fredag

  2014-05-30 / 21:44:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag gjort en sak, ätit.
 
Haft en bra dag med trevligt sällskap. Stockholms-tjejerna var här och vi åt god mat och fikade och hade det trevligt. Nu är jag verkligen jättetrött så ska sätta på ett avsnitt av min serie som jag kollar på och sen förmodligen sova. Vi får se vad morgondagen bjuder på, en sak är säker och det är ett redigt benpass på gymmet, det behöver jag haha! Hoppas ni har och haft en bra dag!

todays

  2014-05-30 / 12:46:32 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
jag har på mig kjol idag, hör och häpna säger jag! 
 
Har ingen aning vart något av plaggen jag har på mig kommer ifrån mer än att scarfen är från lager157 och armbandet från thomas sabo. 
 
i am so sorry, på riktigt haha. Ni måste hata min blogg seriöst, jag är så sämst på att blogga just nu känner jag. Men jag sitter typ inte bloggar något. För övrigt HATAR jag min dator också, jag kommer nämligen ALLTID åt plattan där man styr musen med mina händer när jag skriver så den byter sidor på internet och raderar allt jag skriver när jag nu försöker uppdatera osv. JAG VILL HA TILLBAKA MIN MACBOOK :-(
 
Nog om om det. Igår var jag, Sebastian och Johanna på fastingen. Det sög typ. Det var ju trevligt sällskap osv, men alltså ärligt, vad har hänt? Det fanns typ inget att åka, inget att spela eller något. Lame var det. Dock ska jag kanske ändå nere imorgon igen haha.. 
 
Idag är det fredag och mina kusiner från Stockholm kommer hit vid 3, så det ska bli jättekul! Har inte träffat dem på as länge.. 
 
Ska kolla på något avsnitt av en serie jag kollar på. Sen som ni ser på bilden har jag blivit halvt ljushårig, fick bli en ombré när jag var hos frisören i tisdags, är jättenöjd. Dock läängtar jag efter att tvätta håret imorgon, man ska ju vänta några dagar innan man tvättar det och idag när jag vaknade hade det börjat bli fett, och då får jag panik. Tur att jag har torr-shampoo hemma, lifesaver.

darlings

  2014-05-25 / 18:25:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
okej sämsta bilderna jag tagit, jag skakar som ett asplöv i armarna efter gymmet haha! MEN här är dom, sååå snygga!!
 
Tror ni inte att jag hade turen att jag fått min lön igår så jag kunde ner och köpa dessa babes på stört istället för att vänta tills imorgon? Hade tur för det fanns inga kvar typ. sparade 700kr på att köpa dom nu. De var nersatta till 995kr istället för 1650, kändes ganska skönt faktiskt haha! 
 
Och måste klargöra en sak också. Jag har fått många kommentarer ang att jag är bortskämd? Men det är jag verkligen inte. Allt ni ser jag lägger upp som jag köper är det jag själv som har betalat för, ingen annan. Ibland får jag lite pengar av mamma och pappa men då är det för dom vill ge mig det, inte för att jag behöver det. Dessa pengar tjänade jag genom att dela ut reklam under några veckor, det värsta jag gjort typ, det tog sådan tid och det var så sjukt mycket reklam för så lite pengar. Men som sagt, jag köper mina saker själv, för mitt studie bidrag men ibland är mamma och pappa snälla och lägger till lite. Nuff said om det.
 
kom hem från gymmet för ett tag sedan och nu ska jag kolla på lite serier och bara ta det lugnt, ny vecka imorgon, kommer bli bäst.

new

  2014-05-24 / 12:19:57 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
baby lips och essie lack från Lindex
 
Var nere på stan med mamma förut och köpte en klänning till henne och jag gick även in på synsam och provade solisar som jag ska köpa på måndag, och är så avundsjuk efter som att Sebastian köpte sina redan idag, så jag måste gå hela helgen och vara avis. Så om jag har otur så får jag inte mina pengar på måndag från mitt jobb eller så är solisarna slut, då börjar jag seriöst grina haha ;-) Har målat naglarna och ska lägga på ett topp lack och sen försöka platta igenom mitt hår, för vi ska bort senare idag på fest! 
 
 

grattis till prinsessan

  2014-05-22 / 13:04:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag fyller min lilla prinsessa 3 år(eller 21) och det känns ärligt talat som jag fick henne förra året
 
Vilket vääder! Sitter i skolan och svettas ihjäl efter en intressant morgon. Behöver jag säga mer än att jag är livrädd för getingar och att jag hitta en superduper stor i köket? ett ord, kaos.När jag blir något år äldre tänker jag gå till en såndär som gör att man kan bli av med sina fobier, för alltså det förstör så mycket, jag klarar nästan inte av att vara ute för att jag är så himla rädd.
 
Efter skolan ska jag hem till sebastian, plugga lite inför np imorgon och bara ta det lugnt, ha en bra torsdag darlings

makeup

  2014-05-21 / 19:42:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
såhär fin var jag idag när isabelle hade sminkat mig, dock har jag totalt sabbat det mesta av det på bilden ovan då bilden inte togs när det var nygjort, tex så ska det inte ligga guld-glitter lite här och där utan det skulle varit ännu mer på ett ställe, och så har det ramlat ner smink under ögonen, but anyways, hon var så duktig!
 
Skulle tränat idag efter jag träffat älsklingen, men jag har haft en sådan enorm huvudvärk hela dagen, och då kände jag att jag stannar nog hemma och satsar på benpasset på fredag, det var axlar och rygg idag , får kombinera det med mage eller något på söndag, det löser sig! Jag ska försöka lägga mig tidigt och sova även om jag har sovmorgon imorgon pga mitt huvud. Alltså det är sinnes hur ont man kan ha i huvudet.
 
Dagen har iallafall varit jätterolig! Nu tar jag kväll

skor

  2014-05-20 / 18:46:08 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
ballerina skorna jag glömt att visa i bloggen, ellerhur är de fina?! dock lite lortiga och smutsiga inuti(som man tyvärr ser )
 
Ledig kväll! Idag har jag inget inplanerat nu på kvällen, nästan så man blir rastlös ju haha.. Som jag skrev tidigare så ska jag hjälpa Isabelle med hennes arbete på skolan imorgon och det ska bli riktigt kul! 
 
Ska snart ner och äta kvällsmat, lax, finns det något bättre?! Denna dag har varit så mycket bättre än gårdagen vilket jag är glad över, och det ska bli fint väder imorgon också säger dom, hoppas på att det är sant! Jag hoppas ni haft en bra dag guys!

godmorgon

  2014-05-20 / 09:41:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
om det är något företag som lyckats med sin reklam iår är det GB glass, så underbart rolig haha!
 
Sovmorgon idag, ska snart gå ner och plugga spanska eftersom vi har 21 frågor till oss själva att besvara tills imorgon, wupz, hade heelt glömt bort det! Så typsiskt, och i ämnet jag hatar också. Finns två ämnen i skolan som jag verkligen inte är bra på: matte och spanska
 
Imorgon ska jag stå modell för Isabelles skolprojekt så jag missar första lektionen, inga sura miner för det hehehe. Det ska bli kul iallafall!
Var livrädd inatt för det åskade så, men ja överlevde(typ)..
 
Träningen gick jättebra igår, en timmes armar och det känndes ordentligt efter.Dock var det miljarders med folk på gymmet och alla körde typ armar eller bröst så allt var ju nästan upptaget, men jag tog mig igenom alla övningar ändå som tur var!
 
Nu väntar spanska plugg och en kopp kaffe, ha en bra dag!

nike

  2014-05-19 / 17:36:55 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
jaa okej jag har lite stökigt i mitt rum right know, men palla bry sig
 
Kom på att jag kanske inte visat mina skor jag fick i julklapp förra året ordentligt?! och inte har jag heller visat mina fina ballerina jag köpte i början av april, hm.. Får ta och göra det, dom är så fina ju!
 
Dagen har varit huur sämst som helst, går inte in på några detaljer, lika bra så! Har precis ätit och ska åka iväg och gymma om 1 timme, men bytte om nu så jag kan ställa in mig på att komma iväg, har ingen motivation idag, dock så ska jag köra armar, och det är favoriten, så lite lättare känns det ju! Önska mig lycka till eller något haha.
 
 
Har verkligen bloggtorka nu, dock fixade jag ihop en skaplig header så det känns ju bra iallafall! hoppas ni haft en bättre dag än vad jag haft!

summer is here

  2014-05-18 / 21:29:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min lillebror får agera fotograf like all the time..
 
Det är så varmt i mitt rum så jag tuppar seriöst snart av, kanske lika bra eftersom jag ska försöka sova inom kort.. Dagen har varit bra men nu kryper måndags-ångesten på, alltid lika trevligt.. nu är sommaren här också, punkt slut. Och bara så alla vet, så hatar jag min dator av hela mitt hjärta eftersom det är typ tredje gången jag fått skriva om detta inlägget för den tvunget ska radera det. Godnatt på er.

blue and white

  2014-05-18 / 13:14:39 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
viktigaste i ett sovrum är sängen tycker jag, jag är jättepetig med min säng och ska ALLTID ha fint i den! 
 
Finally! Lite tid för att blogga haha! Igår var jag med Isabelle, vi låg ute i solen nästan hela dagen, vi tränade mage på gymmet och frammåt kvällen umgicks jag med henne och Sebastian <3
 
Idag fyller min fina mamma år också, så imorse firade vi henne och lite senare kommer mormormorfar och farmorfarar hit och fikar! Alltså vilket väder det är ute?! Jag har solat i någon timme i förmiddas och det var verkligen jätte varmt! 
 
Har så mycket att se ifram imot nu också känner jag, älskar livet just nu ! Vi bloggas senare!

Det är dags att hålla käften och växa upp

  2014-05-15 / 14:57:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Alltså nu blir jag så fruktansvärt trött att jag måste få skriva av mig. Detta med att få ha en egen åsikt, tycka precis vad man vill om vad som helst, att få rösta på vilket parti man vill, UTAN ATT EN ÄNDA MÄNNISKA HAR NÅGOT MED DET ATT GÖRA! 
 
Jag var inne på Blondinbellas blogg, och som ni vet har hon flera utalanden som inte alla håller med om. Jag tänker inte ta upp mina åsikter om vad jag tycker om det hon skriver, för hon får tycka precis vad hon vill, vissa håller med, andra inte. Men jag såg ett inlägg på hennes blogg där hon fick massa elaka svar på twitter ang en sak. Man skäms ju, hur kan vuxna människor sitta och kränka henne för hon "tycker fel" och säga att hon inte har något IQ och att de hoppas att hennes unge inte blir som hon när han växer upp, vart sitter felet? Vart är de det inte klickar någonstans? Något måste vara fel på dessa människor. 
 
Och nu kommer jag få jättemycket kritik för nu ska jag dra upp en känslig fråga. Nämligen kära Sverige Demokraterna. Stackars Jimmie har inte fått tala om sin politik ordentligt i städerna för det ska vara massa människor som inte kan hålla käften för de inte vill höra på hans drabbel. Jag vill inte heller lyssna på honom, MEN HAN FÅR TYCKA VAD HAN VILL. Och det får ni med! Men inte står han och skriker som en unge när du ska prata eller framföra vad du tycker. Gå inte dit istället, så slipper du höra på vad han har att säga, det är inte demokrati om inte alla får vara med och säga sitt. INGEN ska vara utesluten. nog om det. SD är dumma i huvudet, så tycker jag, men inte skulle jag ställa mig och skrika när han ska prata, för vet ni vad?! DET GÖR INTE SAKEN BÄTTRE! Jimmie kommer inte sluta med sin politik och inte SD heller för att folket inte låter dem tala, de kommer hitta något annat sätt att framföra sin politik, jag vet, det suger. Men så är det. punkt slut.
Om jag fick bestämma skulle SD såklart inte få vara med, men då som sagt är det inte rättvist. 
 
Tillbaka till Blondinbella, i love her! Älskar personer som har åsikter om saker som kanske väcker andra personers uppmärksamhet, men seriöst, det med att slå tillbaka och säga att det är fel att tycka som hon gör eller att det är dumt, lägg ner bara. Alla får tycka vad dom vill, för alla behöver inte hålla med. Alla har en egen åsikt, men respektera det då, att alla tycker inte som du och det kommer de aldrig göra heller. 
 
 
Och speciellt till er vuxna som skriver idiotiska saker till Blondinbella som i detta exempel, eller utalar er idiotiskt på internet, håll käften och väx upp. Ni klagar på att ungdomar inte kan sköta sig på internet när vissa av de vuxna personerna är värre. 
 
 
Låt hatet flöda, men jag har en egen åsikt, precis som Blondinbella och Jimmie Åkersson. Like it or not.
 
update: här är blogginlägget Blondinbella skrev 

15 maj

  2014-05-15 / 09:40:42 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
insåg hur skrynklig jag ser ut att vara, det är inte såå illa i verkligheten haha!
 
Godmorgon! Har sagt det förut och säger det igen, sovmorgon, det är väl det bästa som finns?! Och det är sol ute, wow alltså, kanske blir en bra dag ändå?! Förutom att jag måste stanna och plugga matte efter skolan, det suger faktiskt..
 
Idag  vaknade jag och hade jätteont i nacken, och det har jag fortfarande, men bara på ena sidan, skit träligt. Är även min tvätt dag för håret idag, men gör det efter jag tränat när jag duschar. Så det KLIAR.. Är inte van vid detta än.. Man ska ju bara tvätta håret 1 gång i veckan egentligen, men jag kör på 2 ibland 3.. Men denna vecka har det bara blivit två(med denna gång ikväll). Mitt hår mår mycket bättre av det och efter ett tag ska det sluta bli fett lika snabbt, vilket det faktiskt har gjort. Kunde inte gå 1 dag utan att håret blev fett för något år sedan, nu blir det inte det förens vid typ 2-3 dagar utan tvätt..Nog om mitt hår. Nu ska jag ta min bloggrunda och sedan gå och dricka lite kaffe med mammi! 

tre från helgen

  2014-05-13 / 21:26:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
två aktiviteter i helgen, firande för min kusin, och konfirmation(inte för mig dock, har varit med som ledare!)
 
Halvtaskiga bilder men slängde bara ihop något. Kom hem från gymmet för någon timme sedan och nu ska jag äta avocado macka och checka Vampire Diaries. Helgen var superduper bra och hoppas också att veckan också blir bra. Inget långt inlägg men jag orkar inte skriva jättemycket nu, är så trött i axlarna och då går det ut över armarna också haha! 
 
vi hörs imorgon!

bikini

  2014-05-10 / 12:29:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
såhär ser då allt ut, nöjdis här!
 
Alltså förlåt haha, jag är så himla lat, orkar ju aldrig ta tag i bloggen, alltså denna blogg måst vara den tråkigaste att läsa ever, vet faktiskt inte ens varför jag fortsätter, alltså jag gillar ju det, men jag tar ju inget ansvar för att uppdatera dagligen och grejjer, latis är vad jag är. Så förlåt, jag kan inte heller lova att ändra på mig, eftersom det antagligen inte kommer hända, men jag ska FÖRSÖKA att uppdatera haha, måste tydligen ha värsta bussy life eftersom jag inte hinner med att blogga..
 
Idag ska iallafall jag och min familj + pojkvän till Karlskoga och fira min kusin som fyller 10 imorgon, stora tjejen!! Så det ska bli väldigt kul!
 
Hade en jättebra fredag igår, träffade Isabelle med Sebastian en stund och sen kollade jag och Sebastian på Trassel och halv sov. Vi hamnade i någon slags matkoma efter lunchen. Jag hade gjort en god kyckling och bacon gryta, som var jättegod, och vi åt kanske lite för mycket eftersom vi slocknade i min säng i TVÅ TIMMAR, bara sådär?!!?! Sjukaste.. Dock var jag ändå svin trött på kvällen haha. 
 
Hoppas ni får en bra lördag babes!

sneakpeak

  2014-05-06 / 19:50:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
bikini inhandlad för i sommar, sååå nöjd. Mixade lite själv och här har ni lite sneak peak!
 
Hemma! åååh vad eftermiddagen blev som jag tänkte mig! hade det superduper mysigt och roligt med Isabelle. Köpte bikini som sagt, ett par fina byxor från BikBok och uträttade ett ärende hihi! 
Satt och snackade med mamma för en stund sen och drömde lite om att åka till London under nästa vår, och hon hakade hihi! Så nu hoppas vi! Jag ska åka med tom väska, för guuud vad jag ska shoppa!! Ska till och med lägga undan de mesta av sommarjobbets lön och lägga halva barnbidraget ifall det blir som vi pratade lite om! Hur kul?! London är ju drömmen just nu haha! (förutom USA då..)
 
Nu ska jag fortsätta kolla på Believe Movie, kommer komma upp ett inlägg om det sen, så checka in lite senare ikväll! 

gosen

  2014-05-06 / 10:24:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Mitt fina morgonsällskap <3
 
Alltså detta med sovmorgon, den iden är ju ganska perfekt haha! Ska om 20 minuter försöka få i mig lite lunch och kolla på någon film tills det är dax att gå till bussen, perfekt. 
 
Längtar till eftermiddagen med Isabelle. Dock så förstörde vädret mitt klädval idag, tänkte ha en kjol, men regn och bara ben (eller ah, nylonstrumpor) är inte en bra kombo. Har testat den förut, och det är inte kul haha! Så idag är jag tråk-Moa. Men det är ju en grå dag, palla vara färglad då? haha..
 
Hoppas ni får en as grym Tisdag , det ska jag ha !
 

tillfällig

  2014-05-05 / 20:35:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
-bild från Litauen-
 
Tillfällig header, för jag måste be någon annan att fotografera mig någon dag när jag har tid och ork. Så slå en pling om du är intresserad haha! 
Sebastian åkte hem för en stund sen och jag är så fruktansvärt trött känner jag. Jag har sovmorgon imorgon också vilket är helt perfekt. Sen är jag ledig på fredag, men min mamma lämnar mig för att åka till Stockholm över dagen, snällt va?! ;-) Hon gör mig kanske bara en tjänst, har inte direkt pengar till att slösa på kläder, men om hon är snäll kanske hon köper hem något åt mig ;-)
 
Ser ifram emot morgondagen. Ska stanna kvar efter skolan i Karlstad och gå på stan med Isabelle. Ska köpa lite grejjer och ta en kaffe med henne, peerfekt!
 
Jag ska nog faktiskt ta och göra mig en kopp te och ta en huvudvärkstablett, har haft ont i huvudet hela dagen, så typiskt! 
 
Hoppas ni haft en bra måndag, det har jag iallafall!

white

  2014-05-05 / 16:58:16 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
fick denna vackra topp av Johanna i sen födelsedags present (väldigt sen haha!)
 
Fick sluta lite tidigare idag eftersom jag nästan nästan är klar med min historia uppgift. Så tog jag bussen hem till Kristinehamn. Sen så när jag sitter på bussen, så ringer de från ett ställe där jag sökt sommarjobb, och jag har fått sommarjobb!! Det var en riktigt lättnad.. så jag är jätteglad nu. Så kommer älskade Sebastian hit och jag ska få lax till mat, denna dag blev ju ganska bra ändå!
 
Något som inte var lika trevligt var ju att vi hade nationella läsförståelse i svenska i morse, det var skit svårt!! men som sagt, man kan inte sänka sig i nationella, det visste ni va? Man kan bara höja sitt betyg genom att få bättre på nationella än det man har i det ämnet! 
 

HÄR har ni också mina favorit låtar just nu!

från solsken till spöregn på 3 sekunder

  2014-05-04 / 20:28:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Alltså, jag är ibland som en tickande bomb. Dagen har varit så bra, och sen helt plötsligt från ingenstans, så blir jag så himla ledsen,sur,arg,trött, ja trött, denna gången blev jag riktigt riktigt trött, och känsloladdad. Jag vill egentligen inte skriva av mig så mycket om just mina egna känslor här i bloggen, men eftersom jag just nu inte orkar prata om det, så får jag helt enkelt skriva om det, det är nyttigt det med antar jag.
 
Jag har ett matteprov på onsdag, och vet ni vad? jag kan INGENTING. Jag är inte ensam om det i klassen, men det hjälper lixom inte, för provet skrivs på onsdag ändå. Har jag ork till att sätta mig och plugga då? nej, för när jag öppnar min mattebok så står allt på grekiska just nu. Och jag vet ärligt inte när den tänkt sig att börja prata svenska med mig igen. 
 
Något sånt litet, kan få mig att ligga och gråta i timmar, vilket jag nu också gjort, känns det bättre då? Ja och nej, eftersom det är bra att få gråta ut ibland. Men det förändrar fortfarande inte faktumet om att jag är lika dum och okunnig som innan jag började gråta. Det suuger. Men alla har dåliga dagar. Det är bara att jag oftast inte alls har många sådana, vilket jag ska vara glad över, men då kommer ju ALLT på samma gång. ALLT. Och jag vet inte hur jag ska hantera det riktigt förutom att gråta. Skolan suger. Jag vill ha sommarlov nu. Jag skulle behöva komma iväg till någon plats själv i några dagar, och bara stirra in i ett tak och lyssna på musik, och gråta precis hur mycket jag vill utan att någon är där och säger till mig att det kommer bli okej. Jag vet redan att det kommer bli okej, men inte just nu ! Så är det bara.
 
Jag är en glad tjej, jag klär inte i sura humör och okontrollerade känslor hit och dit. Det kommer bli bra, men inte ikväll bara. Imorgon är det vardag igen och det är bra, för då händer det lite grejjer. I need things to happen, det är så jag funkar. När jag inte har saker att göra så kommer spöregnet på 3 sekunder, för det är då jag har tid till att sitta och tänka på hur jag faktiskt mår, och då lyckas man ju alltid hitta något som gör än ledsen eller trött. 
 
 

fancy pantcy

  2014-05-04 / 13:54:48 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
favorit byxorna, så himla sköna, jeans, gå och släng er i väggen please
 
Kom precis hem och nu sitter jag och väntar på Johanna! Var jättelänge sedan jag träffade henne så det ska bli super kult att ses en stund! För sen ska jag ner till kyrkan och hålla Sebastian sällskap, eller ah, det är ju konsert där med någon kör så det blir väl trevligt, han har ljudet nämligen. 
 
Ska även uträtta ett ärende idag for ma lil' cousin, hoppas inte hon läser detta nu ;-) Hihi..
 
Nu kom Johanna! ha en bra söndag guys
 

wanties

  2014-05-03 / 13:52:59 / Wanties / 0 KOMMENTARER
 
wanties
 
Craviiiingssss, snälla någon rik person, ge mig detta nu. 
 
Här ovan ser ni lite vad jag vill äga, helst nu. En fin bikini, bootcut jeans, nike air max(dock fanns inte den färgen jag ville ha på sidan jag gjorde detta) och massa massa fina kuddar och ljus och filtar och grejjor från Lexington.
 
Kom hem från gymmet för ett tag sen och det gick så himla bra! Dock har jag träningsvärk nu sen Sebastian och min träning, så jag fick skippa en av de nya övningarna för att jag har så värk i korsryggen haha! 
 
Men det var skönt att känna att nya passet tog, så jag är nöjd! 
 
Tänkte börja måla om en stol som jag har uppe i mitt rum till vitt, men ingen i min familj (host mamma och pappa) vill hjälpa mig att få fram saker, så då händer det inte eftersom jag själv inte ens kunde få upp en målarburk för att se om det var vit färg, typical me. 
 
 

Adidas

  2014-05-02 / 16:00:00 / träning / 0 KOMMENTARER
mamma höll på att rensa ut garderoberna nere i hallen, så hittar hon dess yoga pantsen från Adidas som jag totally hade glömt att jag ägde! Glad tjej?
 
Imorgon görs 3:e passet för denna vecka på gymmet. Ben och rumpa. Ska bli fett skönt. Tränade ju igår med Sebastian, jag har faktiskt inte så mycket träningsvärk som jag brukar ha när jag tränar med honom haha! Så det måste ju vara bra?! 
 
Har skrivit nya träningscheman nu för 4 veckor framöver. Börjar med dessa nästa vecka. Jag har väldigt svårt att bygga muskler och behöver därför vara noga med att variera min träning. Kroppen vänjer sig efter en stund till den träningen du tränar och kan då sluta att "förändras" eller vad man säger. Så det känns fett skönt att jag nu äntligen tar tag i tränings upplägget och fixat helt nya övningar.´good for u moa, good for u. 
 
Nu är det hårdträning denna månad, för jag ska egentligen nått mina mål i juni, men vi får se hur det blir med det! vi får hålla tummarna, och jag får träna häcken av mig!tr

Tips

  2014-05-02 / 13:58:00 / Tips / 0 KOMMENTARER
 
Jag vill tipsa er om detta puder/bronzer som är ifrån Loréal. Alltså, helt ärligt har jag inte haft något bättre förut, det är inga orangea toner i denna produkt överhuvud taget! Utan den ger verkligen en snygg gyllenbrun färg. Dock är det en väldigt tunn produkt, alltså så får man ta ganska mycket för att få något "resultat" men jag har haft denna sen föra november och den är som ny fortfarande! Denna köpte jag på maxi för 179 kronor tror jag?
 
 
Var och solade förut, jättesköönt. Sämst att det är så kallt och halvklart nu hela veckan och jag hoppas verkligen att det ändras, det ska vara som det var på påsklovet, då är jag happy. 
 
Har suttit i någon timme nu och skissat tatueringar haha. Har fått fram två styckna som kommer att göras nästa februari, bara 9 månader kvar! (lol) Är jättetaggad iallafall, till och med mamma och en kompis ville ha en lika som jag skissade fram, så det måste ju vara bra då haha! 
 
 

Lucky

  2014-05-01 / 22:57:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Lilla Lucky vi träffade i Litauen, väldigt väldigt lilla Lucky.
 
I Litauen har man inte lika syn på hur hundar ska behandlas. Han som ägde hunden tyckte det var jätte konstigt att vi ville gosa med henne och behandlade henne som en bebis. Dock mådde inte Lucky så bra eftersom hon inte betedde sig som en valp, inge lekfull, inte busig, bara trött och blyg.. ville ta med henne hem <3
 
Idag har jag haft sådanadära perfect moments. Sebastian var här idag och så somnade han bredvid mig i min säng. Dock somnade inte jag utan jag låg och kollade på honom och lyssnade lite på musik och bara tänkte massor. Det är så perfekt, att få ligga och titta på det finaste man har, rakt framför sig. Jag är verkligen jättelycklig. jag har en fin pojkvän, en fin bästavän och en fin familj, bleeesseeeed.
 
Imorgon bjuds det på solning och slapp dag hos Sebastian. Tränade med honom idag också, jag kommer garanterat inte kunna lyfta mina armar över huvudet imorgon! lol..
 
hoppas ni haft en bra dag, godkväll

Lucky

  2014-05-01 / 22:51:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
denna goding träffade vi i Litauen, lilla Lucky.. Vääldigt lilla Lucky..
 
I Litauen ses inte hunden som något speciellt husdjur, det märktes väl på lilla Lucky då vovven inte alls betedde sig som en valp, hon var trött, lugn och väldigt "blyg". Det gör ont att se hur hundar behandlas i andra länder. Men som tur är så tror jag att pojken som hade denna hunden tog hand om henne ganska okej ändå. Dock tyckte han det var väldigt komiskt att vi behandlade den som en baby tyckte han.. "why are you treating her like a baby?! She's just a dog?!.. 
 
På tal om Lucky. Jag är lycklig just nu. Idag hade jag verkligen sådana perfect moments. Sebastian somnade i min säng och jag låg och kollade på honom (jaa, okej jätte creepy tycker säkert en del) men det är tryggt, så hade jag på lugn musik i bakgrunden och allt bara kändes så bra. Sånna stunder blir man glad av. Är så lycklig att jag har Sebastian, en fin bästavän Isabelle och en fin familj. Bleesseeed! 
 
Imorgon bjuds det på solning och slapp dag hos S.
 
Hoppas ni haft en bra torsdag, godkväll