wow

  2014-09-25 / 18:50:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Detta var jag för nästan exakt ett år sedan, har jag förändrats? ja och nej.
 
Jag har växt i mig själv så himla mycket sen förra året och utseende mässigt tycker jag också att jag ändrats.
 
 
Jag är fortfarande sjuk, som jag var när jag sist skrev. Gick in på bloggen idag och tänkte blogga(vilket jag nu gör) och jag såg att även fast jag inte har bloggat på ett tag, är det fortfarande folk som är inne och kollar om jag uppdaterat varje dag, och det var så roligt att se och nu är jag taggad på att försöka keep it up. Just nu är det så sjukt mycket i skolan, jag har samhällskunskap till imorgon, matten kämpar jag mig igenom, naturkunskap(2B) prov på onsdag och TRE affärsjuridiks uppgifter som helst ska vara klara tills på torsdag, vet ni hur svårt det är med affärsjuridik? det är SVÅRT. Och bland allt plugg ska man försöka ballansera kompisar, pojkvän och träning. åh vad jag saknar att röra på mig, om jag bara kan få bli frisk från denna förkyldning så jag får börja träna igen, är så trött och seg när jag inte får röra på mig. 
 
Jag är sjukt taggad inför hösten och nästa år. Vårat UF företag tar all tid just nu , både utanför skolan och under, men det är så sjukt roligt! Det går väldigt bra nu och jag längtar efter att få berätta idén för er här! 
 
Nu är jag verkligen jättehungrig så ska ta och äta lite lax, bästa som finns!! Sen även försöka att plugga lite mer politik, have a great night!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

typical me.

  2014-09-10 / 13:48:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag hatar mitt emunförsvar i min kropp. För det sviker mig alltid
 

Jag vet, att det både finns vuxna, lärare och kanske kompisar. Som tycker att det är konstigt när man är hemma så mycket. De flesta för att de tror att man inte "orkar med skolan". Big no. Jag har nu varit hemma två dagar inom två veckors tid. Alltså en dag i veckan. Under hela högstadiet låg jag mer hemma i sängen än vad jag var i skolan, åkte ut och in från vårdcentralen här i Kristinehamn och tog prover hit och dit för att få svar på VARFÖR jag ALLTID blev sjuk. När jag började gymansiet förra året så försvann allt detta och jag blev friskare i längre perioder och var bara hemma någon vecka när man var dunder förkyld. Men nu är jag rädd att detta kommer tillbaka.
 
Jag får inte in några riktiga rutiner när jag blir sjuk hela tiden. Jag älskar att träna, men jag får aldrig träna dem dagarna jag vill ( måndag,onsdag,fredag,söndag) för att jag ska ligga hemma någon av dagarna och sedan må dåligt veckan ut. Sen börja om på det igen. Det suger. Jag har så mycket i skolan nu som jag behöver göra och hänga med på. Alltså roliga saker, jag VILL till skolan,det är roligt. Men det går inte.
 
Sen igår brast det totalt för mig, för er som inte vet har jag ett jättestort mega problem för matte. Det klickar lixom inte. Jag förstår inte när folk förklarar. Men igår började jag om det vi startat att jobba med i skolan och det gick helt okej. Jag måste få ta det i min takt så ordnar det sig nog. Men det är också lixom en såndär sak man bara blir ledsen av. Matte och sjuk, kan det bli värre haha? 
 
Jag ska försöka vara på benen till imorgon, jag gillar inte alls att sitta hemma och inte göra något alls. 

Favoriten just nu och länge framöver

  2014-09-09 / 13:14:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Alltså finaste låten och finaste musikvideon, jag får alltid rysningar i hela kroppen när jag lyssnar och ser på denna video!!
Älskar låten också!
 
Sitter i skolan och har engelska just nu men jag är klar med allt. Är jättehungrig och vill hem och gosa med min pojkvän istället för att sitta här och inte göra något alls. Vi hörs senare

godmorgon

  2014-09-09 / 09:13:54 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Starta morgonen på bästa sättet med en god frukost
 
Godmorgon! Älskade Tisdagar! Börjar ju kvart i ett då för er som inte vet. Sitter och kollar på någon film på tv:n och äter frukost. Taggad på dagen men vädret kunde gärna få varit som igår haha, alltså jag älskar när det är mulet och regnar. Såklart vill jag inte att det ska vara sånt väder hela tiden men ibland. 
 
Efter skolan ska jag bara direkt hem och träffa min älskade. Dagen kan inte bli bättre! Vaknade även upp med ordentlig träningsverk i både magen,benen och rumpan, så jag är nöjd!
 
Ha en bra dag 

Jhonny Bulls

  2014-09-08 / 17:33:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kan vara den fulaste bilden jag tagit i hela mitt liv, men ljuset var så himla konstigt i mitt rum..
 

För några veckor sedan så fick jag hem dessa godingar i brevlådan. JA , jag vet att det är jättemånga som har sånna här skor meen det kan ju vara för att dom är så himla snygga. Fick betala 1600kr för dem, som hittat (hehe not) men jag är jättenöjd!
 
Läraren släppte oss lite tidigare idag från Naturkunskapen så då sprang jag iväg till bussen och nu är jag hemma! Det har varit en lång dag och det känns så himla skönt att jag bara har träningen kvar idag, sen är jag fri resten av kvällen! Idag väntas ett hårt ben/rumpa och mage pass på gymmet! Nu undrar väl alla hur jag kan hinna med allt det om jag inte vill vara kvar på gymmet i flera timmar. Saken är den att jag kör väldigt intensivt. Korta pauser osv, så jag brukar vara klar på ungefär 50 minuter, och då är jag oftast helt slut! Jag gillar att "keep it short" på gymmet då jag känner att jag får mer gjort under den tiden jämfört med om jag skulle vara där i 1och en halvtimme. Man lägger upp träningen hur man vill, men viktigaste att tänka på är att den ska passa dig och det du gillar och känner dig bekväm med!
 
Hoppas ni haft en okej måndag, min har varit helt okej! (med huvudvärk)

Veckans horoskop

  2014-09-08 / 11:14:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
En ny förutsättning för dig vad gäller din ekonomi gör dig på gott humör, kanske blir du av med en tråkig räkning på ett oväntat sätt, eller har plötsligt en lägre hyra genom en flytt, och det här gör dig på gott och givmilt humör, kära Vattuman. Så varför inte bjuda ut någon du tycker lite extra mycket om? Hela veckan har ett romantiskt skimmer över sig, och om du inte har någon som betyder lite extra i ditt liv redan så kan en tillställning i helgen ge dig möjligheter att träffa någon. Be gärna en vän hjälpa dig att hålla utkik.
 
Ibland stämmer horoskop väldigt bra in, dock inte för mig denna gången, men jag tycker det är lite roligt att läsa dem , för ibland som sagt!
 
 
Ni hittar de bästa horoskopen på VeckoRevyn's sida!

New week

  2014-09-07 / 21:40:56 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Arkiv bild pga att våra datorer omprogramerades i skolan för ett tag sedan och alla mina gamla bilder ligger på ett USB och där får dem ligga ett tag till!
 
Imorgon är det min favorit dag, förutom fredagar då! Måndag!!
 

Jag är så himla trött på söndagsångest, eller måndagsångest, you know the deal? Jag har bestämt mig att måndagar ska bli min absoluta favorit dag, bara för att hela veckan kommer bli så mycket enklare. Har du haft världens sämsta vecka, ja men då är det tack vare måndagen som du får börja om. Om man vaknar med en positiv inställning för den kommande dagen blir allt snäppet enklare. Jag vill bota min ångest totalt, och bara av att få skriva av sig om just detta, så lättar det! Måndagar och fredagar ska vara mina favorit dagar. En bra start på veckan, och ett bra avslut! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Biggest dreams

  2014-09-07 / 16:00:00 / Resor / 1 KOMMENTARER
 
Något jag kommer göra när jag blir äldre, är att resa,resa,resa och resa. Jag vill se hela världen
 

Något jag älskar att göra är att resa. Det som är synd är att kanske inte alla i min familj delar det intresset lika stort som mig och vi lägger heldre pengar på andra saker, så som huset, "små" utflykter och andra roliga nöjen. Man väljer ju lixom själv vad man prioriterar. 
 
Jag har en lista i min mobil där jag skriver upp vilka länder jag vill besöka när jag blir äldre, jag är uppe i 26 olika länder nu tror jag. Haha hur ska jag hinna med? En del länder som jag skrivit upp har jag redan varit i men jag vill besöka dem igen. Nästa år hoppas jag på 2 resor. En till London i vår och en i slutet av sommaren med min pojkvän. 
 
Jag har inte alls rest mycket i mitt liv, men det ska jag hinna med att göra. Det jag är mest hype över att resa till nu är faktiskt New York. LA har alltid stått i första hand men nu har jag lagt det på andra plats, åh, New York, hur grymt?
 
Vad har ni för dröm-resemål?

Essie - peach dalquiri

  2014-09-07 / 11:55:47 / Tips / 3 KOMMENTARER
 
Jag är väldigt noga med vilka nagellack jag köper, för jag hatar verkligen när resultatet blir fult. Jag vill ha ett täckande lack som jag bara behöver aplicera 1, max två gånger för att få det resultat jag vill ha. 
 
Essie är verkligen mitt favorit lack av all time. Jag vill så småningom byta ut alla mina nagellack (som inte är så många hehe) mot essie's lack. De kostar lite mer än vanliga lack från t.ex. Depend osv. Men jag tycker att pengarna är värt det. Essie kan även kosta väldigt olika beroende på vart du köper det. Men jag rekomenderar verkligen det märket för er som gillar att ha fina naglar! Jag älskar även färgen på denna och jag har en till från Essie i färgen Mint Candy Apple som är såå fin och den passade verkligen jättebra in i sommras då man var brun och fin!
 
Jag hade tänkt att åka iväg till Sebastian nu men ingen här hemma var villig att skjutsa mig. Vi ska dit senare och grilla men jag ville komma dit lite tidigare. Jag kunde börjat traska iväg mot honom nu men pga att jag fortfarande är lite hängig så är det nog inte en sådan jättebra idé..
 
Helgen gick alldeles för snabbt. Jag har sovit massor men ändå är jag jättetrött.. som tur är så har jag ju en sovmorgon en gång i veckan och det gör så himla mycket! 
 
 

Godmorgon

  2014-09-06 / 10:47:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Favorit myskläderna
 
Godmorgon på er! Idag vaknade jag klockan nio men stannade i min säng tills 20 över tio. Älskar kännslan av att man inte behöver rusa upp och stressa till skolan, utan jag kan ligga kvar tills jag vaknat till. 
 
Jag mår betydligt bättre idag men håller mig inne för på måndag måste jag till skolan. Det är så mycket nu kring UF företaget men det är såå roligt! Våran grupp är verkligen jättetaggade och är hur drivna som helst! Vi har verkligen något som skulle kunna slå igenom stort! Och nästa fredag är det dax för the real deal på möte med ett företag ang sammarbete, hela våran idé ligger i deras händer nu, om dom säger nej är det slut där. MEN, det kommer inte hända! 
 
Vi får se hur min dag kommer se ut, jag ska iallafall hoppa i duschen efter jag skrivit klart detta samt kolla lite på Gossip Girl, åh du underbara serie <3 Blir pizza till lunch, fördelen när sista delarna görs i köket nu, så vill man inte vara ivägen, och pizza är aldrig ivägen <3 
 
Lördagar är min favorit dag! 

Cravings

  2014-09-05 / 20:13:48 / Wanties / 0 KOMMENTARER
 
 
 
cravings
 
Någon ny klocka, den perfekta kappan, Nike Airmax 90, saker till min säng från Lexington
 

Har lite cravings nu kan jag ju säga. Allt på bilden kan få köpas åt mig av någon snäll person hehe! Har totally bestämt mig för att jag vill ha en kappa i höst men jag har verkligen inte hittat den perfekta. När det kommer till en ny sak som jag inte ägt förut så vill jag vara 100% nöjd med den! 
 
Mamma och min lillebror sitter och kollar på film utanför mitt rum och jag har inte riktigt bestämt mig än om jag ska ta och titta med dem eller fortsätta kolla på Gossip Girl. Älskar verkligen den serien och därför bestämde jag mig att kolla igenom den en gång till haha! Crazy, och det kommer ta en himlans lång tid att kolla igenom den eftersom den består av typ 8 säsonger tror jag? Eller är det någon som har mer koll än jag hehe? 
 
Iallafall, vi får se hur min morgondag kommer se ut då jag inte får lämna huset eftersom jag inte mått så bra idag och jag har haft feber nu också till och från under dagen/kvällen. Jag hatar verkligen att må dåligt och jag vill bli frisk nu. Jag får så himla mycket spring i benen när jag bara sitter hemma! 
 
Hoppas ni alla får en mysig fredagskväll och en bra helg!

2 every day products +

  2014-09-05 / 11:34:45 / Beauty / 0 KOMMENTARER
"They're Real" och "Gimme Brow" från Benefit
 

Måste tipsa om dessa två produkter. Jag använder dem varje dag oftast. Iallafall mascaran. Det är den bästa jag haft någonsin! Dessa produkter finns att köpa på din Sephora butik. Tror jag betalade lite över 500lappen för dessa två produkter, det kanske är lite dyrt men det är ju från märket Benefit som har ganska dyra (men bra) saker.
 
Dock kan jag inte säga att någon av produkterna håller vad dem lovar till det måttet man själv kanske hoppats på. Dock kanske dessa produkter passar bättre på någon annan än mig. Det ända jag saknar av mascaran är att jag vill ha mer volym av den. De står på "beskrivningen" av produkten att man inte ska behöva böja sina egna fransar men det måste jag. Har ganska tjocka ögonfransar vilket kanske är problemet till varför jag inte får så bra volym.
 
Annars rekomenderar jag starkt att de är såå värda att köpa! Jag är jättenöjd med produkterna och det var värt pengarna!
 
Till något mindre tråkigt. Jag ligger hemma i sängen idag. Jag har haft sån fruktansvärd huvudvärk och idag gick det inte att gå till skolan. Är dock bättre i huvudet nu men är fortfarande hängig. Ska göra en ordentlig frukost och sen hoppa in i en dusch. Får bli en ta hand om mig själv dag(om jag ens orkar att ta hand om mig själv??)
 
 

fullt ös medvetslös

  2014-09-04 / 21:21:40 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
min nya superfina väska, bilderna ger inte riktigt rättvisa, den är så himla fiin!
 
Wow säger jag bara. Vilken vecka! Jag har haft så fullt upp och det känns nu av i kroppen, jag är så hängig och har just nu världens huvudvärk som suttit i huvudet hela dagen. Jag ska gå och lägga mig direkt efter jag skrivit klart detta.
 
Efter skolan idag så mötte jag och Rosanna upp Sebastian i Karlstad och satt oss på Sandys och fikade. Vi pratade riktigt länge och hade det jättetrevligt! Hon är faktiskt första Karlstad kompisen som träffat Sebastian! Det var så roligt! Även hennes pojkvän kom lite senare! Jättebra dag alltså! Vilket alla dagar varit denna vecka. Men jag har hållt en hög takt och som sagt, så har jag fått betalat för det nu.
 
Jag hoppas att krafterna håller in i det sista innan helgen! Jag är så pepp på allt just nu och det känns så himla bra!

Mys dag

  2014-09-03 / 16:13:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER



Ge mig en applåd, snälla. Idag skulle jag nämligen ta tag i bloggandet igen, men tror ni inte att jag lämnar in datorn? När jag dessutom har saker att göra på den, lite kaosig i huvudet . Dagen har varit riktigt bra, hade marknadsföring (tror jag?) idag på förmiddagen, efter det drog jag och Rosanna och käkade på donken ( åt faktiskt nyttigt eftersom jag valde att ta en wrap hehe ) Senare mötte jag upp lorin efter att varit med Rosanna och fixat hennes naglar, och tog en försenad födelsedagsf-fika. Gick runt lite på stan och nu är vi påväg hemmåt. Ska vidare till gymmet när jag kommit hem och det ska bli riktigt skönt. Körde ben i måndags och idag blir det ett axel-triceps pass! 
Sovmorgon imorgon satt inte fel och ikväll ska jag verkligen inte göra någonting,  bara äta frukt och kolla på Paradise Hotel. 

Jag har också fått tillbaka min dator som sagt så nu kör vi på med bloggen som vanligt! Puss