Melon

  2014-06-30 / 21:17:13 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
är inte detta det godaste man kan äta ?!
 
Ligger och pratar med Sebastian i telefonen. Han var så gullig och väntade på mig på gymmet så han kunde passa när jag gjorde squats. Jag var riktigt trött idag kände jag men det brändes ordentligt i benen efter passet, så det är väl bra. Ätit vattenmelon och nu ligger jag i sängen och ska sova snart!
 
en fråga, vill ni att jag ska blogga lite mer om träning?

godnatt

  2014-06-29 / 22:23:42 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fina farfar som vi firade i stugan igår <3
 
vilka bra blogg tider jag har!! Jag ska upp skit tidigt imorgon och en ny jobbvecka väntar. Ganska surt men nyttigt. Jag är så himla glad och helgen har varit hur himla perfekt som helst. Bara massa goa människor runt mig och jag mår så bra nu. Jag måste måste måste verkligen sova nu men jag ville bara kika in lite snabbt! Vi hörs nog i morgon!

bootcut

  2014-06-28 / 11:03:56 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
alltså, dessa jeans, skönaste ever och jag har letat efter dessa sååå himla länge!!
 
 
Jag har väldigt väldigt korta ben (hate it) och när jag hittar ett par jeans jag inte trampar på för dom är för långa, så får jag passa på att köpa dom, för det händer inte så ofta att jag hittar jeans som passar. Jag köper ju alla mina på lager 157 för dom har bara den längden som passar mig där, ingen annan stans. Förutom dessa då som jag hittade på HM. Dem hade kostat 500 kronor, jag fick dom för 100, snacka om bra pris för att par jeans..
 
Ska åka till stugan om en timme. Jag ska köra!! Lite nervöst. Jag har ju gjort det förut 1 gång men jag hatar verkligen trafiken i Filipstad och en av de korsningarna där är inte så roliga. Men jag fixar väl det på något sätt haha! 
 
Grill väntar ikväll också, ganska perf helg ändå. 
 
Vi hörs senare!
 

white roses

  2014-06-27 / 16:45:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 fick blommor av min älskling igår <3
 
nu blev jag lite halvt stressad för jag ska strax åka till Sebastian och spenderar kvällen där. Vääärsta mys-vädret,hihi bara jag som uppskattar när det regnar haha.. Nej men vädret är jätte träligt men man får göra det bästa av det!
 
Dagen har varit seg, men nu är det finally helg och som jag sa tidigare så ska jag till stugan imorgon! 
 
ha en bra fredag!

Godmorgon

  2014-06-27 / 07:00:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
bild på den goda maten vi åt igår<3

Godmorgon! Vem är uppe med tuppen idag?! Jo jag, hur mår jag ? Tror aldrig jag varit tröttare i hela mitt liv. Som sagt kom vi hem lite sent igår kväll och jag har väl sovit i ungefär 4 timmar i natt, och då har det varit intensivpass av sömn typ. Vakna fem minuter, sova fem , vakna fem osv. Galet glad är jag över att jag slutar klockan tre idag. Passar på att blogga nu eftersom jag redan är på jobbet men jag börjar inte förens om en halvtimme, så jag dricker en kaffe och inväntar dom andra.

Hoppas ni får en bra fredag och en trevlig helg! Imorgon ska jag upp till stugan och fira farfar! 

Hann inte berätta så mycket om gårdagen men vi hade det iallafall bäst. Mat,fika och bio, med bästa personen i världen <3

1

  2014-06-27 / 00:23:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
instagram bild för klockan är mycket och jag är trött
 
dagen har varit helt underbar. Helt sinnes perfekt och jag är så himla lycklig med min Sebastian. Imorgon står klockan på 05.30. Jobba suger ibland. Men den glädjen från idag lever jag länge på. Godnatt 

Karlskoga

  2014-06-25 / 23:11:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag i Karlskoga på ett mysigt fik med mamma <3

Bloggar från mobilen, shit vad länge sedan det var jag använde mobil appen. Underskattar den jättemycket eftersom det faktiskt är hur praktiskt som helst att ha, bloggen i mobilen hela tiden lixom!

Är hemma i Kristinehamn nu eftersom jag är ledig imorgon. Kom hem från Sebastian för någon timme sedan och nu äter jag lite kvällsmat. Är trött och måste lägga mig snart för jag har såååå mycket saker att göra imorgon. Städa garderoben är det som svider mest. Funderar på att ta före/efter bilder för den är seriöst katastrofal.. 

Godnatt på er ! 


fitsporation

  2014-06-24 / 20:27:19 / träning / 2 KOMMENTARER
tänk om man kunde få muskler på 3 sekunder, det skulle ju vara bättre än någonsin.
 
men så är det inte. Jag är fortfarande kvar i den perioden då jag inte får något riktigt resultat eller förändring. Jag hade ju hoppats på att jag hade nått något av mina mål tills slutet av juni. Men icke sa nicke, big no no. Jag har väll antagligen inte tränat hårt nog. Är jag besviken på mig själv? kunde jag gjort bättre? ja och nej. Jag vågade sätta mål, ja jag kanske kunde ha gjort bättre. Men vi tar nya tag. Jag hade ett litet break-down igår för att allt bara står still. Är det de tränings scheman jag lagt upp som inte funkar? jag vet inte. Men jag har en snäll pojkvän som hjälper mig med nya. Så nu börjar vi om från "början" igen. Träna hårdare och försöka ännu mer. Det går, bara man vill! 
 
Det är svårt att sköta min träning medans jag bor i Karlskoga och jobbar morgon till kväll.. Men nästa vecka bor jag hemma och pendlar, så då blir det som normalt, sen en veckas Karlskoga igen, och sen back to normal. Det är störande. Jag rör mig på jobbet, sitter aldrig still eller så. Men det blir inte samma sak. Det kryper i kroppen på mig för att jag inte får röra på mig så mycket som jag behöver. Ingen säger att jag inte kan gå ut och gå. Men alla som sommarjobbar/jobbar vanligt, vet hur trött man är när man kommer hem. Inget säger att jag har mer ork till att träna nästa vecka, men då har jag bestämt mig, och jag är vrång och envis. Sen hör det till min vardag, att träna och jag mår bra av det och jag blir galen när jag inte får röra på mig, u feel me? 
 
Imorgon lämnar jag Karlskoga efter jobbet för att åka hem till Kristinehamn, för jag är ledig från jobbet då. Jag och Sebastian firar 1år på torsdag. Karlstad är inplanerat med mat och bio, ganska perf.
 
ha en bra kväll!

10 bekännelser

  2014-06-23 / 17:28:29 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
arkivbild,har inte med mig kameran till Karlsoga och har ändå ingenting att fota i min gråa jobb-vardag
 
1. jag äter nudlar med ketchup
2. jag är en sådan person som tänker mycket och har stora planer, men agerar för lite. Tankar förblir tankar, men det SKA ändras.
3. Jag är en riktig böl-unge. gråter för lilla minsta. Främst till saker som händer på film/serier. Det krävs inte mycket för att få mig gråta. nice, or naat.
4. Jag har väldigt svårt att vara nöjd. Men ändå väldigt enkelt för det. De balanserar upp varandra
5. jag råkade nyss radera hela detta inlägg så jag fick skriva om det. En applåd till mig.
6. jag stavar som en kratta, im so sorry.
7. jag väntar på tandställning (gudarna har besvarat min bön typ haha)
8. Jag är beroende av min mobil. Jag kan inte kolla på film/serier utan att pilla på den. Vilket inte uppskattas så mycket av familjen och älski haha.
9. Jag är sämst på att spara pengar. Jag älskar ju att shoppa..
10. Jag längtar efter sol och värme, tycker svenska sommaren kan leverera lite bättre nu faktiskt.. 
 
 
 
 

BBQ Night

  2014-06-21 / 20:50:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
ännu en perfekt kväll
 
sitter i sängen och försöker smälta maten lite med Sebastian.. Äpplepaj och film väntas senare! Blir superduper!
Vill inte att denna helg ska ta slut!!

I'm back

  2014-06-21 / 12:16:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
konserten med bästa tjejorna!! 
 
Okej. Konserten var svin bra. Till en början stod jag längst fram, när 5SOS hade spelat typ två låtar, så får jag några armbågar i magen, revbenen osv, ja behöver jag säga vad som hände sedan? Jag svimmade såklart, och fick ställa mig längst bak efter det. Jag grät så hårt och jag hittade ingen av tjejerna, tillslut fick jag tag på kajsa som stod med mig hela konserten sen. Och helt ärligt såg vi AS bra. Nästan bättre än när vi stod längst fram pga att längst bak såg vi hela scenen medans när vi stod längst fram så såg vi bara en bit av den. Visst, jag blev jätte besviken och jag var besviken under konserten också eftersom jag kunde stått där framme, men bortsett från det, så var det såååå gryyyymmt!!! Love it! 
 
Första jobbveckan klar, bara 3 kvar, och tro mig, jag räknar ner!! Igår hade jag världens myskväll med min älskling, vi lagade mat, kollade på film och åt jordgubbar, how perf?!
två från igår, så myys!!
 
Nu väntar jag på att Sebastian ska komma hit och nu kom han haha! Vi ska ha grillkväll här med mammi och äta massa gott. Sooe ja, dagen kommer bli bässst. 
 
Jag bor ju nu i Karlskoga under veckorna då jag jobbar, och det finns då inte så mycket att blogga om just nu förutom kanske på helgerna, Så ska försöka uppdatera er under helgerna framöver och sen när jag jobbat klart går det back to normal! 
 
ha en as bra lördag!

inför konserten

  2014-06-11 / 11:57:00 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
nu kära directioners är det snart dax för killarans konsert i Sverige, IGEN! How wonderfullllll?!
 
Jag ska dit med Isabelle och Kajsa och vi har parkett platser vilket innebär att vi måste köa ( eller måste och måste men vi vill ju ha bra platser ) om du inte har köat förut eller detta är din riktiga första konsert så har jag bara några tips och några saker som är bra att ha med sig när du ska på konserten, och detta är alltså utifrån vad jag tycker och mina tips, inget poffs u know.
 
Bra att ha med sig: 
 
- BILJETTEN! såklart! Se även till att du har den framme när det är dax för insläpp så både du och alla runt om dig kan komma in smidigt och snabbt utan att folk ska behöva stå och krångla med alla sina väskor för att få fram biljetten!
 
- Filt, varma kläder och något att sitta på. Det ska tyvärr regna ser det ut som på fredag och på lördag, förhoppningsvis blir det inte så men ifall att, så kommer det vara blött och kallt. Då är det bra att du både har på dig mycket kläder och har en filt att sitta under. Jag själv kommer ha varma kläder på mig som jag sedan tar av mig innan jag ska gå in.
 
- VATTEN. PRIO 1! Nästan lika viktigt som biljetten. Du som har parkett, det kommer bli svin varmt och det är såå lätt att svimma om du inte har druckit ordentligt. Om man lyckas hamna längst fram på parkett så kommer det säkert finnas vakter med vatten, men om du hamnar lite längre bak, kommer det vara packat och hur varmt som helst. Så se till att du har druckit massor så du kan stå på benen under hela konserten istället för att sitta i vilorummet för att du svimmat. Det kan också vara bra om du tryckt i dig några dextrosol och frukt och mat under dagen. Ät och drick, det är viktigt!
 
Klocka! Kanske inte det viktigaste, men du kommer vilja ha reda på tiden och att ha på mobilen hela dagen utan att ladda den är inte så smart om du vill ha den till att ta kort på kvällen. Min mobil dog efter mindre än halva konserten när jag var på Justin, INTE kul. Bättre att ha en klocka till hands så du kan hålla koll på vad klockan är! Om du har trådlös laddare till mobilen, ta med den!
 
Bra att tänka på:
 
- Var trevlig, du vet inte hur mycket det kan hjälpa dig. Om du ser till att vara trevlig mot både vakter och de andra i kön kan det löna sig. Om du har tur kanske du får några kompisar som hamnar lite längre fram än dig i arenan, men de hjälper dig att ta dig fram till dom. Och konserten kommer vara så mycket roligare och trevligare om det inte blir några tjaffs i kön, eller inne på golvet. 
 
- Ha respekt , för både vakter och fans. Det är vakterna som tar hand om dig hela dagen och ha repsekt både för dem och kompisarna i kön. Om någon behöver smita ut på toan, eller lämna bort sin väska innan man ska in i arenan, hjälp till. Om det vore du så skulle du nog också uppskatta lite hjälp.
 
-HA KUL! de tio eller tolv timmarna utanför och innanför arenan kommer gå så mycket snabbare om du har kul! Skaffa nya kompisar och ha inte så höga förväntningar på vart du ska hamna på golvet eller om du kommer stå längst fram eller längst bak. Gör det bästa av situationen och ha roligt!! Om man inte har så mycket förväntningar om det hela, så kommer det bli dubbelt så bra! det lovar jag!
 
 
Några tips som jag hoppas uppskattas av er som ska på konserten! Påminner också om ljushavet och om skylltarna som ska hållas upp under konserten, om ni vill ha mer information om det så finns en sida på facebook som ordnat med allting HÄR
 
 
om det är någonting du saknar bland tipsen eller om du har någon fråga, lämna gärna en kommentar!
 
önskar alla lycka till med köandet och jag hoopppaaas ni får det superduper bra på konserten! vi ses kanske där!

när inspirationen ligger på - 0,1

  2014-06-09 / 21:10:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
senaste från min instagram ( @hollstedt )
 
aand ive done it again. Tänker inte ens säga förlåt. Jag är sämst på att blogga okej alla vet det nu så please haha.
 
Varför skärper jag aldrig till mig när jag säger till mig själv att jag ska ta hand om bloggen och blogga ordentligt och komma någon vart med den?! Jag är den lataste personen ever, jag vet. 
 
Imorgon tar jag sommarlov. Idag var jag inte i skolan för jag hade så ont i magen och varit allergisk. Både magen och allergien är bättre så imorgon blir det en tripp till Karlstad för avslutning på CCC, sen hem, sola lite och sen vidare till älsklingen och bada ( har räktnat med fint väder imorgon haha ). Nästa vecka börjar jag jobba, och då kommer jag få ännu mindre tid till bloggen. Dels bor jag första veckan hos mormor och morfar, och när jag kommer hem innan midsommar så åker jag till stugan, och nej, det finns inget internet där. Så mina helger får gå åt till att uppdatera er , om jag ens klarar det. Jag är slarvern nr 1. Nu ska jag titta på något avsnitt av orange is the new black och sen försöka sova. hoppas ni haft en bra måndag!

En dag på Liseberg

  2014-06-02 / 21:02:16 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
kan redan säga att bästa på hela dagen var Helix, har aldrig åkt något så häftigt och så roligt i hela mitt liv. Kan man vara kär i en karusell? för det är jag isåfall..
 
Hade en as bra (och väldigt varm) dag på liseberg igår med min familj. Vi hade det såå roligt och jag var duktig och tog med mig kameran. Vi var helt sluta när vi kom hem runt tio och jag tänkte snabbt slänga in ett inlägg på bloggen och säga till varför jag inte hade bloggat på hela dagen, men istället somnar jag med mobilen i handen. Vadå trött? 
 
Och lyckan som uppstår när jag är ledig imorgon. Mitt liv är ganska perf nu. Ska sätta på ett avsnitt av make it or break it (nya drogen) och dricka upp min proteinshake (tack älskling för att du delar med dig av ditt protein haha)
 
Och vet ni vad jag kommer hem till? Först så möter Sebastian mig på stationen, och vi går hem till mig. Sen när jag öppnar dörren till mitt rum så ser jag jordgubbar, vaniljkvarg och aloevera drycken?! han är väl perfekt. Han vet preeeciiis hur man får mig på bra humör haha! Han är så himla bäst <3 <3
 
Nu väntar en sen kväll med massa serie tittande för jag kan sova hur länge jag vill imorgon!