bloggpaus

  2014-01-15 / 09:19:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Har bestämt att ta en bloggpaus, som ni kanske märkt har den redan börjat, men jag har inte varit säker på att det är rätt att ta en paus. Men känner att det behövs. Har ingen insperation att blogga längre. Och detta väder tar seriöst all min energi och mitt bra humör ifrån mig. Så jag orkar inte koncentrera mig på något. Så för eran skull och för min blogg's skull så tar jag en paus på obestämd tid, vi får se när jag kommer tillbaka! 
 
kram

jag idag

  2014-01-08 / 16:24:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
såhär enkel outfit bärde jag idag + mina fina kängor. Ville visa hur fint jag trashat mina jeans men självklart syns inte det på bilden!!
 
Slutade tidigt idag, tog bussen hem och har kollat på en disney film och ätit fil. Taggar ett arm pass idag på gymmet, favoriten! Älskar seriöst att gymma och just nu är faktiskt motivationen på topp, så då får man passa på! Skönt att jag kom upp i tid imorse så jag slapp att stressa som jag alltid gör på morgonen, ska börja gå upp den tiden jag gick upp idag, varje dag, så jag kan ta det lugnt, mår nog mycket bättre av det tror jag! 
Skönt att det redan snart är helg igen! Då blir det lååång sovmorgon haha! vi bloggas senare kanske!
 

details

  2014-01-07 / 15:01:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
igår när jag var på ikea handlade jag lite ljus och ljusfat, såhär får det se ut sålänge!
 
Var så trevligt att få komma till IKEA igår och skriva upp allt jag vill ha till mitt rum, hittade ett "sminkbord", en byrå, en matta, vägghyllor och en spegel,  så det står på min önskelista nu inför ma birthday! Ny säng är också påväg, men den får jag i februari! 
Igår kunde jag inte somna pga att jag hade så ont i magen, när jag sen somnar så känns det som jag vaknar direkt efter, men när jag kollar på klockan så är hon 8 på morgonen, och jag har åter igen ont i min mage, sen somnar jag om och kommer inte upp ur sängen förens klockan 12 hehe. Åt en liten frukost men ska faktiskt snart ta och äta lite lunch, i love food haha <3 
Imorgon börjar skolan också, är jag taggad? no no no no no. Ska bli kul att se alla igen men att gå upp så tidigt på morgonen är ju så himla jobbigt , men nu tänker jag inte mer på det utan njuter de sista av denna dagen! 
 
 

Thomas Sabo

  2014-01-06 / 13:48:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
älskar aksen man får smycket i! 
 
Bara ett hej lite snabbt innan jag åker till ikea med mamma nu och handlar lite små prylar till mitt rum hihi! Ska precis åka så vi bloggas senare!

fresh

  2014-01-05 / 11:41:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
nybäddat i sängen, kan nog vara en av de bästa sakerna!
 
Blev ingen träning idag, jag var helt enkelt för trött, och då går man till gymmet och gör något halvdant, och det gillar jag inte, så jag och mamma ska gymma imorgon istället, hon skulle inte följt med idag heller eftersom hon är på fotobollsmatch med min lillebror, och då fanns det ingen motivation.. Men ska faktiskt möta Sebastian så då får jag en promenad idag iallafall, det är alltid något litet! Min lilla vovve är lite deprimerad nu när hon löper så hon får följa med mig och röra lite på sig, hon ligger här vid mina fötter nu när jag bloggar och ser jätte trött ut, gummsan <3 
 
Hoppas ni har haft en bra helg !

cozy

  2014-01-04 / 22:49:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
en av mina fina julklappar jag fick, hot Chocolate mix och en mugg till det!
 
har bara slöat hela dagen, vilket var meningen. Vet inte riktigt om jag är trött eller inte. Dricker varm oboy och smsar med älsklingen. Imorgon blir det gymmet någon gång under dagen. Ben och rumpa! Haha har ju jätte träningsverk i mina armar så dom får vila! Ska ta bloggrundan och sedan släcka och kolla på något avsnitt av någon serie eller kanske bara sova? Försöker verkligen vila upp mig nu tills skolan börjar!
 
 

5 favoriter

  2014-01-04 / 16:34:09 / Tips / 0 KOMMENTARER
mina 5 favorit filmer (en dokumentär doe) utan inbördesordning!
 
 
 hunger games - catching fire
Såg denna två gånger på bio, först med mamma, sen med Sebastian. Och herregud vad bra den är!! Gillar första också och kan verkligen inte vänta tills den 3:e kommer ut! Denna film rekomenderar jag stort och detta är en sådan film man kan se om och om igen!
 
Believe movie!
Om du gillar Justin ska du ju gå på den, om du inte gillar honom, gå på den ändå! Man får svar på allt man undrat över och seriöst, den är helt fantastiskt gjord, jag älskade den och jag grät floder! Man får vara med steg för steg under hela processen till Believe tour, mycket personliga intervjuer också med familj och vänner!
 
Mean girls!!!
Hihi, åh, om du är tjej och inte sett denna film så ska du göra det nu, det är ett måste! Fick den när jag fyllde 13 kommer jag ihåg och älskade den! Finns ju även en tvåa, fast med andra skådespelare men med samma "handling/historia" dock slår inget orginalet!
 
tangled!
Alltså, om jag var tvungen att säga EN favorit film, så skulle jag välja denna. Jag känner igen mig så mycket i Rapunzel och Disney har verkligen överträffat sig själva nu för detta är verkligen en kanon film! Tänker faktiskt sätta på den efter jag skrivit klart hihi!
we bought a zoo!
Det är något med mig och verklighetsbaserade filmer, de är dom bästa tycker jag, för det har lixom hänt på riktigt (fast filmen lägger väl så klart på lite twister osv) We bought a zoo handlar om en familj som ska flytta till ett nytt hus. En ensam stående pappa och hans 2 barn. När dom kommer dit upptäcker dom att dom bor i/på ett zoo och tar upp kampen för att starta upp verksamheten igen. Den är helt fantastiskt bra!
 
vad har ni för tips på filmer? vilken är din favorit film om du måste välja en?

boys

  2014-01-04 / 12:19:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
finisar, kolla han i bakgrunden btw, så skönt folk på unite!
 
Goodmornin'. Jag ligger fortfarande i sängen och försöker hitta energi till att gå upp och röja i mitt rum. Har inga planer alls idag, ska bara ta det lugnt, kolla på film osv. Någon som har något tips? Jag ska nämligen tipsa om mina topp 5 favorit filmer senare idag tänkte jag, så håll utkik! 
Annars då? Har väääärldens träningsverk i mina armar haha :( kan(eller vill inte) röra på dom något bra alls haha, men det är ju så det ska vara?!
 
vi hörs senare babes!

can't wait for spring

  2014-01-03 / 22:19:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Spring outfit
 
 
jag längtar ihjäl mig tills våren kommer.. Och just nu är jag sååå gaaalet shopping sugen, men jag har köpstopp fram tills Mars då jag och mamma åker till my beloved Stockholm och vår-sommar shoppar hehe! För i sommar ska jag spara pengar om jag får ett jobb (förhoppningsvis det jag hade förra året) så jag kan resa denna höst och nästa sommar då jag fyllt 18 hihi!
 
Jag är jättetrött i mina armar och i mina ögon. Var jätteroligt att träna med Sebastian ( dock är jag pinsamt klen ) men ingen dömmer! 
 
nu ska jag snart sova ! Hoppas ni njuter av det sista på lovet! 

UNITE14

  2014-01-03 / 12:34:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lite bilder från UNITE <3
 
Gott nytt år babes!!! Nu har jag halvt vaknat upp från dvalan jag varit i sedan jag kom hem i onsdags från UNITE. Har haft världens bästa nyår med mina fina vänner och min fina Sebastian. 
Är så sjukt taggad på det nya året så det bara kryper i hela mig! En till sjuk sak är att jag nu kan säga att nästa år fyller jag 18, sick alltså haha. Men ska ju börja med att fylla 17 om en månad hoho! 
Har inte direkt några bestämda nyårslöften i år förutom att jag ska skippa de flesta onyttigheter tillsammans med Sebastian, vi får väl se hur det går! 
 
Idag ska jag faktiskt träna tillsammans med Sebastian, vi ska köra armar idag. Laddar upp för det med en kopp kaffe haha, jag är sååå trött! Men nu är jag äntligen hemma som sagt och jag är så taggad på att börja blogga mer ordentligt! puss på er