sunday

  2014-03-30 / 20:19:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
arkiv bild sen jag och mi madre var i Stockholm. Dit vill jag nu.
 
Lördag - Spenderades med Sebastian. Vi gick från honom och till coop, köpte glass, och sen hem till honom igen, så jag fick en ordentlig promenad efter min joggingrunda på morgonen haha. Åt god mat hos honom på kvällen och sen bara myste. 
 
idag. Hjälpte till på söndagsskolan i kyrkan idag, eller rättare sagt så höll jag i den, bara leka med massa söta ungar är ju inte så jobbigt! Dock har resten av dagen varit som en himlans berg och dal bana, men lämnar anledningarna till det utanför bloggen. Är iallafall glad över att jag har min Sebastian <3
 
Ska försöka läsa igenom instuderingsfrågorna till provet imorgon en gång till nu, och sen göra något att äta och försöka komma i säng i tid, är helt slut. Åt dessutom min första mjukglass idag, det var det godaste jag ätit på länge haha! 
 
Ny och lite lugnare vecka. Ser ifram imot det. 

saturday

  2014-03-29 / 12:04:36 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
glöm inte följa mig på instagram! länk i menyn! :-)
 
I morse vaknade jag halv10, och kl 10 var jag ute och sprang. Det gick dock ganska dåligt idag, kroppen hade inte vaknat än och jag blev alergisk, men det fina vädret var ju iallafall ett plus och jag tog mig igenom den sträckan jag skulle, så jag får vara nöjd!
 
Tar en liten liten paus i mitt pluggande och passar på att blogga, ska även hämta kaffe haha! Igår hade jag och tjejerna idrottslektionen för våran klass, och vi dansade zumba, alltså det var så kul att se killarna dansa haha! Tror dom hade lite roligt iallafall även om dom kanske inte erkänner det ;-)
 
Har en sak kvar i plugget och sen ska jag sätta igång och fixa mig och sen drar jag till Sebastian! Passa på att vara ute idag !! sååå fint väder! puuss

favorit

  2014-03-26 / 21:08:15 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
detta är en av mina favoritbilder, sen jag firade nyår med min fina Sebastian och alla älskade (och saknade) vänner.
 
Fick chans att lägga upp en fin bild idag på mig och S eftersom vi "firar" 9månader idag, sjukaste alltså! Han är så gullig som står ut med mig haha!
 
Kom hem från gymmet för ca 1 timme sen kanske? Gud vad jag längtat efter att få köra armar, och idag fick jag det, dock väldigt mycket folk på gymmet som vanligt så man får stå och vänta på sin tur på vissa grejjer, och tålamod är väl något jag saknar känner jag..
 
Ska slänga ihop en smootie och kolla på lite vampire diaries med mammi. Veckan har gått sjukt snabbt, torsdag imorgon, men jag vill faktiskt att den ska vara över snabbt..
 

tangle teezer - tips

  2014-03-26 / 16:09:55 / Tips / 0 KOMMENTARER
 
Något som jag verkligen måste tipsa er om är denna borste som mamma köpte till mig för någon dag sedan. Det är seriöst den bästa borsten jag haft. Den reder ut alla min tovor i håret utan att det ens gör ont.. Eftersom jag har ganska långt och tjockt hår så blir mitt hår tovigt så fort jag går utanför dörren. Eller ja, det blir tovigt om jag är innomhus också, jag måste borsta det hela tiden egentligen, men det har jag inte tid med.. 
 
Denna kostar 100 kr på Maxi, och det är värt en hundring. Nu ska jag vara social med min pojkvän! 

the white dress

  2014-03-25 / 18:27:26 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
white dresses 4 summer
 
 
 
något som är ett måste för mig i sommar är en vit klänning, det är så fräsht till en snygg solbränna! 
 
Kom nyss hem från karlskoga, övningskörde dit för mamma skulle köpa en padda, blev en Ipad Air (bra val) och sen eftersom jag var så duktig och körde, fick jag en lyxshake från Max hehe. Dock ska jag trycka i mig två våfflor till mat sen också eftersom det faktiskt är våffeldagen idag! 
 
Imorgon ska jag agera spring tränare till friidrotten och får hjälp av min gulliga pojkvän också. Har väldigt mycket träningsverk idag så jag hoppas jag slipper ha ännu värre imorgon, men ska verkligen inte förvänta mig något haha..
 
Hoppas ni haft en bra dag, ska snart sätta mig och plugga matte, how fun?! 
 
 

Fria Läroverken Karlstad

  2014-03-24 / 18:14:16 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Jag går på Fria Läroverken i Karlstad, gamla John Bauer gymnasiet
 
"Hej! Skulle du kunna berätta lite vad du tycker om Fria läroverken? Hur var dom första dagarna? Hade du lätt att få vänner osv..."
 

Fick en kommentar förut om vad jag tycker om Fria Läroverken och hur dom första dagarna var osv, ja ni ser ju överstående fråga. 
 
Fria Läroverken ligger ute på Orrholmen i Karlstad, vilket är ungefär vid Central Stationen, det är gång avstånd där ifrån. Frira Läroverken är en Fri skola, vilket menas att det är inte komunen som äger den, utan det är en privat person som gör det. 
Jag är jättenöjd med min skola och jag tror att jag inte kan hamnat bättre än vad jag gjorde! Fria Läroverket ger än så sjukt mycket möjligheter. Idrotts och PT profil finns på varje linje på våran skola. Alltså kan du träna din sport på skoltid eller få "utbildning" till personlig tränare. Jag gick Media linjen först, men har nu bytt till Ekonomi. Man får väldiga möjligheter att studera utomlands eller ha sin praktik utomlands på den linjen, men den möjligheten ska även utökas till bl.a ekonomi linjen om det går som planerat. Det menas att du får åka till ett land och ha din praktik där istället för i Sverige om du skulle känna för det. Tror vi har 3 elever nu på skolan som är I LA, Florida och Spanien ? Om jag inte hört fel. Det var det som lockade mig, så jag hoppas att den möjligheten snart finns för oss på ekonomi linjen också! 
 
Dom första dagarna var sådär.. Jag var alldeles för blyg men som tur var så tar lärarna tag i att man kan få hjälp i att lära känna din nya klass. Men man måste vara frammåt, för det tjänar man såå mycket på senare in i gymnasiet. Jag hade en bra Media klass och jag har en bra Ekonomi klass nu också. Ingen mobbning över huvud taget på våran skola. Så det är en väldigt säker miljö att vara i. Alla är med alla på rasterna nästan, iallafall runt pingis borden haha. 
 
Jag skulle rekomendera Fria Läroverken till dig som ska börja gymnasiet. Jag älskar den skolan. Plus så är Frias scheman lite annorlunda mot andra skolor, vi har 2 lektioner om dagen, som är långa lektioner med rast och lunch imellan, och det funkar jättebra! Även maten på våran skola är to die 4 om man pratar mat inom skolvärlden, vi har skitbra och nästan alltid god mat, plus världens mysigaste mattanter! haha
 
Detta blev ett väldigt långt inlägg, och förlåt att jag inte har bloggat men så fort jag tror att jag äntligen ska få tid för det så kommer det en super duper jobbig vecka, och denna är en sådan, så jag ber att denna vecka går snabbt och smärtfritt förbi.. Nu ska jag få släppa mina stress-plugg tankar och bege mig mot favorit platsen (näst efter i Sebastians famn), gymmet. 

MK

  2014-03-21 / 18:49:48 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
glömt att visa min fina plånbok jag fick av min pojkvän när han kom hem till Sverige, älskar den <3
 
FREDAG! Yees! Jag somnade nästan på bussen idag också. Dagen har varit skit seeg. Direkt när jag kom hem satte jag mig ner för en sekund och bara vila, innan jag började städa mitt rum, damsuga, damma och även vika rätt kläderna i min garderob.. Känns väldigt bra att fått allt gjort, bytte till och med sänglakarn (vilket jag tycker är oerhört jobbigt..) så det blir bara plus poäng till mig idag! 
 
Har nyss kommit ut ur en varm dusch, rakade benen och hade hårinpackning idag. När man ändå har tid så kan man ju göra allt det där omständiga, det orkar jag aldrig göra när jag duschar sent på kvällen..
Efter maten ( vi grillade, smakade det bra? y.e.s ) så fick jag för mig den dumma idén att köra lite bil( vilket jag inte gjort på 3 månader nu.. ajjabajja ) men det gick faktiskt bra.. fick till och med beröm från pappi, så det var ju gött! 
 
Hoppas ni haft en bra vecka och att ni får en jättebra helg! Kanske inte blir så mycket uppdatering eftersom att jag är hos Sebastian imorgon och ska plugga på söndag, vi får se! ha annars en skitbra och mysig fredag!

cravings

  2014-03-19 / 20:29:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
cravings
 
 
 
detta står högst upp på listan nu, dock vill jag ha lite ljusare chinos.. Och en vit enkel topp, de fina skorna på fötterna och de underbara ögonskuggorna från urban decay. Give me..

neon

  2014-03-19 / 17:09:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tänkte vara lite vårig idag med en skrik gul/grön topp, men nej, då kom snön tillbaka, tjoho
 
ett ord. TRÖTT. ja ni förstår inte hur många gånger jag hann att somna i bussen påväg hem från Karlstad idag.. Mådde inte så bra i morse heller och nu måste jag tvinga mig själv till att sätta mig och plugga matte, för tydligen ahr vi prov nästa vecka.. och veckan efter det har jag ett stort historia prov på Revolutionerna, ni vill inte byta liv med mig nu haha! Nej men jag ska verkligen inte klaga på mitt liv, jag älskar det, men ibland blir man trött på "skollivet" som faktiskt tar upp det mesta av det lilla jag har kvar till liv.. 
 
Kollar runt på massa vårkläder och tänker lägga upp några "wanties" senare.. Jag längtar också för övrigt ihjäl mig efter sommaren, den får jättegärna komma nu! Jaja, ska surfa färdigt, fixa något gott att äta och försöka lösa lite ekvationer.. vi bloggas senare!

ombre?

  2014-03-18 / 09:38:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
satt och pillade lite i photoshop igår, och jag är väldigt sugen på att färga ombre och då blir det i maj, skulle jag passa i det? För det ser väl inte så tokigt ut? 
 
Godmorgon! Älskar sovmorgonar! Och idag har jag varit duktig och pluggat en halvtimme, det räckte för att få färdigt ett del moment i min stora feta historia uppgift! Känns jätteskönt att kl bara är halv 10 också. Mamma kör ner mig till stationen vid 20 i tolv så jag har god tid på mig att göra precis vad jag vill nu!
 
Ombre.. Jag vet inte riktigt om jag ska våga färga det eller inte.. Håret kommer ju bli väldigt slitet eftersom jag måste bleka det, men jag kanske inte färgar blont så högt upp som på bilden utan lite lite längre ner? jaja, jag har ju lite mer än 1 månad på mig att fundera, men jag vill verkligen ha en förändring på mitt hår, och det är ju lite fresh att färga lite ljusare inför sommaren ju! Jaja, får fundera vidare!
 
Ska börja ta dag i mig själv snart och sminka och fixa.. Ska dock dra mig i soffan lite till först hehe. vi hörs senare!

mysipysi

  2014-03-17 / 19:49:43 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min nya speegel, och haha jaaa, tavlorna hänger lite snett, men vad gör det om 100 år?
 
JA! säger jag bara, JA JA JA! Finally så börjar jag komma fatt i plugget, är snart klar med det största och tyngsta arbetet inom historian och sen kan man gott säga att jag är on track, efter ett stort antik prov doe.. men jag klarar det!! Här ger man sig inte i första taget!
 
Och ja, jag har inte bloggat på ett tag, men jag har ju faktiskt varit sjuk och är fortfarande förkyld och skolan har kommit ivägen, så kan det vara ibland men nu känner jag att jag hittar tid för bloggen, speciellt när jag har sovmornar på tisdag och torsdagar, förutom plugget så ska jag försöka ta mig tid till att blogga då också, jag tycker ju detta är kul och vill ju som sagt komma någonstans med det! 
 
Det sög ju ganska mycket att jag blev sjuk när jag vill träna och grejja, men på onsdag blir det ett försiktigt (säger jag nu så kommer jag vara så trött i benen att jag inte ens kan gå ner för trappan på gymmet, alltså så det brukar vara) ben pass.. Behöver ju börja ladda för beach 2014 nu ju, woohoo! Jag längtar såååå efter sommaren, dock ska det ju bli snö på onsdag, någon mer som vill fly här ifrån då? Typ LA?! Slå en signal om så önskas!!
 
Nu ska jag ta min blogg runda och sen gå ner och umgås lite med mormormorfar och mamma <3 

Förkylning

  2014-03-12 / 11:47:24 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
Åååh! Hur segt? Har kännt mig lite halv dålig sen jag sprang.. Och idag tog det stopp. Jag vakande och hade sååå ont i halsen och var hur matt som helst. Går på alvedon hela dagen idag, så fort tabletterna går ur min kropp, somnar jag på 5 minuter.. Har faktiskt pluggat lite idag och gjort klart en sak som skulle vara klar på måndag, så nu ska jag bara banka in allt i mitt huvud. Igår monterade jag och min duktiga lillebror ihop min nya säng. Jag har ju alltid tjatat om en dubbelsäng, men jag är sjukt glad att jag "bara" fick en 1,20 säng, för det känns stort nog haha! Jag är ju så liten! 
Stannar i sängen hela dagen med små springturer för att hämta te för min hals.. Den är mest svullen nu och är just nu bedövad av all kall glass jag slängt i mig! 
Nu ska jag fortsätta kolla på Carrie diaries ! 

Min mysiga nya säng <3

ice

  2014-03-11 / 10:22:44 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
egen gjord islatte för första gången, helt okej, dock behövdes det mer is haha!
 
Godmorgon på er! Eller ja, jag har varit vaken sen kvart över 7, men börjar ju sent idag så är fortfarande hemma! Behövde gå upp tidigare idag för att jag skulle till en specialist hos tandläkarn och kolla om jag behöver tandställning, och finally, efter flera år av gråtande, tjat och om och men så är det bestämt, räls i övre käken! Dock kan det ta jääättelänge innan jag får den, men nu är det iallafall bestämt! Dock så ska en eller två tänder ryka, och det gillar jag inte.. 
Om du har tandställning, hur länge fick du vänta? 
 
Sprang 4,5 kilometer igår, och det var sååå skönt! Förutom att jag fick as ont i lungorna, ingen kondis här inte!! Sprang iallafall på under en halvtimme vilket var mitt mål. Har ju inte sprungit sen förra sommaren typ? Så jag borde vara nöjd med att jag ens klarade rundan.. 
 
Nu ska jag gå ut med min hund, som för övrigt är helt galen idag? Vet inte riktigt vad som flugit i henne? sen ska jag äta lunch och sen bär det av till skolan! 
 

Min helg

  2014-03-10 / 13:56:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Hej på er! Ny vecka. Jag är så fruktansvärt trött idag så jag tror nästan jag skulle kunna somna sittandes(det har hänt..) Har haft världens bästa helg!! I lördags vaknade jag tidigt för att åka och vara konfa ledare. Vi jobbade på second hands cafe, och mitt i allt kommer Sebastian dit, och då har inte jag sett honom på två veckor, så jag fick ju världens lyckorus och det blev svårt att koncentera sig på jobbet haha! Vi åkte ner till konsum och handlade lite gott och gick hem till honom (var jättefint väder btw) och bara myste och tog det lugnt. Han somnade dock några gånger men kan ju inte klandra honom, jag tyckte ju bara det var mysigt! Vi var hemma hos mig igår och slöade och spelade wii med mina bröder, var ute med hunden och myste! Dock så tycker jag att jag ändå haft en ganska lugn helg, men är ändå helt gaalet trött!  Men nu är iallafall min Sebastian <3
 
Idag byter jag ut gymmet mot en spring runda, vart sugen på det och orkar faktiskt inte ta mig ut till gymmet så då får göra det bästa av saken.
 
Slutar om en och en halv timme ungefär, så nu ska jag passa på att börja skriva om den amerikanska revolutionen, how fun?.. 

New bag

  2014-03-07 / 17:40:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Äntligen en ny handväska! som jag dessutom får plats med allt i som jag behöver! SKÖNT. Var även på jysk med mamma och kollade ny säng, så på måndag får jag den + att jag hittade en till sak som jag ska köpa och jag bleeev såååå glaaad när jag såg den men det är fortfarande lite hemligt vad det var, så den får ni se på måndag eller tisdag, jag är helt kär i den!!!
 
Har haft vääärldens sämsta dag idag, tänker dock inte dra upp allt på bloggen men allt har bara varit så komiskt hela tiden.. Till och med mina klass kompisar höll med om att jag hade en bad day, och sen så innebandy på idrotten som jag är såå duktig på! Eller?
 
Anyway, blogguppdateringen kommer kanske inte vara den bästa under helgen, eftersom min tid kommer gå åt att vara konfaledare och träffa Sebastiaan, finally <3 Så jag antar att det går "back to normal" på måndag, men ska försöka hinna blogga lite iallafall!
 
Isabelle kommer hit ikväll, perfekt sätt att spendera sin fredagkväll på, med sin bästavän <3

Time to learn how to..

  2014-03-06 / 14:58:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Laga Thailändsk mat!
 
Något jag verkligen ÄLSKAR är thai mat, alltså det är såå gott. Denna lilla bok fanns på maxi för 40kr och mamma köpte den till mig om jag lovade att laga minst 1 rätt ifrån denna varje vecka, dock så kommer det inte hålla eftersom en av mina lillebröder inte gillar thaimat, och mamma är lite kännslig när det kommer till stark mat, och jag är inte så kännslig faktiskt, gillar stark mat, dock så kan det bli för starkt! 
 
Men det ska faktiskt bli kul att lära sig laga lite ny mat. Jag är ju på typ nudlar-köttbullar stadiet haha. Alla tycker jag är dålig på att laga mat, men jag har faktiskt förbättrat mig! (faktiskt sant..) 
 
Finns olika sådana böcker med olika teman, det stod mellan den eller en bok med pasta rätter. Det finns också med muffins, smoothies och annat gott! 
 
 

Raspberry lemongrass

  2014-03-06 / 10:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
okej, är helt beroende av dessa just nu, så godaaaa
 
Morning! Hade ju sovmorgon idag, men det glömde jag ju bort för en sekund när jag vaknade i panik och inte förstod varför larmet inte ringt, sen kom jag på att det var torsdag och kunde därför somna om, phu..
Har precis fixat färdigt mig och har lite tid över innan jag ska traska bort mot bussen. Kommer ju alltid så tidigt till tåget så får vänta i en halvtimme, dock tänker jag aldrig mer gå och in sätta mig i tåget förens det typ är tio minuter kvar tills det ska åka, för han som var på tåget ( en i personalen ) var huur konstig och obehaglig som helst, började prata med mig om jätte konstiga saker och nämde att jag var den ända på tåget osv, man ba, varför våldtar du mig inte direkt för bara? nej men ska inte dra några elaka slutsatser, men det var obehagligt! 
 
nu ska jag slöa framför tv:n tills det är dax att börja röra på sig! have a nice day!
 
och komigen nu, fråga frågor på "du frågar mamma svarar" för annars så struntar vi i det! 

Du frågar - mamma svarar

  2014-03-05 / 19:37:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Ni vet hur det går till! Ni ställer frågor om MIG till min mamma som sedan svarar på dessa! Kommer köra svaren på detta när jag tycker att jag har nog med frågor, så kommentera nu! vad har du alltid velat veta om mig? Hon avslöjar ALLT

Q/A

  2014-03-05 / 17:58:51 / träning / 1 KOMMENTARER
Hur får du motivationen till att börja träna efter du "lagt" av? Vad får dig att vilja fortsätta? :)
 
Skit bra fråga för det första! 
Som alla redan kanske vet, så gick jag i friidrott i 7år, men la av för ca 2,5 år sen. Då försvann de mesta av min motion i vardagen, förutom fram och tillbaka på cykel eller till fots från skolan. Och jag tränade väl på gymmet till och från de första 1,5 året. Gjorde det mest för att hålla igång. Dock så sov jag väldigt dåligt under den perioden, var trött och väldigt ofta sjuk. Alltså ni förstår inte huuur mycket jag var sjuk, var typ hemma varannan vecka från skolan. Vi förstod inte varför men nu när jag tänker på det så förstår jag. 
 
Jag var understimulerad, dels, och mitt imunförsvar hade nästan försvunnit. Min kropp var ju van vid att träna 4-5 gånger i veckan och sen bara la jag av! Helt ärligt vet jag inte varför jag började träna på gymmet ordentligt. Jag har ju tränat sen förra september tror jag? Och till en början gjorde jag helt fel. För jag åt alldeles för lite och fick inget resultat. Men nu har det börjat visats sig lite muskler på min kropp, vilket jag är sjukt glad över!
 
Jag har nog aldrig riktigt haft någon period då jag tvingat iväg mig till gymmet. Utan jag gör det för min skull. Det är en bra första tanke när man ska börja träna och försöka hitta motivationen någonstans, att du endast gör det för din skull. Jag har alltid haft väldigt spinkig kropp och jag har trivts med det. Men helt ärligt så tycker jag det är skit snyggt med muskler, så varför inte skaffa sig lite? 
 
Jag är välldigt såhär "töntig" när jag ska hitta motivation till att träna. Men något jag älskar är ju träningsbloggar, motivations bilder med texter på (har haft text om träning skrivet på min spegel ett tag som jag såg varje dag jag vaknade) och framför allt. MÅL. MÅL MÅL MÅL OCH ÅTER IGEN MÅL! Imorse när jag kom till skolan hade vi en föreläsning med en entreprenör( nu skrev jag säkert hel fel, men en egenföretagare är det jag försöker säga ) och det var den bästa föreläsningen jag varit på.
 
När du ska börja träna behöver du sätta upp mål för dig själv. Jag har mitt mål att ha den muskelmassan jag vill ha på min kropp, "klar" i juni, dock så kommer jag ju fortfarande träna eftersom det är något jag brinner för. 
 
Men som sagt, mål är det jätte viktigt att ni sätter upp när ni ska börja träna. Och det kommer ta tid, så ha tålamod, för när det sen börjar visa sig resultat, alltså den kännslan är obeskrivlig, och då kommer ni få ännu mer motivation!
 
Nu blev det ett väldigt långt svar. Men som sagt, jag hittar min motivation på internet, runt om kring mig(alltså peppande föräldrar,pojkvän, vänner osv) och jag hittar dom i mina mål. 
 
Träna är det bästa som finns! 
 
 
 

The carrie diaries

  2014-03-05 / 11:12:00 / Tips / 1 KOMMENTARER
 
 
Alltså, jag är helt galen i denna serie som jag börjat kollat på . The Carrie Diaries. Den är en hyfsad ny serie men jag har inte hittat någonstans att se den förens nu. Dock kommer jag inte ihåg vad sidan heter, men om ni söker på the carrie diaries och sen den sesong och avsnitt ni vill se, på google, så kommer det upp en sida ni kan kolla på !
 
Handlar om 16 åriga Carrie som har förlorat sin mamma i cancer och lever nu med hennes pappa och hennes yngre syster. Det utspelar sig på 90 talet (vilket jag äääälskar!!) och man får följa med henne genom hennes skoldagar, hennes praktik i New York på en mode tidning och alla hennes kärleks problem med den inte lite så snygga Sebastian Kydd.Som sagt så är jag galen i serien, började kolla för några dagar sen och jag är redan på sesong två haha! 
 
Så stort tips till alla som älskar typsika tonårs-kärlek serier!
 

när det inte riktigt går som man tänkt sig

  2014-03-04 / 20:42:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
idag var det en såndär ovärd gym dag känner jag. Och jag blir så sur på mig själv. Idag var det verkligen ingen motivation på gymmet alls, och det var väldigt mycket folk så jag fick inte heller göra de övningar jag ville, och då blir jag stressad och framför allt uttråkad. Jag var varken trött i benen eller magen när jag gick från gymmet och då är jag inte nöjd. Jag har haft ont i tjej magen hela dagen och sen så kändes det som att träningen bara var waste of time idag. 
 
Men då får man tänka såhär, att jag kom iallfall iväg till gymmet och det får jag vara glad över. På fredag ska jag ut och springa, som jag har längtat alltså. Hoppas bara att inte idrotten i skolan är så utmattande men ska iallafall klara att springa några kilometer. I år vill jag springa vårruset, midnattsloppet i stockholm och Tjurruset för tjejerna. Det är bra att sätta upp mål i sin träning. Jag har som mål att i Juni att vara klar med de resultaten jag vill ha i min träning! Och det borde jag klara av! 
 
Nu är jag jättetrött, på lite halv tjurigt humör och nu längtar jag efter en kopp te och något avsnitt av Vampire Diaries med mamma, det var länge sen.
 
godkväll 

Tommy Hilfiger

  2014-03-04 / 17:11:12 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
min första (men inte sista) skjorta, från Tommy Hilfiger
 
Den är sjukt snygg alltså! 
Nu sitter jag och väntar på att få lite mat i mig! Blir så tokigt för mig på tisdagar och torsdagar då jag tar ett tåg kl 12 och är framme i karlstad 12.30, och så börjar min lektion 12.45, så ingen lunch för mig alltså! Så missar ju ett mål kan man ju säga, vilket jag INTE gillar, för jag behöver det när jag tränar så mycket som jag gör. Som tur är så finns det mellanmål på skolan men jag är ändå svin hungrig när jag kommer hem.. Funderar på att gå upp tidigare på morgonen så jag hinner äta innan jag åker till karlstad, men det är så B, jag går upp halv 9, fixar mig, äter frukost och sen pluggar jag. Palla gå upp tidigare bara för att äta haha? Jaja, får hitta på något smart, ibland tar jag med mig och äter på tåget men det är väldigt krångligt tycker jag.. nog om det. Serie tittande och vilande inför gymmet görs nu! 

bilder från gårdagen

  2014-03-04 / 13:54:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Tog faktiskt inte så mycket bilder igår, mest på mat faktiskt haha, typiskt?!
 

Hade som sagt en jättebra dag igår med min mammi i våran favorit stad. Mamma fick många kap igår eftersom vart hon än gick och köpte kaffe så fick hon ragg haha. Speciellt när vi var på Starbucks innan vi skulle åka hem, en pojke i typ 20års åldern kladdade ett hjärta på mammas latte, men hallå? jag då? han kanske gillade äldre kvinnor haha. Deras personal var iallfall hur snälla och pratglada som helst, kan ju tyvärr vara så att när man kommer någonstans så kan personalen vara jättedryg, har hänt mig, speciellt inne på NK. Men igår var dom jättensälla där inne när jag skulle köpa en skjorta, det är så de ska vara! Sen kan dom ju vara hur bittra dom vill på sin fritid, men när man jobbar så ska man faktiskt vara trevlig, och det var dom på Starbucks, sånt gillar jag! 
 
Blir hemfärd direkt efter skolan, har egentligen lektion just nu men jag är faktiskt färdig med det jag skulle göra, men ska försöka arbeta med något annat för vi slutar ju inte förens 15.25.. 
 

goodmorning

  2014-03-04 / 09:18:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
macka och te i min nya kaffekopp, fanns inget kaffe imorse haha :(
 
Fy vad skönt jag har sovit! Dock vaknade jag lite tidigare men somnade snabbt om igen efter jag fått tagit två alvedoner! 
Har ju kort skoldag idag. Bara en samhälls lektion och sen hem igen! Så det är skönt. Och jag måste säga att tiden har gått så fort sen vi fick lov, dock är jag bara glad över det eftersom jag vill att Sebastian ska komma hem haha! och det gör han på lördag!
 
Lite senare kommer det upp bilder från min dag i stockholm och vill ni att jag ska lägga upp bilder på det jag köpt? ha en fin dag!

Stockholm

  2014-03-03 / 22:26:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
vet inte riktigt vad som hände när mamma skulle ta bilden, men ville iallfall visa hur glad jag varit idag!
 
Ligger i sängen nu och är trött i fötterna. Jag är hur nöjd som helst med dagen och jag kommer berätta mer om den imorgon! För nu ska jag se på ett avsnitt av min serie som jag kollar på, och sen sova. Sen gjorde jag något helt cray cray idag, jag köpte en skjorta! För första gången i mitt liv haha! Såå värt det, den är skiiit snygg!
 
hoppas ni haft ett bra lov, och att de flesta, haft en bra första skoldag. För det ska jag ha imorgon! godnatt på er <3

Learn to tell the truth

  2014-03-02 / 15:31:29 / Moa says / 0 KOMMENTARER
 
 
Tänk om, tänk om det vore som det var i pinocchio filmen. Att så fort du sa en lögn.. Växte din näsa? Skulle du klara av att ha det så? Jag själv tycker det skulle vara jättekul att se hur mycket folk faktiskt ljuger nu förtiden. Jag skulle iallafall fått mig ett riktigt gott skratt tror jag. Själv tror jag att jag faktiskt skulle ha en ganska lång näsa för jag är så sarkastisk hela tiden, dock så skulle den ju bli kort igen lika snabbt som den blev lång eftersom man oftast säger " jag skoja " efter, men skojar man alltid? 
Tror att väääldigt många använder sig av sarkasm för att säga sanningen samtidigt som man ljuger om det eftersom det är "sarkasm" 
 
Sen skulle det vara kul att se alla dom man vet ljuger, komma fram i dagsljuset! 
Dock så tycker jag att såkallade "vita lögner" kan vara okej ibland, oftast säger man ju dom utan att tänka på det, det gör iallfall jag ibland. Och nu kommer alla ba " omg så du ljuger hela tiden alltså " svar neej. Jag kan vara hemskt ärlig ibland. För det är det man kommer längst på, ärlighet. jag HATAR att ljuga, jag är en sådan person som får skuldkännslor över det minsta lilla!
 
Dock skulle det hela pinocchio livet bli ganska jobbigt efter ett tag. Eller ah, hemskt om man typ frågar sin pojkvän om han älskar än och sen så växer näsan på honom haha, shit alltså. Så det finns ju negativa saker med det också. Men som sagt, jag skulle få mig ett gott skratt.
 
Säg sanningen från början så slipper alla awkward explanations komma upp senare! 

"My secret crush"

  2014-03-02 / 12:41:42 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
ögon godis.
 
Jaa, jag erkänner, jag har vääärldens kändis crush på Bruno Maars. Alltså sedan jag var på hans konsert här i Sverige förra november, så har jag varit helt paralyserad. Jag kan inte sluta tänka på hur bra konserten var! Vilken röst den där killen har alltså!! Och som sagt, så är han ju inte helt fel att kolla på heller hehehe. Brukar sitta och kolla igenom youtube klipp sen konserten och bara drömma mig tillbaka. Mamma och jag vill gå nästa gång han kommer hit också, men då ska vi ha platser precis vid scenen för stakars mamma fick nästan svindel för hon tyckte att vi satt så högt upp(så gjorde vi inte det haha) men jag ska ju inte klaga, vill komma så nära det bara går! haha!
Tänk att få träffa honom, shiiit vilken upplevelse! 
Han är verkligen en naturbegåvning. Bjuder på en av favoriterna sen konserten, dock så är ju highlighten med hela konserten när han börjar snacka svenska! haha gullisen <3 
 
 

Aina och Thobias Podcast

  2014-03-02 / 10:32:56 / Tips / 0 KOMMENTARER
 
 
Godmorgon(typ?) Måste bara tipsa om Aina och Thobias podcast! äääälskar den! dom är sjukt roliga och säger as roliga och ibland bra saker haha. Jag följde ju Paradise Hotel detta året stenhårt, första gången jag faktiskt kollat ordentligt. Och ja, det är skräp TV, men det är ju sååå underhållande haha! Dock hatar jag ju Jesper raaakt av. Skit kul att Aina och Thobias pratar jättemycket skit om Jeppe i deras program, älskar det haha! Han förtjänar all skit man kan få! Han är seriöst den äckligaste människan jag sett! Elak jag är nu, men det är sällan jag är det så någon gång får jag ju vara det, han kan dra käpp rätt åt skogen! Och lika så alla killar som "beundrar" honom, usch! 
 
Nu ska jag äta en god frukost och sen titta på något avsnitt av en ny serie som jag fastnat sååååå för, sen städa rummet.. have a nice day darlings!

AloeVera

  2014-03-01 / 19:20:23 / Allmänt / 4 KOMMENTARER
den är ju så fantastiskt god
 
Isabelle lämnade precis mig. Har haft en jättebra dag och nu sitter jag här och planerar morgondagens inlägg på bloggen! 
Jag är jätteavundsjuk på alla som är på avicii idag, skulle varit såå grymt! och som sagt hade mamma biljetter till läktaren men valde att inte ta dom eftersom det är inte så kul att stå på läktarn på värsta röjar konserten lixom..
Dock läste jag på en tjejs blogg som förövrigt är 1 eller 2 år yngre än mig att hon stod på golvet och dessutom drack i baren, och hon har en ganska stor blogg, vääärsta sär behandligen där, blev skit irriterad, hon ska ju verkligen inte heller dricka om något! Sämst att jag är 17 och man skulle vara 18 för att stå på golvet, så himla surt, och kändes ännu mer surt nu.. 
 
Imorgon ska jag äntligen få gymma igen, har ju inte gjort det på en vecka nu eftersom jag varit i Trysil. Mitt "nyttiga" liv återgår jag även till imorgon kväll. Jag och Sebastian tog ju en paus nu denna vecka (han får dock en vecka extra) så vi fick äta godis och chips och allt det där. Dock har jag faktiskt inte tryckt i mig och sen får jag ju ont i magen så fort jag äter något fett eller onyttigt så jag kommer nog inte sakna det!(dock ska jag äta en skål chips när jag skrivit klart detta he-he) 
 
Sitter och kollar massor med kläder på internet nu och taggar stockholm, det kliar i fingrarna på mig, jag är sååå shopping sugen!

new design

  2014-03-01 / 13:39:45 / Allmänt / 9 KOMMENTARER
 
Slängde ihop en liten ny header och profil bild. Kan vara så att den är tillfällig om jag får några fina bilder på mig i Stockholm på Måndag, annars så är den väl helt okej? 
Väckte lite reaktioner förut med mitt Justin inlägg, det är bra, sånt är kul, då vet man att man har läsare på bloggen haha! Ska vara social med isabelle nu och inte sitta framför datorn hela tiden! 

Q/A

  2014-03-01 / 12:27:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Du vet ju inte hur hans liv är, om han tar droger varje dag och om han inte vill ha hjälp. Har du någon bra källa på det?? Det är mest synd om Justin, inte oss fans! Otroligt dåligt skrivet tycker jag. Lev själv som världens kändaste person ska du se hur kul det är alla gånger. Klart människor förändras och gör misstag, men du vet inte allt om honom. Man bryr sig om de man älskar, så är det
 

Alltså såhär, det är precis lika synd som Justin som det är om oss fans, för vi har nästan på vippen förlorat våran förebild till den råa kalla verkligheten! Jag säger inte att det är lätt att vara världens största superstjärna. Men man behöver inte förstöra sitt liv med droger, det är otroligt dumt av honom faktiskt. Han borde skämmas. Och du med som försvarar honom i något sånt här. Och nej jag vet inte allt om honom, men jag verkar veta mer om honom än vad du gör. Jag bryr mig om honom men det är svårt när han inte bryr sig om sig själv. Man måste kunna älska sig själv innan man kan älska någon annan. SÅ det är visst synd om oss fans för vi påverkas sjukt mycket av detta! Det är verkligen ingen idé att försvara honom i detta för det är att blunda för verkligheten. Spyr på alla fans som försvarar honom och säger att det är media som förstört honom, ja det är dels medians fel men det är INTE median som har tagit beslutet åt honom att börja med droger. Och nej jag har inte några säkra källor på att han tar droger varje dag, men det är ganska uppenbart att han tar droger. Det skulle jag säkert också tyvärr ta om jag var i hans situation. Och han gör misstag, det gör alla ja, men han har ingen mer rätt till att göra misstag än någon annan. För det är det alla försvarar honom i, att det är okej för honom att göra misstag! Och det är det verkligen INTE. Står verkligen för det jag sa i inlägget. Jag är så besviken på honom, och tänker verkligen inte börja stötta honom förens han själv vill ha hjälp. Såklart jag ALLTID kommer finnas där, men där imot tänker jag INTE ta hans sida för allt han gjort. Jag älskar honom precis lika mycket som alla andra beliebers, men där imot blundar jag inte för sanningen som alla andra verkar göra! Han lever sitt liv fel helt enkelt just nu. För hans skull och för hans beliebers, så får han ta tag i sig själv. 

Happy Birthday Justin

  2014-03-01 / 10:20:02 / Justin Bieber / 1 KOMMENTARER
Och idag blir han 20.. vart tog all tid vägen?
 
Helt ärligt har jag tappat de mesta hoppet om Justin. Jag lägger mig jämt med tanken av att " imorgon kommer det vara stora rubriker om att han hittats död " Han mår inte bra, men vill inte få hjälp av någon med det heller. Då är det svårt att hjälpa, om han inte ens själv har motivationen till att bli "frisk" 
Han jobbar på sitt nya album men är ständigt hög i studion? Är det inte sorgligt? Han fick inte sin barndom, inte sina tonår och nu har han hamnat snett. Jag trodde faktiskt inte att han skulle bli en av dessa stjärnor som tappar förståndet. Jag tycker synd om honom men mer synd om oss fans. För vad händer med oss? Han glömmer bort oss och han verkar ju inte direkt bry sig om oss heller eftersom han lever på det sett han gör idag. Morfin och droger varje dag. Han behöver hjälp. NU. J
Jag hoppas för hans skull att han får en jättebra födelsedag och att han någon dag kan få vakna upp och inse att det är dax att ta tag i det lilla han har kvar till liv. Jag är jättebesviken på honom men jag kan ändå inte klandra honom för det han gjort, för de flesta superstjärnor hamnar i samma situation som han är i nu.. 
Men jag kommer alltid vara tacksam över vad han gjort för alla sina fina fans och mig. Han har betytt sååå mycket för mig och det vet alla om i min närhet, och han gör det fortfarande, det är bara lite mer svårt att bry sig. Och ja, jag vet att det är nu man ska bry sig, men vem orkar när han inte ens själv gör det?.. 
 
Grattis Justin