Todays

  2014-04-30 / 10:19:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

This is me todaaay

Ååh vad jag mår pyton idag. Sov lite dåligt inatt och sen små problem som man går och stör sig på. Vill att skolan ska gå snabbt så jag kan åka hem till Kristinehamn och träffa favoriterna, äta god mat och se på fula brasan i stan. Ska räkna alla små 14 åringar som leker halvfulla idag, hur många tror ni jag ser? Den som gissar närmsta talet får en länk på bloggen lol.

Har mattelektion, mest ångestfyllda stunden på dagen. Varför kan inte jag vara smart för? Någon som vill dela med lite av sin kunskap till mig? Please..



Om komplex

  2014-04-29 / 19:39:51 / Moa says / 0 KOMMENTARER
arkivbild igen sorry
 
 
Känner att jag måste få skriva av mig. Jag har komplex när det kommer till mig själv. två saker. Två saker som jag aldrig kan sluta att tänka på. Jag vet inte riktigt om jag ska skriva ut vad det är, för jag vill inte ha några " men ge dig vad fjantig du är så är det inte alls" kommentarer. Men alla har komplex tror jag, ingen kan känna sig helt perfekt? Eller? De jag har komplex över går att ändra på, men det är svårt. Eftersom det tar tid, jag får gå och vänta och vänta och jobba och jobba and nothing is happening. Jag blir galen. 
 
Jag är i övrigt nöjd med hur jag ser ut. Nej jag är inte självgod, men det kanske man borde vara, eftersom de flesta inte är det, så kan jag ju ta den uppgiften på mig. Man måste älska sig själv innan man kan älska någon annan. Eller känna sig älskad för den delen. Men mina två komplex, blir jag påmind om 24/7. Och jag måste alltid tänka mig för.. för annars skäms jag. Det är nog bra att jag ute lämnar mina komplex. Det är lixom min ensak tycker jag. Men folk i min närhet vet säkert vad jag pratar om eftersom jag ofta beklagar mig över dem. Men sånt är livet. Men idag är en sådan dag som allt kommer upp till ytan. Jag är så glad över att det är ledigt torsdag fredag. Då ska jag träna med min pojkvän och sola med Isabelle. Jag känner mig så blek right now. Alla på skolan är bruna och fina för dom kunde ligga och pressa hela lovet, men jag gjorde iallafall lite nytta, så win win.
 

tillbaka

  2014-04-29 / 11:12:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Arkiv bild
 
Tillbaaka! Har haft världens bästa lov i Litauen och nu är jag tillbaka i skolan och startade det hela med ett nationellt prov, gick bra tror jag, dock är jag så sämt på att stava på engelska så jag antar att mitt A är bye bye!!
 
Varför har jag inte bloggat då? Jo, för nu har jag lämnat in min kära Macbook och fått en Hp probook. Helt främmande nu när jag haft macbook. inget är det samma, så jag kan inte min egna dator just nu haha. Så jag har inte velat ladda över några mer filer på min macbook innan jag fått över allt på denna, vilket jag har. Men nu är jag i skolan så jag kan inte ta kort på något nytt så det fick bli en gammal bild från Spanien förra sommaren, eller ja, Mallis. Längtar tills vi åker i sommar.. Men vilket väder vi har?! Dock skulle allt detta braiga väder försvinna men vi får hoppas på att de ljuger, för jag behöver få lite färg i ansiktet, ser ute som ett litet spöke!
 
Vi hörs kanske lite senare om jag har tid! 

Ella

  2014-04-18 / 15:12:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
idag har jag fotograferat denna skönhet som snart fyller 10 år, she's a real beauty
 
Min kusin Ella åkte just hem. Jag har som sagt fotograferat henne. Sebastian och jag sitter och spelar wii nu, eller ja, han spelar, jag bloggar hehe. Vi ska snart äta lunch (sent doe..)
 
Chill fredag med personer som jag älskar runt mig, kan inte bli gladare. Och på måndag åker jag och ett gäng till Litauen och gör lite nytta, feels good. 
 
Ha en mysig fredag!
 

American pancakes

  2014-04-17 / 10:17:24 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
när jag gör frukost, så är det ordentligt gjort haha!
 
Godmorgon kan man väl nästan säga! Idag mår jag bättre och eftersom jag bara har 1 lektion i skolan så orkar jag faktiskt åka dit! Dagen började som ni ser bra, med favorit frukost. Det är ju så himla gott med american pancakes. Har ju dille på USA just nu (säg någon gång jag inte har det iofs?!) så detta passade ju bra haha! 
 
Får se vad jag hittar på sen när jag kommer hem, har lite tråkigheter att göra först dock.. Ha en fin dag!

new in

  2014-04-16 / 10:06:28 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Fick en grå vanlig tshirt, en sängkappa, victoria secret bodysplash och ett par hörlurar som inte kom med på bilden. Men thanks mum <3
 
Mår lite bättre idag. Så imorgon är det skola som gäller. Ska plugga lite matte idag och på en hem tenta också som jag har. Dock kollar jag på tv nu så det får bli lite senare! Vid lunch typ haha.
Väntar på att värmen ska komma nu. Det sägs ju att det ska bli varmt i påsk, i hope so. Ha en fin dag guys.

en bit av USA

  2014-04-15 / 17:45:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Skulle tagit en bild på "godishyllan" också. Maxi i stan har fått in jättemycket olika varor från USA! Vet ni hur glad jag blev när jag såg det?? Skittles, Nerds, macs and cheese och massa annat! Kollade igenom allt lite snabbt men ska tillbaka och stå och stirra på alla roliga saker det fanns där haha! Fick en Snapple av mamma iallafall, den finns ju lite över allt i Sverige. 
 
Sen såg jag även att de plockade upp victora secret sprayer osv på smink avdelningen, seriöööst, hur tråkigt?! Det finns ju ÖVERALLT att köpa nu.. Inget speciellt med det längre :-(  
 
Hostar fortfarande jättemycket och nu ska jag ta och kolla lite på tv. 

Tillbaka blick

  2014-04-14 / 14:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Snart är det 1 år sedan " the biggest day in ma whole life " utspelades
 
Nu när jag är sjuk och känner mig halvt ihjäl slagen, så får man tänka på sånt som får en själv att må bra. 
22 april kommer vara ett datum som jag aldrig kommer glömma, hur gammal jag än blir. 22 april är oförglömligt.
 
Tänk dig att det du alltid har drömt om, sen du vara liten (jag var 12 men det är litet haha) förverkligas. Jag veeet, det låter skittöndigt, men jag bryr mig faktiskt inte. Jag känner att kompisar i min närhet förstod hur mycket det betydde för mig att få denna möjlighet när dom var precis lika glada som mig när jag kom hem från Stockholm, och hadde sett the man, the one and only, min Justin! 
Det är inte jag som har filmat denna video. Jag stod längre fram, alltså det är sjukt att jag stod längre fram. På videon är man redan nära tyckte jag. Jag stod längst fram på parketten med nyblivna kompisar som jag träffat under dagen när vi köade tillsammans, och dom håller jag fortfarande kontakten med, det är galet. 
 
Jag kommer ihåg den dagen detalj från detalj, förutom själva konsterten haha, ja det låter hel knäppt, men konserten är ganska blurrig i mitt huvud. Jag var så uppselt, samtidigt chockad, samtidigt hysterisk och samtidigt så himla glad. Så fattade jag ju ingenting heller. Man kan nästan säga att jag var i chock haha. Det är galet. Tjejer svimmade hit och dit och vi fick hjälpa vakter att bära över stackars människor som inte pallade trycket. 
 
Jag köade i 14 timmar. Och jag skulle kunna göra det igen. Jag ska göra det igen, fast till ett annat känt band. 
Det är snart 1 år sedan. Och jag lever fortfarande kvar på energin och lyckan ifrån den kvällen, det kan ingen ta ifrån mig. 
Jag gillar kanske inte Justin lika mycket nu. Jag har mina anledningar vilket andra också har. Men han betyder fortfarande mycket! Lyssnar på hans musik ibland och försöker att förstå mig på alla hans konstigheter han har för sig. Men allt springer ikapp honom nu, misstagen man inte kunde eller fick lära sig att man inte ska göra under sin uppväxt kommer ifatt honom nu. Han hade ju ingen barndom. Jag tycker synd om honom. 
 
Men den killen kan iallafall prestera en show. Har varit på 3 stora konserter, alltså med världsartister. Själva showen som man fick på Justins konstert har inte någon av de andra slagit. Dock så var Bruno Mars konsert amazing och One Direction levererade som bara den! 
Jag är stolt över Justin och vad han åstakommit. Det är inte lätt att skapa en karriär utifrån ett youtube klipp. Han fick inte allt serverat på ett silverfat och hade inte heller föräldrar som satte honom på musik skola osv osv. 
 
Men som sagt, snart 1 år sedan. Lever fortfarande kvar på lyckan, energin, minnet och jag är så glad att jag fick möjligheten att se Justin Bieber, ahaa alltså jag lovar, alla tjejer har drömt om det, jag lovar ;-)
jag menar, kolla på honom? rå babe, ingen kan säga något annat !
 

sjuk..

  2014-04-12 / 19:37:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
sebastians och mitt fredagsmys igår (dock hade vi glass också hehe)
 
Igår var det en av dom jobbigaste dagarna jag varit med om. Jag är sjuk igen. Och jag hostar, alltså hostar hostar, som en tok. Har även haft feber igår och idag, känner mig dock lite piggare nu men som sagt, hostan tar kol på mig. Var iskolan igår, vilketi inte alls var smart. När jag kom hem träffade jag Sebastian. Men jag kan inte varit rolig att vara med igår pga att jag var så matt och ville bara sova typ. Idag har jag delat ut reklam också, fick hjälp av mamma annars hade jag aldrig klarat det. 
 
Pga att jag mår som jag gör och har gjort det sen i torsdagskväll så har bloggningen inte varit på topp och det kommer den kanske inte vara heller tills jag blir frisk. Hoppas ni förstår det. Nu ska jag vila lite och sen blir det gladiatiorerna med mammi. 

white blouse

  2014-04-10 / 09:48:51 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Andra blusen jag köpte på lager157 förra veckan (?)
 
Igår hade jag en superduper ultra mega dålig dag. Så jag struntade faktiskt i att blogga. Tänker inte heller nämna några orsaker eftersom jag tycker att den mesta negativiteten får stanna utanför bloggen! Det blir nog bäst så! En sak kan jag iallafall berätta och det är att nästa vecka får jag lämna in min älskde Macbook och byta till en HP dator, vet ni hur ont det gör? Lika ont som att se min frisyr idag, men jag har en lektion så jag orkar faktiskt inte fixa det ordentligt, speciellt när jag ändå ska duscha ikväll..
 
Har ju sovmorgon idag, så jag känner mig utvilad, dock har jag världens huvudverk. Alltså det dundrar verkligen i huvudet.. Efter skolan ska jag till gymmet, och köra armar, favoriten!! Har verkligen jätte mycket träningsverk i mina ben och framför allt min rumpa haha! Nu ska jag kolla lite på tv och ta det lugnt tills det är dax att dra sig mot bussen!

hair care

  2014-04-08 / 17:53:00 / Tips / 0 KOMMENTARER
Nedanför har ni mina tips om hur jag tycker man ska ta hand om sitt hår och även hur jag tar hand om mitt!
För det första så mår ditt hår bäst om du skippar att utsätta det för värme så oftta du kan! 
Jag har som regel att jag bara plattar mitt hår 2 gånger i veckan högst ( om det inte är nödfall nödfall, men det händer inte så ofta) sen är jag alldeles för lat för att platta mitt långa och tjocka hår varje dag!
Om du ska utsätta ditt hår för värme, använd då ett värmeskydd. Jag har ett jättebra som även luktar väldigt gott! 
Hår oljor är bra för ditt hår! Den från Gliss är mest för att få glans i håret om du kanske har tort hår? Sen är det även lite reparerande också! Den använder jag alltid efter att jag plattat mitt hår!
De andra två är riktiga hår oljor som jag fått från min frisör. Den ena är den populära Morocon Oil (stavning?) och den andra vet jag inte vad det är för sort, men bägge två ger bra näring till mitt hår!
Har du tort hår, så köp antagligen ett återfuktande shampoo eller en bra hårolja!
Och det viktigaste! När ditt hår är blött! 
Jag har denna borste som är gjord för att reda ut tovor och även kamma igenom håret utan att skada det när det är blött! För håret slits som mest när du ska borsta ut det efter du duschat. När det kommer till shampoonering så aplicera det endast i hårbotten, och balsam i topparna. Tvätta även håret så lite som möjligt, de kommer även bli mindre fett då efter ett tag. Och om håret är fett, använd ett torrshampoo och tvätta ur det dagen efter istället!
 
Lite tips från mig! Jag klipper mig 2 - 4 gånger om året och ser till att ta hand om mitt hår på ett bra sätt. 

Bikinis - TIPS

  2014-04-08 / 14:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fler favoriter från HM
 
Ett tips är att ni som behöver en ny bikini, är att köpa den så tidigt som möjligt! För jag har gjort tabben såå många gånger och köpt det när det är tid för det, och då är ju alla man vill ha slut! HM har jättesnygga och billiga bikinisar, även Nelly har fått in väldigt snygga, men dom kan vara i lite högre prisklass! 
 

vem är du på gymmet?

  2014-04-07 / 19:56:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

hallon och banan smootie

  2014-04-07 / 16:23:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Detta är ett perfekt mellanmål eller om du är sugen på något (ett nyttigt alternativ)
du behöver:
Fil
en eller en halv banan
hallon
och jag valde även att ha i protein pulver
 

Sen är det bara att mixa ihop allting! den är verkligen jättegod! dock saknar jag blåbären, för det är också fruktansvärt gott att ha i! 
 
Kom hem för ungefär en halvtimme sedan. Idag på historia lektionen sköt vi pilbåge och långbåge (dock vågade jag bara på mig pilbågen) och det var faktiskt roligt. Dock gick det väl inte så bra kanske men som sagt, kul hade vi allafall! Kände mig som Robin Hood när jag stod och sköt haha, dock en aning sämre kanske?
 
Nationella muntliga gick jättebra idag, vilket var skönt! Fick även den goda nyheten att våran Samhällslektion är inställd imorgon, vilket är den ända lektionen jag har på tisdagar, så jag är ledig!!! 
Ska åka och gymma mitt på dagen då det är som tommast på gymmet, gud vad skönt! Och sova och sitta och plugga spanska i lugn och ro. Så jag är happy! 
 
 

inför sommaren, favoriter från HM

  2014-04-07 / 09:40:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Några favoriter från HM inför sommaren, jag behöver verkligen lite mer klänningar i min garderob, men det är INTE prio 1 just nu haha. Men alla dessa skulle verkligen få flytta in i min garderob!
 
Jag är inte den som brukar köpa så mycket kläder åt mig själv på HM faktiskt, det är ju inte direkt bästa kvallen på deras plagg och deras rykte är inte det bästa just nu heller. Men deras klänningar som dom fått in är sååå finaa!
 
Sitter och väntar på att min grupp ska få gå in i klassrummet och göra vårat muntliga. Mår lite bättre idag men har fortfarande den där känslan i kroppen då man bara vill gå hem och lägga sig. Ska försöka köra ett försiktigt ben pass på gymmet imorgon, i need it. 
Vädret suger här idag och idag är det en såndär ful dag, när allt med en själv är fult. Vill bara bli osynlig haha. Men alla har dåliga dagar.. Måndagar är ju inte dirket favorit dagen! 

blurry

  2014-04-06 / 20:07:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
grå/regnig dag i APRIL
 
Det är april.. det är ju helt sjukt ju. Jag har så mycket roligt framför mig just nu känner jag. Litauen, one direction, göteborg(?), min och sebastians 1års dag, och.. Spanien! Japp, jag ska få åka med till Spanien i en vecka med Sebastians familj i sommar, helt underbart! 
 
Jag har börjat dela ut reklam nu, detta var första helgen, vilket slavgöra säger jag bara.. Behöver kompromissa lite med ma bosses' imorgon.. Har ju även sökt lite andra jobb som jag håller tummarna på att jag får nu, ni får hålla dom åt mig också, i neeeed para.. 
 
Har iallafall delat ut sista reklamen idag. Skulle träffat Isabelle och fotat med henne, men vädret har inte varit på topp, och inte jag heller eftersom jag fortfarande är förkyld (dock på bättringsvägar tror jag..) så det blev en väldigt lugn eftermiddag i min säng tillsammans med Sebastia, vi låg och pratade i flera timmar och lyssade på musik. den killen är helt fantastiskt mega ultra bra och jag är så glad att jag har honom <3 
Igår var jag även på kalas hos Sebastian då hans mamma fyllt år och det var massa folk där och jag hade det jättetrevligt! 
 
Nu stängdes hela internet på min dator ned så jag tackar ännu en gång för att blogg.se sparar ens inlägg om dem stängs ner hastigt. Thank ya! 
Har även nationella svenska imorgon, muntligt, men jag känner mig väldigt förberedd och kan mitt tal bra! 
Hoppas ni haft en bra helg och hoppas ni får en bra start på veckan!

baby ur so classic

  2014-04-04 / 11:30:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
denna låt är ju just fantastic, och killarna som sjunger är inget fel att kolla på heller ;-)
 
Varför har jag inte bloggat? för ja, jag har lyckats bli sjuk igen.. Jag får aldrig någon bra struktur på min träning för att jag kommit in i en period igen där jag blir sjuk hela tiden, och jag kan bli så arg över det att jag börjar tjuta. Har en fullspäckad helg framför mig vilket jag både ser ifram emot men ändå inte. Kul möter tråkigt lixom, 50/50.. 
Men nu ska jag faktiskt försöka plugga lite svenska till nationella på måndag och även skriva klart min lååånga uppsats, det är nästan så man måste fira när den är klar, har hållt på med den sen slutet av februari typ haha.
 
Okej, så fårt jag mår bättre så lovar jag att jag ska blogga, hatar att jag är så slarvig med bloggen, men i helgen så kommer jag säkerligen inte ha tid, så vi får se nästa vecka! ha en bra dag med mycket sol! 

something new

  2014-04-01 / 11:16:40 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
igår var jag på Lager157 och köpte två nya blusar, här är ena av dem, bägge är från "vintage" mäkret som dem har där
 
Ska värma lite lunch nu innan mamma kör ner mig till stationen. Bara en lektion idag och direkt när jag kommer hem blir det ett benpass på gymmet, helt okej dag faktiskt. Älskar tisdagar och torsdagar då jag får vara hemma och fixa med saker fram tills lunch. Det är super najs. 
 
Äntligen en liten lugnare vecka framför mig också, så ska försöka sätta bloggen i fokus lite, men vi får se hur det går med det hehe! 
 
ha en fin dag !