Oscar Zia

  2013-07-29 / 20:28:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

kanske inte dom bästa bilderna men det är svårt att ta kort på honom när han bara hoppar runt ( trotts avancerade inställningar på kameran )
 
Men i alla fall, jag han under den tiden jag var i stugan åka in till Filipstad och kolla när Oscar Zia sjöng på stortorget ( haha deras torg är jättelitet ) . Fick även träffa honom några gånger efter spelningen så det var väldigt kul! Hur söt som helst!! Om det är så att ni gillar honom så kan ni checka in DENNA fan-page sidan som drivs av min kompis och hennes vän!
 
Imorgon åker jag till Stockholm men kikar väl in ändå! Blir grönan på kvällen och lite museum på dagen så pappa blir nöjd, haha.
 
hoppas ni haft en bra dag! min har jag spenderat på jobbet och hemma hos min pojkvän som jag inte ser nu förens nästa måndag, och även min bästa vän åker bort samtidigt så får väl gå i ide eller något medans dom är borta, haha nejdå, jag har faktiskt mer vänner ( hoppas jag på ? )
 
kram

old

  2013-07-28 / 11:29:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

hej på er!! nu är jag äntligen tillbaka och hemma i Kristinehamn! Haft en jättebra vecka i stugan och jag kom ju hem i torsdagskväll, men har jobbat och umgåtts med min pojkvän de senaste dagarna så jag har inte riktigt lagt ner tid till att blogga!
 
Min stuga som ligger uppe i Nordmark, är väldigt gammal, och jag som älskar att snoka runt osv,  hittade jättefina prylar i massor av lådor som man inte öppnat på flera år. Har ni sett breven, hur fina är dom inte?! hittade en hel drös med liknande utseende! Gick dock inte att läsa dom pga det gamla svenska språket. väldigt fancy låter det dock när man försöker läsa dom, haha. Och alla gamla bilder!! Såååå fina, blir helt kär, vill ha en sån kamera som framkallar bilderna direkt, säkert as dyra, men kanske kan hitta begagnat någonstans?
 
På tisdag morgon åker jag och min familj till Stockholm i två dagar, och eftersom att jag surfat slut mitt internet så får vi väl se om jag bloggar där eller inte, men jag ska försöka slänga in något inlägg eftersom det är så kul att blogga när jag är i Stockholm! Idag jobbar jag inte förens kl 5, så har en hel del ledig tid nu som är väldigt skönt!
 
Tittar in lite senare med bilder från Oscar Zia när han var i Filipstad!
 
puss!

gårdagen

  2013-07-20 / 14:32:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Tog en liten paus från solen nu och gick in och bloggade. Har klippt ihop mina kompisar och mitt tävlingsbidrag till en tävling vi är med i, packat inför stugan och nu väntar jag på att min kille ska komma hit :-) Imorgon åker jag till stugan och är där tills på torsdag kväll. Så det kommer inte bli någon bloggning i veckan.
 
Men iaf, igår så var jag med Sebastian hela dagen här hos mig, vi badade och solade osv, sen på eftermiddan/kvällen så åkte vi till honom + min familj. Vi grillade och badade i deras pool osv, hade det jättetrevligt ! :-)
 
As fint väder idag också så man får passa på att vara ute ! Lägger kanske in ett inlägg senare!
puuss!

Sommar staden Kristinehamn

  2013-07-18 / 13:02:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Kristinehamn är ganska mysigt på sommarkvällarna att vara i, har ju varit nere på stan nu tre kvällar i rad typ och gått runt osv, as mys!
 
Igår var jag med Isabelle och sen Skorpan en stund på kvällen. Vi åt på donken och solade och badade i min pool, det var verkligen as varmt här igår, har inte varit ute idag än men ska väl ta och gå ut en stund sen och känna! Dagen kommer spenderas med min pojkee och sen ikväll ska jag träffa Isabelle och KANSKE åka till Karlstad om jag hinner! Idag är det även 19 dagar kvar tills jag och mammi åker på våran resa! tiden kommer gå fort eftersom jag ¨åker upp till stugan på söndag och är där tills torsdag, sen hem och jobba lite, sen iväg till kära Stockholm i två dagar och sen är det bara en vecka kvar!
 
ni får ha en bra dag hörni!!

frukost

  2013-07-17 / 12:27:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Min fruktiga frukost idag, smoothie med banan och jordgubbar, och sen vatten melon + ett stort glas vatten på det där för jag vaknade upp förut med dundrande huvudverk. Idag kommer jag spendera min dag i soolen, vilken skräll va? Om någon mer tänkt göra det, glöm inte att smörja in er! Solkräm förhindrar inte att ni får färg, den förhindrar att ni inte bränner er!
 
ha en trevlig dag så hörs vi senare!

10 saker du kanske inte visste om mig

  2013-07-16 / 22:45:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

1. Jag sover alltid på magen.
 
2. Jag är beroende av nässpray ( helt ärligt nu )
 
3.Jag har gått i friidrott i 7 år.
 
4. Så fort jag försöker bråka eller va sur på min pojkvän slutar det jämt med att han ligger och kittlar mig tills jag får panik och börjar gråta.
 
5. Jag har en pojkvän
 
 
6.Jag är enormt kittlig
 
7. Jag har lätt att svimma ( tackar fortfarande gud för att jag inte gjorde det under Justin Bieber konserten )
 
8. Jag har ett ENORMT komplex över mina tänder i överkäken, alla står åt alla håll och i höst bestäms det om jag får tandställning eller inte.
 
9. Jag har en för liten garderob eller för mycket kläder, har inte bestämt mig än riktigt. lutar mot att jag har för liten garderob.
 
10. Jag ääälskar att hitta på egna ord ( utan att veta det själv ) och försöka intyga alla om att dom faktiskt är riktiga ord, charmigt va?
 
något du redan visste om mig ?
 

moas mat

  2013-07-16 / 13:11:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Såhär blir det när ingen annan är hemma och lagar mat åt mig, då blir det nudlar... Samlar energi för att kunna ränna runt på stan nu på eftermiddagen och kvällen! Nu ska jag fortsätta äta mina nudlar så hörs vi ikväll!

Godmorgon

  2013-07-16 / 09:07:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Wow.. Suttit i en timme på jobbet och har redan tröttnat. Är själv trött som ett as och har massor med saker att fixa idag, dom är roliga osv men vill helst ligga i solen hela dagen för vädret är på topp! Ska snart gå in och köpa mig en kaffe för jag kommer somna annars, haha . Startade iallafall dagen med en stor kopp chailatte och två mackor, fick pressa i mig dom och sen springa till jobbet. Känner verkligen att jag endast jobbar för pengarna för detta jobb är s fruktansvärt trist. Sitter bara och stirrar..
Vi hörs lite senare om jag har tid! Somsagt, fullspäckad dag!


Cory Monteith

  2013-07-15 / 13:02:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Dagen började inte så bra igår kände jag. Att vakna upp till att hela telefonen är sönder spamad med tweets om att Cory Monteith är död, först så trodde jag inte på det men när jag väl började kolla runt så var det ju sant. Har inte kollat på Glee nu, och vet inte om jag ska göra det heller för det känns inte som det finns någon mening till det längre, eller ja, jag har verkligen ingen lust till det, eftersom att han inte finns längre, det var han som gjorde hela serien värd att se tycker jag. Det är nästan som om man känt honom hela sitt liv eftersom att jag är ledsen över att han inte är i livet mer. Tänk att vakna upp till att en av dina idoler är död lixom. Tur att det inte var Justin för då hade jag typ inte lämnat sängen på ett år, men det var jobbigt att gå upp igår också, ingen förtjänar att dö.
 
 
Annars igår då? Så träffade jag Isabelle och Skorpan, vi har nämligen bestämt oss för att vara med i en liten video tävling, så vi har börjat filma nu och vi är förhoppningsvis klara innan veckans slut, känner att vi faktiskt har en bra chans att vinna. Hade fullt upp hela dagen igår och var knappt hemma innan 9-10 någon gång. Var hos isabelle på kvällen och badade i hennes badtunna, as mysigt. Så han verkligen inte blogga igår men det viktiga är ju att jag gör det nu :-)
 
 

oldie

  2013-07-13 / 21:15:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej på er! Hatar när det blir såhär, att jag inte har tid att blogga förens denna tid, men jag jobbade mitten passet idag vilket innebär att jag inte är hemma förens typ halv6 och sen har jag massor med saker att göra när jag kommer hem..
 
Men imorgon har jag en ledig dag och det ska tydligen inte bli så fint väder så då får jag tid till bloggen! Har bara tänkt att röja och rensa lite i rummet.. Mamma och min lillebror Hannes sitter och tycker att det är häftigt att jag kan skriva så snabbt på datorn, söta..
 
Sämst dag för att jobba kände jag idag, har varit hur varmt som helst och jag skulle ju hellre ligga ute i solen och bada i poolen hela dagen än att sitta och svettas utanför maxi bland massor av jordgubbar, som jag tydligen inte riktigt tål på något knäppt vis när jag blir allergisk av dom.. hm..
 
Nu ska jag faktiskt gå upp och städa lite bland mina smycken, för det känner jag är behövligt!

Holly&Whyte

  2013-07-12 / 20:05:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Detta linne köpte jag då på rean nere i stan från märket Holly & Whyte som säljs på Lindex, fick med mig det hem för endast 100:- Är verkligen jättegulligt!
 
Nu ikväll ska jag kolla på dom första Pretty Little Liars avsnitten med mamma, och jag hoppas hon blir lika beroende som jag så har jag ännu en till som jag kan prata PLL med! Är det kanske några av mina läsare som kollar på det? Skriv gärna i kommentarerna då vad ni tycker om dom nya avsnitten!
 
Imorgon ska jag jobba, wehu, älskar ju verkligen mitt jobb ( eller? )..
 
Har inte gjort så mycket vettigt idag, dock har jag och mamma städat ur poolen så den håller på att fyllas upp! Blir kanske premiär bad imorgon eller på söndag, svin kallt..
 
Ni alla får ha en jättebra fredagskväll så hörs vi!
 
kram!

hannes 13 år

  2013-07-12 / 13:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Stört snygg lillebror här tjejer! ( han är singel )
 
Vill bara säga grattis här en gång också till min lillebror. Känns så fel att kalla honom lillebror eftersom han är lika lång som mig och kommer antagligen att växa ännu mer, känns som om han är lika gammal som mig, haha.
 
Nu ska jag käka lite pizza sen ut och pressa en stund i solen !

Gårdagen

  2013-07-12 / 11:51:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
bild från gårdagen när jag fixade lite mys åt mig och bellis!
 
Han inte blogga så mycket igår för jag glömde helt enkelt bort! Men han med väldigt mycket igår faktiskt! Städade mitt rum och packade upp min väska från öland, jag solade med bellis och åt gott. Sen åkte jag och mamma ner på stan och jag fick med mig två par örhängen och ett linne, ska visa dom senare hade jag tänkt!
Sen åkte jag, Isabelle och mamma upp till A9 och gick, jag och Isabelle sprang dock någon kilometer också, as skönt var det! Kvällen spenderades framför Glee med en god maxi sallad! kunde inte blivit bättre! ( om det inte vore så att jag hade min pojk hemma också då )
 
Idag fyller min lillebror år, 13, helt sinnes!! Ska ut och fotografera honom sen när han spelat klart sitt Dead Island spel, helt sjukt brutalt det där spelet är, haha. Måste nästan få prova det själv någon dag!
 
Fett varmt väder idag så jag ska väl försöka sola lite om jag hinner!
 

pie

  2013-07-11 / 11:54:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Bestämde mig för att baka en jordgubbspaj igår. Nu har jag packat upp och städat lite på mitt rum och sitter framför TLC's Cheer Perfection, stackars barn som har så hemska mammor. Isabelle kommer förbi efter hon har jobbat och spenderar dagen här med mig, sen ikväll ska vi upp till A9 med min mamma och gå en liten Power walk, skönt att få röra lite på sig!
 
vi hörs väl lite senare!
 

10 Juli

  2013-07-10 / 18:28:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
.myspys bild på mina och Isabelles fötter.
Kom nyss hem från Sebastian. Han åker bort nu ett tag, fett tråkigt..
Mamma och jag ska snart gå och handla, jag ska baka jordgubbspaj tills imorgon när Isabelle kommer hit!
Vi kanske hörs lite senare! kram!
 

Work

  2013-07-10 / 09:48:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Hej på er! Ska börja med att få klaga över vädret. Sitter utanför maxi och jobbar och känner seriöst inte mina fötter längre. Har vaknat flera gånger i natt och det gjorde ju inte saken bättre när jag var tvungen att gå upp kl 7. Vaknade också 2 minuter innan larmet och sånt HATAR jag verkligen! Så, jag kommer sitta här till halv 1, Sebastian kommer hit så går jag bara hem och byter om och sen åker vi till honom, så vi hörs inte för ens ikväll! Ha en fin dag !


detta med äka vänner

  2013-07-09 / 22:17:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Dessa två tjejer här på bilden är mina absolut bästa vänner. Jag har aldrig bråkat något stort med dom ( som typ orsakat att man inte pratat på månader ) Jag vet att dom aldrig skulle svika mig och jag skulle aldrig svika dom heller.
 
Fick den tanken tidigare idag, falska och äkta vänner? Jag tror att jag är lyckligt lottad och har mer äkta vänner än falska. Känner att redan efter denna korta tid utan skola nu har öppnat ögonen på mig.. Kanske bara är positivt ? Är i alla fall jätteglad över att jag har Lorin och Isabelle. Dom betyder verkligen sjukt mycket. Det gör alla mina kompisar, är jätte lycklig över att jag får ha så fina personer runt mig.
 
nu ska jag återgå till att prata med Mamma om Bruno Mars konserten, dricka chailatte och sen prata med min pojk <3
 
god natt vänner!

bestfriend

  2013-07-09 / 15:42:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tunika/Bikbok/Skor/Converse/Brillor/Lindex
 
Blev lite bestfriends bilder här tillsammans med en dagens. Min älsklings vovve <3

bubblar över

  2013-07-09 / 14:37:39 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Gaaash blir så arg över att blogg,se drar ner kvallen på bilderna så sjukt mycket, fml.
 
Vill verkligen börja satsa på bloggen till fullo. Har så mycket blogg lust men inget att skriva om. Jag hittar aldrig någon inspo i Kristinehamn. Vill bara bort här ifrån, till Stockholm. Jag kommer ihåg när jag var hos mina kusiner i Stockholm i en vecka förra året, då hade jag imellan 300-500 unika besökare om dagen. Stormtrivs i den staden. Jag åker snart dit med min familj i några dagar så det kommer bli jätteskönt. Jag önskar att jag kunde trivas lika bra här i Kristinehamn som jag gör i Stockholm. Visst, jag älskar mina vänner och min familj här i stan men när jag har gått klart de 3 åren jag har kvar i skolan nu så sticker jag. Inte för alltid men för en längre tid. Kanske till Stockholm till en början, men sen ut någon annan stans, till USA tex. Det vore så sjukt coolt. Något jag vet att jag inte vill bli är en Svensson. Då dör jag ( ta det med en nypa salt nu ). Palla sitta fast i samma gamla rutiner varje dag livet ut. Man lever faktiskt bara en gång och då får man passa på att göra allt man drömt om så man kan dö lycklig.
 
 

frukost

  2013-07-09 / 11:54:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Passar på att göra och äta en ordentlig frukost när jag är ledig och har tid, är verkligen sämst på att äta frukost och det är lite tråkigt eftersom det är dagens viktigaste mål. Känner själv att jag orkar så mycket mer efter jag ätit en bra frukost.
 
Idag jobbar jag inte förens kl 17, så efter frukosten nu så ska jag faktiskt gå ut och lägga mig i solen och sola, för det tycker jag är så fruktansvärt skönt!
 
Hoppas ni får en fin dag så hörs vi senare!
 

godnatt

  2013-07-08 / 23:16:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Ville bara säga godnatt nu innan jag försöker sova. Evil Dead filmen som jag och Sebastian såg på var hemsk, mår illa bara av att tänka på den. Den är inte någon film man kollar på två gånger, inte om man är feg som mig då. var as rädd.. Vidrigt.
 
Jobbar kväll imorgon så har en hel ledig dag att njuta av imorgon! hoppas ni sover gott ( är rädd för att jag inte ska göra det dock ) haha, god natt lovers <3
 

instagram - senaste dagarna

  2013-07-08 / 20:07:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
/bild1: jag och min bror innan vi åkte till öland/bild2-3: jag och isabelle på böda/Bild4: jag och älsklingen när vi gick på kvällspromenad på stranden/Bild5:Goaste drickan!/Bild6:Fan bild med den otroligt grymma dansaren Chis/bild7: kvälls strandhäng med favoriterna/Bild8: Veckans läsk förbrukning/Bild9:Jag och min alldeles för dyra milkshake/ Bild10: jag och Sebastian/Bild11: min nya navelpiercing!!
 
Hej på er! Slänger in ett snabbt inlägg nu för jag och Sebastian ska kolla på en film nu! jobbat till största delen av dagen idag. Skriver lite senare !
 
puss!

 

borta bra men hemma bäst

  2013-07-07 / 20:47:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
magrutetävling, vem vann? höhö..
nu är jag tillbaka i krillehöla! Skönt med tanke på att jag faktiskt är lite sliten.. Men ska jobba nu tre dagar och sen har jag ledigt i två så då får jag vila, skönt skönt! Ska ta min bloggrunda nu och bara njuta av att vara hemma! Öland är bäst <3