snowboarding

  2014-02-28 / 21:35:05 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ända positiva jag kan tänka mig med vintern, att få åka snowboard, annars hatar jag kyla, usch!
 
Har utvecklats på brädan huur mycket som helst under denna vecka och vågar åka mycket snabbare och göra saker som jag aldrig annars skulle gjort ståendes på en snowboard, detta var typ 5 gången jag åkte snowboard kanske? och det gick super bra! Dock är min hälsena på ena foten väääldigt sliten efter veckan, men lätt värt det!
 
Sitter och kollar på letsdance med familjen och myser! Dock har Kenza dansat och det var ju det man ville se, guud vad jag är avundsjuk på hennes utseende! Hon är ju sååå vacker! Imorgon kommer dagen spenderas med Isabelle och det ser jag verkligen fram imot! Nu är jag så kissnödig så jag vet inte vart jag ska ta vägen! ha en trevlig kväll!

hemma

  2014-02-28 / 10:35:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Får bli en sunkig instagram bild tills jag får tag på något bättre hehe!
 

NU ÄR JAG HEMMA! Och det känns såååå bra! Har haft en bra och lite sämre i vissa stunder, vecka i Trysil med världens goaste människor! Vädret har varit huuuur sämst som helst! Haha, förra året hade vi sol varje dag, och detta år så var det tjock dimma, regn, snö och blåst, VARJE dag. Men det hindrade inte oss från att ha kul i backarna! Jag har åkt snowboard hela veckan och det gick huur bra som helst! Dock så är min hälsena på ena foten vääldigt öm nu så ska försöka sitta still så mycket som möjligt denna helg, för på måndag drar jag till stockholm och shoppar början till vårgarderoben! Som jag längtat! 
Denna dag kommer gå till plugg, städa rummet och mööjligtvis börja packa upp lite smått, OM jag orkar.. 
Och så är det bara 8 dagar kvar tills min fina pojkvän kommer hem från Thailand, bättre än julafton faktiskt!! Saknar honom jättemycket.
 
Ville bara titta in lite snabbt innnan jag börjar med alla tråkigheter.. Ni får ha en jättefin dag så hörs vi kanske ikväll, eller imorgon! 

follow me on twitter, instagram or bloglovin!

  2014-02-21 / 18:47:46 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
ni vet väl att jag finns på twitter under namnet bbbiebeeer, på instagram under namnet hollstedt och på bloglovin!
 
 
Finns ikoner i min meny där ni kan trycka direkt för att komma till de olika sidorna! 

Måste bara berätta, om den tweeten som är på bilden. Jag sprayade nyss brush cleaner i mitt hår istället för värmeskydd! Jaa, jag är såå trött, skrattade dock reält åt mig själv, virrpanna! En annan rolig sak (som jag kanske inte är ensam om att bli drabbad av) är att när jag lyssnar på "i see fire " med Eddan i headset, så får jag dra upp ljudet några hack för låten är så "svag" i ljudstyrka, så när nästa låt kommer så blir jag totalt döööv! Är det fler om stött på det problemet? haha!
Packat klart det mesta nu, och ska sätta mig och försöka plugga lite lite innan jag tar kvällen. Vampire Diaries mys med mamma får det bli! Som sagt så förstår ni kanske att jag inte kommer kunna blogga förens nästa fredag igen, så jag säger väl typ hejdå nu för en vecka? Sorgligt, gillar ju att blogga ju!
 
Föresten, ang Tävlingar här på bloggen, jag har maaaassa företag på kroken när det gäller tävlingar av olika slag här på bloggen, men det måste komma upp intresse från ER för att jag ska kunna göra något sånt! Så ni får jättegärna lämna förslag om vad för tävlingar ni skulle bli glada över att se på min blogg! kommentera! Don't be shy! 
 
ha ett riktigt himla bra sportlov nu älskade ni!!
 

turtle

  2014-02-21 / 13:16:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
men OJ vad dammig den var (piinsamt:-()
 
Köpte den där lilla gulliga sköldpaddan i Mallorca förra sommaren, den kan vicka på huvudet, vart som ett litet barn när jag såg den haha! 
Blir ett snabbt inlägg nu. Har börjat packat och lagt fram allt inför imorgon, och jag har inte ätit lunch än heller så jag är ju sjuuukt hungrig! Hade matteprov idag och efter det tog vi lov, svarade på alla frågor förutom en! Så jag känner mig nöjd. hoppas bara att jag fortfarande känner mig nöjd efter provet! 
Nuuu måste jag stoppa något i magen för den låter som en traktor haha!

new

  2014-02-20 / 16:13:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Igår köpte jag ny skid jacka och nya byxor (eller mest mamma men jag var med lite också)
 
Från världens färggladaste jacka till svart svart svart. Men det är bra. Jag trivs. ÄR ju faktiskt  rosa detaljer på vissa ställen så helt tråkigt är det ju inte! Sen har jag en snäll vän som kommer låna mig ett par snyggare glajjor än vad jag har på bilden, ångrar såå att jag köpte dom förra året, ändå 700 spänn åt skogen, tycker inte alls dom är snygga.. Så typiskt mig!! 
 
Jag älskar våran skola. Vi har haft världens mest slöa vecka någonsin. Eftersom att jag går på en idrottskola så är ju alla som galna nu när det är os. Så imorgon är den andra lektionen för denna vecka inställt pga viktig hockey match! Så idag var jag i karlstad i 1 timme typ, för sommarjobbs mässan vi skulle på var ju bara för 18åringar och uppåt! hur sugigt lixom? 
 
Men jag hade iallafall en jättemysig morgon. Sebastian kom i morse och vi gjorde american pankakes och spelade, myste och gick ut med Tindra. Han åker ju till thailand ikväll så idag sa vi hejdå, oj oj vad jag kommer sakna honom(har redan börjat kan jag ju säga) Men mamma fixar räkmacka till kvällsmat och PLL avsnittet som kom ut igår ska ses!  Sen åker jag till Norge på lördag och då får jag ju lite annat att tänka på ocksåå! Ska snart möta mamma vid maxi och handla för ikväll! Men först ett härligt arm pass på gymmet!

do it for the "wow she got hot"

  2014-02-19 / 16:50:00 / träning / 0 KOMMENTARER
-Alla bilder tagna från weheartit-
 

Något jag mår fruktansvärt bra av är att träna. 3 gånger i veckan åker jag till gymmet. Jag vill utöka det till varannan dag. Men det är viktigt att man lyssnar på kroppen, skulle jag orka det? svaret är ja. Det skulle jag, men då skulle jag få ge upp lite andra saker, som att inte ha all pluggtid som jag har på kvällarna då jag inte tränar. Skulle bli svårare att hinna träffa Sebastian. 
Just därför får man priotera när man kan och inte. Jag har inte egentligen några bestämda dagar då jag gymmar, men jag försöker att ha det, iallafall att 3 av mina dagar ska gå till att träna. Sen om man skulle hitta någon lucka och man faktiskt inte har något annat att göra, så kan man ju åka iväg och träna då. 
Men jag tycker att man borde hitta en balans mellan allt det där. Det är bättre att träna lagom mycket än för mycket eller för lite. Skolan går alltid före min träning tex. Kompisar? Ibland säger jag nej till kompisar för att det är träning inplanerat på kvällen.
 
Något man inte ska göra är att ändra sig när man bestämt att man ska träna den dagen. Då blir det en dålig vana för dig som kommer upprepas, även om du inte tror det. Har du bestämt att du ska träna, då gör du det.
 
Äta nyttigt då? vad innebär det? För mig är det att ta mycket grönsaker till maten. Äta ordentligt med frukost och se till att få i mig minst 1 frukt om dagen. Jag och Sebastian har valt bort att äta godis, chips och dricka dricka. Just för att det blir enklare att tänka nyttigt då. Ja, jag får sug efter saker ibland, det tror jag alla får som väljer att sluta äta godis och chips. Sen får jag också väldigt ont i min mage när jag äter "onyttiga" saker och fet mat. Men såklart jag gör det ändå. Man ska aldrig förbjuda sig själv att äta saker man tycker är goda. Jag och Sebastian kommer snart ta en paus i "godislöftet" nu när det är sportlov. Och såklart jag kommer äta chips och dricka någon dricka eftersom jag har längtat lite efter det ibland. Men sen blir det back to my new normal! 
Det är väldigt bra att ha ett sånt löfte för dig som spenderar mycket pengar på fika och mat. Jag fikar nästan ALDRIG ute nu. och tro mig, jag har sparat massa pengar på det. Samma sak med småköpen, de exicterar inte längre! För jag kan inte gå och köpa en dricka eftersom jag inte ska, och då gör jag inte det. 
 
När det gäller pass på gymmet. VARIERA! det är jätteviktigt att du får variation i din träning!  Det är skitsvårt att hitta på nya saker på gymmet men försök så ofta du kan att skjuta till eller ändra saker i ditt pass. Ett tips kan vara att gymma med någon kompis och gå efter vad den gör, så kan du sno lite övningar ifrån den du gymmar med. (Det gör jag efter jag gymmat med Sebastian).
 
Träna inte om du är sjuk. Man får vara försiktig när man är sjuk med träningen. Så länge du inte har feber eller ont i halsen, så kan du träna lite lätt på gymmet. Men du kommer märka om din kropp säger ifrån och när den gör  det, så ska du sluta. Har gjort det misstaget flera gånger och man mår inte bra efter. Sen kan det vara bra att träna för att förebygga sjukdomar. Men man måste hitta gränsen lixom. 
 
 
Ha tålamod. Du kommer inte se resulatat några gånger efter du gymmat. Det varierar också mellan personer. Jag har gymmat sen i september. Och inte förens i december-januari har jag börjat sett resultat. Så ge inte upp och intala inte dig själv att inte din kropp ändras när du tränar, för det gör den. Men det tar en stund att se skillnad! Sen kan du ju ha jättetur och få resultat efter någon månad, för du kanske har lätt för att bygga muskler. Det har inte jag. vilket är jättejobbigt och man kan bli så omotiverad då. MEN ge inte upp! För jag tyckte min träning var så ovärd när inget hände. Men nu händer det saker!  Något jag gjorde fel i början var att jag inte åt ordentligt. Jag har börjat äta så sjuuukt mycket mer mat och flera gånger om dagen! Tror det kan vara därför det tog så lång tid för mig också. För mina muskler kunde inte återhämta sig på den lilla näringen jag hade i kroppen. Som sagt så äter jag jättemycket mer nu än vad jag gjorde i September. ÄT ÄT ÄT ÄT! Mat är gott och bra! (är förövrigt jättehungrig just nu :((!! )
 
Nu blev det ett jättelångt inlägg, och skulle kunnat skriva ännu längre! Men det finns tid till fler träningsinlägg. Detta var lite om hur jag tänker runt min träning, och hur jag tänker förövrigt om mat och hälsa. 
 

insperation

  2014-02-19 / 10:41:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
room decor
 
 
 
Som sagt har jag ju börjat gjort om lite smått i mitt rum, men är inte klar än! Och detta skulle gärna få flytta in (om jag hade haft pengar och plats för allt) För det är just sådan lite mer "gammal" stil på mitt rum som jag söker efter, jag tycker det är jättefint! Fick världens finaste ljusstake av mamma och pappa i födelsedags present(här)
Och är redan nöjd med hur rummet ser ut nu, fast dock saknar jag förvaring. Har ett hörn i rummet där det står massa lådor med saker, mina skor och lite fina påsar sen någon shopping! Så det blir en ny byrå som står högst på listan! Jag är faktiskt stolt över att jag faktiskt inte spenderat pengar på ett ända klädesplagg denna månad. Idag kommer det dock brytas eftersom jag behöver en ny skidjacka! För jag åker till norge på lördag! Kom på att jag inte berättat det?
 
Åker till Trysil på lördag och kommer hem igen Torsdag natt, då blir det tonvis med plugg den helgen, sen ska jag äntligen få göra av med lite pengar på vår shopping! dock inte så mycket nöjes shopping eftersom jag faktiskt denna gång ska försöka köpa lite sånt som jag behöver! Vi får väl se hur det går.. känner att jag ljuger mig själv upp i ansiktet just nu! 
 
Kika in på bloggen lite senare då det kommer upp ett träningsinlägg! xo

JuliaResan

  2014-02-18 / 16:32:00 / Moa says / 0 KOMMENTARER
 
 
Detta, är något som gör så himla ont i mig att se. Jag vet inte hur länge jag grät, och skämdes över mig själv efter jag sett denna video. Jag önskar, att jag hade något som sa till mig varje gång jag klagar på mitt liv. För jag är frisk och mår bra. Och det ska jag vara så himla tacksam över. 
 
Tycker alla ska ta tid till att kolla på denna video. Och idag var jag på UF mässan i Karlstad för att hitta insperation till mitt egna företag som kommer jobbas och grejas med i tvåan. Och direkt efter jag sett denna video i Söndagsnatt, så bestämde jag mig att den vinsten jag får in i mitt företag (och hoppas på att vinna pengar också för företagets ide eller så) kommer gå dirket till barncancer fonden, punkt slut. Var också glad att se att det var flera företag som tänkte skänka pengar till massa välgörenhetsorganisationer osv. Det är så skönt att veta att man kan få hjälpa till. 

about valentines day

  2014-02-16 / 21:17:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Alla hjärtansdag är INTE bara till för att fira tillsammans med sin flickvän/pojkvän tycker jag. Och jag tycker alla singlar har en sådan sjuukt fel inställning till den dagen. Det handlar om att ta vara lite extra på tiden med de personerna runt om sig som man älskar. Du har säkert en helt underbar familj, kanske några syskon eller varför inte fina vänner? De hör till alla hjärtans dag precis lika mycket som någon annan relation till någon! Vara extra kärleksfull mot dina medmänniskor och folk du verkligen tycker om! Spendera tiden med din familj eller vänner om du inte har någon flickvän eller pojkvän. Och ja, det är lätt för mig att säga som har en pojkvän tänker alla nu, men jag har aldrig haft negativ inställning till alla hjärtansdag när jag varit singel. Jag har umgåts och haft det trevligt med min familj och kompisar då. Som sagt så handlar allt om kärlek och det finns många sätt att dela den! Jag hade som sagt en jätte mysig dag med Sebastian, min familj osv. 
Nästa år, om du är singel, försök att inte vända den dagen till något negativt. För det är en väldigt omtyckt dag!

valentine

  2014-02-15 / 12:48:41 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Detta fick jag igår av min fina prins <3
 
Jag hittade inte tid till att blogga igår. Men min dag var helt perfekt! Och jag var så trött sen när jag kom hem från Sebastian så jag somnade direkt, hade tänkt blogga men sov istället haha! Men iallafall. Vi lagade mat tillsammans sen kollade vi på Trassel hemma hos honom, shit vad glad jag var att han lät mig se på den med honom, dock tror jag han hade roligt åt att se mig överlycklig och sjungandes haha! Trassel är min absolut favorit film! 
 
Ska fira mig och pappa idag, så mina kusiner och mormor/morfar/farfar kommer hit! Bloggar kanske lite senare om jag hinner! puss!

Träning

  2014-02-13 / 22:13:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
innan jag börjar detta inlägg vill jag göra klart för alla att mina träningsinlägg ALDRIG kommer handla om att gå ner  i vikt, ENDAST om hur jag tränar, tips för er och en nyttig livstil! 
 
Ungefär sådär ser jag ut just nu. Har mage, och lite armar, rumpa och lår. Jag började träna ordentligt förra hösten. Och helt ärligt har jag inte sett så mycket resultat förens i slutet av förra året, början av detta. Så det tar tid! Jag är nöjd över hur min kropp ser ut, men jag har alltid varit så spinkig och den lilla svaga tjejen, så jag kände att det var väl på tiden att gå och skaffa sig lite muskler, tycker för övrigt det är jättefint när tjejer har lite muskler! 
Glömde nästan att jag skulle blogga idag haha! Kom ju hem senare idag eftersom jag och Rosanna sprang på stan för att hitta lite grejjer till våra pojkvänner osv inför imorgon. Har diskuterats väldigt mycket kring alla hjärtans dag och att det är för över reklamerat osv, och visst, så är det, men budskapet är fint! Kommer upp ett inlägg eller två imorgon om min dag och hur jag tycker alla singlar ska se på denna dagen!
 
Tillbaka till träningen! Var hemma runt 6 idag och sen var jag på gymmet vid 20 i 7, tränade en timme ungefär och åkte och handlade( ska laga mat med min prins imorgon hihi <3 ) och kom nyss ur duschen. Idag tränade jag armar och faktiskt lite bröst för omväxlingens skull, brukar inte göra det men idag körde jag en stund i en maskin! Som bänkpress fast sittandes! Och hör och häpna, lilla jag kunde ta 30kg!!, applåder till mig! haha! 
 
Har gjort en ny kategori för mina Träningsinlägg, och ska göra dem och skriva dem mer nogrant än vad jag gjorde nu, men jag är väldigt trött och vill komma i säng! godnatt på er! 

dreaming..

  2014-02-12 / 20:19:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Idag var jag hemma från skolan. Har idag suttit som klistrad framför tvn och kollat på Yes to the dress! Vaknade dock väldigt sent men jag kollade iallafall på några avsnitt, och jag är ju helt nojjig nu! Har suttit och kollat på bröllops klänningar och ringar osv osv haha! Man får ju drömma?! Jag vill gifta mig när jag är 22-23 ungefär. Men bilden över på klänningen, omg, den vill jag ha! Heeelt underbart fiin! ÅH är så avundsjuka på alla som får gifta sig!! Till något helt annat nu innan jag hoppar in i duschen och läser lite ur engelska boken innan jag lägger mig, 
Smsade med Sebastian förut i eftermiddags, han frågade om jag skulle göra något speciellt osv osv och han brukar oftast inte fråga sånt, sen sa han att han själv skulle hem och spela bort hela eftermiddagen, skönt för honom tänkte jag!Sen efter 20 minuter så knackar det på dörren och min bror springer och öppnar, så säger han " Sebastian är här, Moa " tror ni inte att min sötnos tyckte synd om mig och kom hem till mig med god dricka och myste bort hela eftermiddagen med mig? Åh vad jag älskar honom!!  Sen konstaterade vi innan han åkte hem för ett tag sen, att han åker ju till Thailand i två veckor nästa vecka, iinte lika kul! Sen åker jag till Norge nästa helg också. Fick lite ångest över det, måste köpa skidjacka och tänkte köpa nya glajjor också men får ta mina fula gamla för jag hinner inte riktigt det!! 
 
Blev ett litet långt inlägg men jaja, så ska det vara! Nu ska jag som sagt hoppa in i en dusch och faktiskt pyssla om mig själv riktigt ordentligt för en gång skull, är ju inte dirket trött eftersom jag sovit bort halva dagen haha. Hoppas ni haft en bra dag!
 
 
update: Fick fråga om jag kunde lägga upp vad jag fick i present när jag fyller år, fixar det så fort jag hinner!!

dream outfit

  2014-02-11 / 15:59:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
dream outfit
 
 
 
srlsy. Detta får ju gärna flytta in i min garderob! Har verkligen verkligen suktat efter ett par bootcut jeans från hollister, och eftersom jag fick hollister presentkort i julas så får nog det bidra till ett par jeans! Såg att dom hade i olika längder på hollister vilket är perfekt då jag har så sjukt korta ben! :( Även linnet på bilden är ju hur fint som helst! Älskar dessutom färgen! Alla går klädda i ganska neutrala färger nu(även jag) men ibland så vill man faktiskt kanske sätta lite färg på sin vardag, och det räcker med en färglad topp tycker jag! Ballerian skorna ska jag kolla på när jag är uppe i Stockholm, tänkte beställa dem från nelly ett tag fast i färgen puderrosa/beige, men såklart så tog dem ju slut! Kännde att det kanske var bra eftersom man ska ju egentligen testa skorna innan man köper dom tycker jag(speciellt när det är dyra skor). 
 
När det gäller läppbalsamet, vilken av dem luktar godast? Alla luktar ju bara saliv inne i butikerna eftersom alla kladdar på dem! 

late breakfast

  2014-02-11 / 09:40:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag älskar tisdagar och torsdagar, börjar inte förens kl 12.45, då blir det alltid en bra frukost!
 
Godmorgon! Vaknade för en halvtimme ungefär, låter det inte jätteskönt eller? Älskar dessa dagar! Jag är en sådan person som inte alls gillar att stressa på morgonen, men det blir alltid att jag får göra det ändå! Förutom på Tisdagar och Torsdagar! Känner på mig att det blir en bra dag detta! Har bara en lektion i skolan, sen hem direkt och mysa med min pojke!
 
Igår körde jag ett hårt benpass på gymmet(så hårt det gick när man sovit 1 timme natten tidigare) dock så blev det inte så långt, ca 45 minuter, eftersom det var så fruktansvärt mycket folk på gymmet igår, så alla maskiner var upptagna, och i övningsrummet låg det folk utspridda över hela golvet haha! Men bättre än ingenting alls!
Ska ta och börja fixa till mig lite nu, gå ut med Tindra och sen undersöka om det finns lite kaffe hemma, behöver vakna till lite mer känner jag! Ha en bra dag så hörs vi nog i eftermiddag ;-)!

details from my room

  2014-02-10 / 11:01:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lite sneakpeak på mitt rum, men ni får vänta med att se allt i helhet tills det är ordentligt klart! Men jag är redan jättenöjd över hur det ser ut! kommer bli så bra!

nu är jag redo

  2014-02-09 / 15:10:00 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
Vad jag har saknat er!! Nu är jag tillbaka och det har hänt så sjukt mycket sen jag skrev sist! Jag är så glad att jag nu har hittat ork och motivation till att dra igång med bloggen igen! Blir en mjukstart nu med 1 inlägg per dag, så tar vi det sakta och säkert mer och mer för dag! Wow, är jättetaggad nu! Tror verkligen jag behövde en paus för att få börja om på nytt nu! Ska försöka att ta tid till att fota för en ny header och jobba på en ny bloggdesign medans jag fortfarande har min macbook kvar, för vet ni vad? jag måste snart lämna tillbaka min kära älskade dator och få en hp istället, varför? Jo, för jag är nu mera inte en estet längre, utan jag har faktiskt gått och blivit en i ekonomi gänget på skolan, och jag har haft så mycket det senaste veckorna, plugget har verkligen tagit upp alla mina vakna timmar på dagen, men nu börjar det sakta men säkert minska, och det känns verkligen jätteskönt!
 
Jag har även hunnit fylla 17, stort stort! Hade en helt fantastisk dag med vänner, familj och pojkvän, kunde inte önskat mig en bättre dag!
Jag har även hunnit pyssla med mitt rum och var igår på ikea och köpte lite nya saker, jag beräknar att rummet kommer vara precis så jag vill ha det i slutet av april, början av maj( om jag har tur dvs ) men ni ska få en sneak peak redan imorgon! det börjar verkligen bli jättemysigt här inne!
 
Jag är som sagt jätte taggad på att dra igång bloggen igen, och jag var förvånad över att jag även fast jag inte bloggat har haft runt 50-70 läsare per dag ändå! ni är ju grymma! Nu siktar jag på att nå långt med bloggen iår men då behöver jag eran hjälp! tipsa om min blogg hos era kompisar osv, vad vill ni att jag ska skriva om ? detta kommer bli super!