mest för mig själv, har ingen aning om vad jag ska köpa till min pojkvän och mina bröder, hm.. jaja, jag har ju en stund till på mig att fundera! men här är iallafall tips till er !

Spray Cleaner for make-up brushes

  2013-11-09 / 15:09:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
60 :- från KICKS
 

Måste tipsa om denna som jag köpte i stockholm när vi bara " råkade " springa förbi KICKS. Det är alltså en rengörings spray för sminkborstar, och den är jättebra! Testade den idag och mina borstar är nu som nya, så den är ett tips!
 
Glömde blogga igår, eller hade inte tid, var i skolan och åkte direkt hem till Sebastian. Vi ska snart gå iväg till maxi och köpa godis och sen spela GTA, kan det bli bättre, don't think zzoe. hähä . 
 
får mina saker från New Body idag också så ska visa dom sen!

3

  2013-11-07 / 17:32:45 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
omg seriöst nu jag är så snygg
 

Nu väntar gymmet på mig, ska åka om dryga 1 timme, mycket skönare att träna då eftersom att det är mindre folk på gymmet då, och det gillar jag! Påtal om träning osv, så har jag och min kompis Ninni bestämt oss för att starta upp en träningsblogg! Så vi ska fota i fotostudion till designen för bloggen nästa måndag!! Ska bli jättekul verkligen! Hon tränar lika mycket som mig och bägge älskar att prata om träning osv! Nu sa mamma att det var kladdkakans dag idag och blev plötsligt jätteledsen över att jag inte ätit någon idag haha. Får väl ta det imorgon! 
 
Ang träningsbloggen, såklart kommer jag fortsätta skriva som vanligt här men lämnar tränings inläggen till den nya bloggen. Också väldigt viktigt att ni får veta, är att träningsbloggen är ändast där för att vi vill ge er tips, motivation och energi till att träna, INTE för att gå ner i vikt! Jag älskar och röra på mig och vill dela med mig av det till er! Så det kommer bli as bra känner jag! Mer om det när allt är klart med den! 
 
nu ska jag byta om och kolla på ett gossip girl avsnitt! 

redigering

  2013-11-07 / 12:39:07 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Samma bild som i headern men med en annan redigering, kul kul!
 
Sitter i skolan och ska ha engelska nu kvart i, sedan hemmåt för gym och matteplugg! Är jättetrött men ska försöka pigga på mig lite, eftersom jag ska träna själv idag, så behöver jag energi och motivering, är även som sagt ben och mage idag, vilket är tråkigare än att träna armar. Men måste ju träna annat också lixom! Vi hörs ikväll om jag fortfarande lever! Och jag vill verkligen hinna uppdatera er 3 gånger om dagen men denna vecka har jag mycket och sätter bloggen i andra hand då, skolan och familjen går före lixom. Hope u understand! puss

onsdag

  2013-11-06 / 21:44:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Ännu en dag avklarad! Kort skoldag vilket var väldigt skönt hehe! När jag kom hem så träffade jag Sebastian och vi har mest tagit de lugnt och pluggat lite faktiskt! Bilden är då från idag då jag missade bussen med 1 minut och eftersom min choklad blev uppäten av min hund häromdagen så köpte jag en ny, ibland får man unna sig faktiskt! Ska gå och göra mig iordning för sängen, älskar att lägga mig tidigt och jag behöver det verkligen känner jag.. Det är så super duper viktigt att man får sova många timmar och jag känner själv att jag håller mig friskare och piggare framför allt, visst alla krafter är slut när man sitter på bussen hem från Karlstad, men energin under dagen är iallafall där! Imorgon ska jag träna, ben och mage! Can't wait! Älskar gymmet! 
 
hoppas ni haft en bra vecka hitils , jag är super duper lycklig över att det redan är torsdag imorgon! go kväll på er !

the store..

  2013-11-06 / 09:23:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Utanför butiken Justin Bieber var i när han var här ( inte ny bild )
 
Godmorgon! kom 20 min sent till skolan idag, vilket jag kommer göra hela veckan eftersom bussar och tåg är helt cp i kristinehamn. Usch hatar att komma sent. Har bara en lektion idag så det är skönt. Ska hem sen och kolla serier och vänta på Sebastian. Vi hörs senare !!

dagens låt

  2013-11-05 / 20:25:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
okej need to get this out, men fy vad miley cyrus är ball! Fatta hennes självförtroende?! Hon provocerar ju pga att hon vill ha den uppmärksamheten hon får. Jag avskydde " nya " miley tills jag började förstå mig på henne. Och hon är så cool! Visst hon kan gå över gränsen ibland men hon vågar iallafall, som inte vissa andra kändisar gör! Älskar för övrigt hennes senaste skiva! love love! 
 
Gick jättebra på gymmet och nu ska jag plugga lite matte och sen faktiskt hoppa i säng, har längtat efter det hela dagen haha! Hoppas ni haft en bra tisdag guys!

marc by marc jacobs

  2013-11-05 / 17:03:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
okej blev jättestressad nu när mamma säger att vi ska åka till gymmet. Har haft en slö dag och haha allt har varit lite sissådär. Men tar nya tag imorgon, varför deppa lixom? Annars då, slutar tidigt imorgon, hem och sova typ haha är fortfarande jättetrött från helgens festligheter! Hade dans idag med klassen, så sjukt kul! Ska nu iväg och träna och det är armar idag, finally, så kul! 
 
hörs senare puss!

Odd Molly

  2013-11-04 / 20:29:48 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kärlek <3
 
 

Ska försöka fota plagget imorgon eller så om jag hinner, ska ju träna osv! ( i minna nya tights wee!! )
Sitter och lyssnar på bruno och bloggar. Skar mig fingret förut också, fick typ panik, har glömt hur ont det faktiskt gör när man råkar skära sig.. 
Idag var det skola, tog sällsis med Isabelle till stan och sen finally, fick jag träffa min Sebastian. Jaa, skit töntigt ni har inte setts på 4 dagar men ja, jag saknar honom ändå!! 
Annars då? Idrott imorgon + matte. Sen egen träning , duktig jag är.. Är som sagt as trött pga hemresan som slutade kl 3 här hemma, så ska faktiskt bara kolla ett gossip girl avsnitt och sen sova, längtat hela dagen haha <3
 

Bruno Mars moonshine jungle tour sweden

  2013-11-04 / 09:54:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
-bild från google - 
 

Wow säger jag bara! Ännu en helt fantastisk konsert och denna gång med Bruno Mars. Mamma och jag hade plats på läktare C, men vi provade och sitta på läktare A och satt där ääända tills konserten började och då kom dom som hade dom platserna, så det var ju lite segt men såg jättebra från C också, globen är ju inte så fruktansvärt stort så vi satt nära scenen! 
 
Publiken var helt vild och det var Bruno och hans band också. Han sjöng massor av låtar och körde även en acoustic version av Young Girls, hur fint lixom?! 
Sen så blev jag så glad att jag började gråta när han sjöng Marry You haha, mamma skämdes ihjäl typ. Har jätteont i halsen idag men så värt det haha. Helt fantastisk konsert och jag ska absolut gå på honom igen om han någon gång kommer hit igen, vilket jag tror eftersom han bubblade av energi och var jätteglad! 
 
Är som sagt jättetrött, kom hem kl 3 i natt och sitter nu i skolan och halvsover innan jag börjar. Nästan alla tåg denna vecka är inställda så måste åka buss.. 

lycka

  2013-11-02 / 18:27:48 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
sååå lycklig!!
 
Waah, vilken daag! är så nöjd med det jag köpte idag. Men ska spara lite på odd molly plagget jag köpt, så den får ni suga på lite hehe! Är som sagt iallafall skit nöjd och hittade så bra smink idag också. Provade genast att applicera det när jag kom hem innanför dörren, och färgen passade med min hudton perfekt!! Nu ser dom väldigt mörka ut men så är fallet inte, lampan i rummet gör allt lite gult och ger en konstig nyans haha. Fick även med mig det efterlängtade och perfekta dator fodralet till min macbook pro! Från marc jacobs också, får skämma bort sig själv ibland haha. 
 
Vill ni veta världens sämsta sak då? jo min kamera fick damp och ladda ur sig under natten och självfallet så märkte jag det när det var försent, så endast mobilbilder från idag, men vi ska till gallerian som ligger här på fridhemsplan/kungsholmen imorgon och då ska allt batteriet vara laddat! Ska hoppa in i en dusch och sen ska vi väl så småningom dra oss mot pizzerian som ligger på gatan här hähä. 
 
 

Stockholm. nya tights

  2013-11-01 / 17:43:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
finally!! införskaffat nya tights från nike, as nöjd!!
 
 
jag har saknat eer!! Men det har varit jätteskönt att fått tagit en liten paus men nu är jag tillbaka och under helgen bloggar jag från favorit staden Stockholm. Kom fram för en halvtimme sen och ligger och kollar på tv. Har sett ifram imot att få komma hit nu jättelänge, älskar denna staden och denna helg kommer bli sååå bra , bara jag och mammi som åkt hit och som sagt, är jätte taggad inför helgen! Så hoppas på att mobilbloggen inte sviker mig heller eftersom jag kommer vara ute på dagarna lixom. Mamma och jag ska kolla över vart vi ska äta idag, jag vill till mosaik och hoppas på att hon orkar gå dit, inte alls långt men vi är ju trötta oså.. 
 
Vi hörs kanske senare ikväll eller imorgon!