Isabelle

  2013-08-31 / 20:08:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Seriöst hennes utseende, så sjukt vacker är hon, skulle kunna döda för att få se ut som henne!
 
Har övningskört nu, det var ett bra tag sen men idag gjorde jag faktiskt mest framsteg, körde hem bilen helt till huset! Sen var det ju lite läskigt att det regnade, så det var lite " halt " på vägen! Nu väntas toast och sen film med min kära mamma <3

black and white

  2013-08-31 / 17:34:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Var ute och fotade lite förut med isabelle igen, ska lägga upp bilder på henne senare ikväll eftersom att min mamma vill ha sin dator nu. Längtar verkligen ihjäl mig tills jag får min dator!
Vi åt som sagt på thaien förut, as gott var det! Sen tvingade Isabelle med mig på en innebandy match och snäll som jag är så följde med och tittade med henne, 5-5.
Fett skön dag ändå! Ska gå ner och ta en kopp kaffe och sen är min dag completed!
puss!

lördag

  2013-08-31 / 12:12:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
favoriterna <3
 
Äntligen helg!! Är så hungrig så jag kan nästan inte koncentrera mig på att blogga. Ska möta Isabelle på thaien kl 1 och äta lunch! Vi hade tänkt att hitta på något på eftermiddagen nu också men vad vet jag inte. Vädret är ju inte så inbjudande till att vare ute och ränna, men vi får väl se lite hur vi gör! Ska i alla fall ut och övningsköra med pappa ivkäll, var ett tag sen så vi får la se hur det går! haha..
 
Vi hörs lite senare!

Mys med älsklingen

  2013-08-30 / 19:07:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Lego Indiana Jones och sen chips, sjukt bra alltså !


roundie

  2013-08-29 / 22:00:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
hej på er! Kom hem från Sebastian vid nio tiden och nu sitter jag i köket och kokar pasta, var så sugen på det, haha.
Vilken hektisk dag! imorse när vi kom till Karlstad så brann det i närheten av skolan och stationen, så det var jättemycket rök och det har luktat bränt hela dagen i skolan..
Är jättetrött verkligen och duschade också precis, inte direkt så man blir piggare av det såhär på kvällen!
Haha tror jag ska sluta skriva att vi hörs senare när jag avslutar ett inlägg för jag känner att jag har verkligen inte den tiden jag vill ha till att blogga, kommer bli så sjukt mycket enklare sen när jag fått min mac dator från skolan, då kan jag blogga på dagen och morgonen och kvällen!
 
nu ska jag slänga i mig lite mat och sen sova! godnatt

wayne's

  2013-08-28 / 14:17:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Hej på er!! kom hem för ca 45 minuter sen! Slutade skolan tidigt idag och tänkte åka hem på direkten men sen kom vi tjejer i klassen på att vi skulle ta en fika tillsammans, så vi hade det jättetrevligt på Wayne's. Nu sitter jag och väntar på Sebastian. Medans jag gör det så ska jag kolla på lite kläder inför hösten! Mys!
 
vi hörs lite senare!

tillbakablick

  2013-08-27 / 17:56:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Duktiga Isabelle som tagit dessa bilder på ett läger vi var lägerledare på, precis innan skolstarten!
 
Vilken dag! haha, vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Allt har gått åt skogen idag, dock inget med skolan att göra ( förutom sista lektionen då vi cyklade alldeles för långt ) Vi har haft våra lektioner ihop med floristerna idag på skolan! Jättetrevliga tjejer verkligen! så det ska bli riktigt kul att få umgås med dom!
 
Var verkligen jättetrött nu när jag kom hem, men jag lagade faktiskt mat till min familj ! Blev själv nöjd över resultatet!
 
Från en sak till en annan. 2013. Detta år har varit ett av de bästa åren i mitt liv. Har fått upplevt så mycket som jag alltid velat gjort, så gick ju en av mina drömmar i uppfyllelse också, haha behöver väl inte ens berätta, för jag tror att om ni följt min blogg så vet ni hur illa min besatthet är för en grabb från Canada på 19år.
 
Är jätte äcklig och ska snart hoppa in i en dusch, har ont i rumpan och ryggen också tack vare allt cyklande idag..
 
imorgon är det onsdag och då slutar jag halv12, skönt skönt!

Best friend

  2013-08-26 / 21:44:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
seriöst, så stolt över att få kalla denna vackra varelse för min bästa vän!
 
Idag har vi haft grafisk design hela dagen i skolan, fick sluta lite tidigare och skyndade mig hem till min pojkvän och har spenderat eftermiddagen + kvällen med honom nu och bara gosat, 2 månader firade vi idag ;3
 
Imorgon ska jag ha idrott för första gången i gymnasiet, ska bli kul att få röra lite på sig, roligt! En liten mindre rolig sak idag var att min cykel blev snodd ( 3:e cykeln nu som försvinner ) Blir så trött på alla små skitmänniskor som verkligen sjunker så lågt så de roar sig med att sno andras grejer! Så imorgon får jag traska ner till stationen!
 
Ska faktiskt snart hoppa i säng! är jättetrött men har haft en bra dag förövrigt!

framför kameran

  2013-08-25 / 16:04:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min fina <3
 
Idag så har jag och Isabelle varit ute och fotat varandra och även min lillebror fick knäppa lite kort på mig och tokan! Ska nämligen få hjälp av en snäll tjej som heter Caroline, med en ny bloggdesign! Ska bli jättekul att få det lite ändrat här på bloggen!
 
Var i kyrkan hela förmiddagen och sen tog jag och Isabelle med oss mina bröder till donken och käkade lunch, sen ikväll väntas det taco kväll med min familj + pojkvännen <3
 
Kommer lägga upp lite till bilder ikväll eller imorgon kanske, men vill va lite hemlig med det eftersom det kommer vara med i designen!

22 Augusti 2013

  2013-08-22 / 13:54:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej på er! Kom hem för ett tag sedan från andra dagen på JB gymnasiet i Karlstad. Wow alltså, vad nytt kan vara skrämmande ibland. Hade grupp uppgifter idag i skolan och sen gick vi ut och åt, efter det fick vi sluta. Alla har börjat prata lite smått med varandra i klassen idag, igår var det lite stelt men det förstår man ju när det är första dagen. Datorerna som vi ska få i skolan är försenade och jag hade tänkt att jag inte skulle blogga något mer innan jag fick nya datorn, men eftersom det nu kommer ta en stund att få dem, så får jag blogga på mammas dator så länge som vanligt. Jag är jättetrött och vill ha kaffe, men det finns inget kokat hemma och jag har ingen aning om hur man kokar kaffe så jag får helt enkelt lägga mig och ta en powernap och sen hoppas på att jag har snälla föräldrar som kan koka åt mig.
 
 

Mallorca

  2013-08-19 / 13:08:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

hemma

  2013-08-14 / 19:23:33 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

tre bilder från den dagen vi tog kort på stranden, har många fler som ska upp och massor med andra bilder med! men det tar sin lilla tid att redigera över 200 bilder, så tar det lite uppdelat! Imorgon åker jag till ett sommarläger och där kommer jag inte ha någon dator med mig så jag hör av mig när jag kommer hem igen!
 
Har verkligen haft det toppenbra på Mallorca och vill verkligen åka tillbaka dit någon gång! Kommer berätta mer om det senare i veckan!

från instagram

  2013-08-11 / 18:04:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
hej på er! Internetet här har börjat krånlga idag, och senaste dagarna har jag varit för trött för att blogga och igår mådde jag inte så bra, stod inte rätt till magen, så vart jätteslö över det. Men idag mår jag bättre och mamma ska snart hoppa in i duschen och jag ska börja fixa mig lite smått, för sen ska vi ta bussen in till hamnen och försöka hitta den svenska resturangen som finns här, skönt att höra lite svenska haha. Är inte så många svenskar på det hotellet vi bor på, väldigt många britter dock, dom pratar ju så härligt så man dör ju nästan!!
 
Åker hem på tisdagkväll/natten till onsdagen så ska njuta riktigt mycket de sista dagarna nu! Kommer verkligen sakna mallis jättemycket och ska absolut åka hit någon mer gång!
 
 

godkväll

  2013-08-08 / 22:07:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
en bild från tidigare ikväll när mamma och jag var nere på stranden, har massor med mer bilder men det är så segt att ladda upp bilderna osv. Ville bara kika in lite, har ju semester så ska ju inte blogga alls, men jag är ju snäll och har tid över ;-) Mamma och jag ska kolla på Pretty Little Liars. Mitt hår har blivit jätte solblekt som ni kanske kan se där framme i luggen på mig, er helt vit haha.. Har bara legat vid poolen och varit lite på stranden idag, är standareden här . Men på söndag ska vi faktiskt åka in till den gamla delen av Alcúdia på marknad, fett mysigt!
 
Hört att ni har dåligt väder i Sverige, 2 BAD 4 U GUYS! HA-HA-HA
nä nu ska vi inte vara elaka ( bara lite )
 
 
 

stranden

  2013-08-07 / 22:08:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår när vi kom hit så gick vi ned och kollade på stranden som ligger vid vårat hotell, och den är verkligen jättefin! Bilden är inte alls rättvis mot vad stranden ser ut på riktigt, klarblått vatten och kritvit sand. Vi var och badade jättelänge idag, 30 grader var det i vattnet så det var nästan inte ens skönt med tanke på att man ville svalka sig i värmen. Kom nyss in, vi har varit och ätit på en resturang som var jättemysig, och personalen var också jättetrevliga och roliga! Sen har vi bara gått runt och kollat i alla mysiga affärer. Har köpt två armband, ett glittrigt och ett som man kunde skriva ett namn på, haha kan ni gissa vems som står på det ;-)?
Mamma och jag ska kolla på Pretty Little Liars nu. Har haft en jättebra dag och är lite småtrött. Vi hörs imorgon antar jag!
 
kram på er !

Alcúda dag 1 - rummet

  2013-08-06 / 21:07:25 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Jag har internet på hotellet!!! så nu kan jag blogga en gång varje kväll här ifrån Mallorca ! Det är as varmt här och vi har solat och badat sen vi kom till hotellet. Bussen gick sönder påväg till Alcúda, mardröm var det , och AC:n funkade endast ibland men som tur var så var fritidsresor snabba med att skicka en ny buss så vi var vid hotellet halv4, dock landade vi kvart över 1 men bagaget var ju också sent och vi fick vänta en timme. Nu är jag trött och mamma och jag ska kolla lite på Pretty Little liars.
 
Vi var och åt på en liten resturang och gick ner till stranden och kollade lite, såååå fint! Kommer mer bilder imorgon och när jag kommer hem! hoppas ni har det bra i Sverige !
 
kram!

Flygplatsen

  2013-08-06 / 07:59:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Om en halvtimme så går vi på planet och nu vet jag vart jag ska åka ;-)
Ni får ha det jättebra så hörs vi!

Kram!


halsband

  2013-08-05 / 21:55:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

 
Måste bara visa er mitt fina halsband som min fina pojkvän köpte åt mig när han var i Spanien! Seriöst älskar det!!
 
I natt/morgon så åker jag och mamma utomlands och kommer inte hem förens på tisdag eller onsdag, kommer inte ihåg haha. Vet som sagt inte vart jag ska någonstans och får inte veta det förens jag kommer till flygplatsen och ska checka in, så spännande!! Ska ju upp jättetidigt så ska faktiskt krypa i säng snart och försöka sova lite!
 
2 senaste dagarna har jag umgåtts med min pojke och min familj. Har haft det jättebra och idag jobbade jag även sista dagen på sommarjobbet ( praise the lord 4 that )
 
vi kommer ha internet på hotellet så vi får väl se om jag kikar in, bloggar från flygplatsen imorgon möjligtvis och kanske under resan, men annars så hörs vi ju om 8-9 dagar!
 
ha det så trevligt hemma i Sverige!

packar

  2013-08-03 / 19:03:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Packar förfullt nu, för om 3 dagar lämnar jag och mamma Sverige! Anledningen till varför jag inte bloggat så bra på sista tiden är för att mitt minneskort till kameran gick sönder men nu har jag fixat ett nytt som jag ska sätta i kameran senare och imorgon är jag tillbaka på banan igen! :-)
 
Vi ska ha taco mys med mormor, morfar och mammas bror, så måste avsluta nu!

Stockholm

  2013-08-01 / 19:11:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/bild1: världens godaste pasta på resturangen Mosaik, rekomenderas!/bild2: Nya stövlar /bild3:Vasa museét som pappa tvingade med oss på/bild4:Shopping/bild5:Frappe/bild6:jag/Bild7:Pappa visar sina konstnärliga talanger i Gallerian/Bild8: Den sjuka kön till Hollister../Bild9: tv häng mitt i natten.
 
Haft två underbara dagar med min familj i Stockholm, med shopping, Grönan osv. Jag ska börja packa om nu för jag och mamma åker utomlands nästa vecka! Fett mys! Nu väntar det grillat till mig så vi hörs i morgon!