NY BLOGG!

  2015-04-02 / 16:10:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
NU HITTAR NI MIG PÅ www.hollstedts.se ! tack för denna tid blogg.se! 
 

What to buy next?

  2015-04-02 / 08:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
 
Alla fotokunniga, hjälp mig!! Jag tycker det är så svårt att köpa objektiv till min kamera. Just nu äger jag ett standard objektiv (det man får med när man köper kameran) samt ett jättebra tele objektiv som jag använder till vardags. Det krångliga med mitt tele är att man alltid är väldigt inzoomad på det och jag vill kunna ha något som jag kan använda ännu mer till vardags samt till porträtt fotografering. Har kollat på dessa två och det skiljer inte alls så mycket mellan dom? Det ena är några 100 lappar billigare men just nu är allt under 2000 fine for me! 
 
Vad tycker ni? Vilket ska jag satsa på att köpa under sommaren eller till hösten? 
 
Godmorgon på er förresten! Kort dag i skolan och har planer på att tvinga med mina friends på kaffe efter skolan. Hoppas vädret tillåter ute servering. Snart är det påsklov!!!
 
Idag kommer jag också möjligtvis kunna släppa "the big secret" för er och gud vad jag är taggad!!

HM for coachella

  2015-04-01 / 20:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Visst blir man taggad på sommar när man ser alla fina plagg HM erbjuder i deras nya kollektion Hm for coachella?! Tyvärr har inte svenska sidan tagit in så många plagg ifrån denna kollektion men det finns abosolut några guldklimpar att införskaffa! 
 
Coachella står högt upp på min bucketlist kan jag säga! Det är en dröm som ska gå i uppfyllelse!

Nya från Essie

  2015-04-01 / 17:03:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nyaste tillskotten i min Essie-samling i färgerna Allure och maximillian strasse her.
 
Detta är ett tidsinställt inlägg och just nu sitter jag nog på bilskolan och har min sista teori lektion!
 
Nyaste lacken från essie är två snygga ganska basic färger och jag bär just nu den vita nyansen som heter "Allure". Den blev inte riktigt som jag tänkt mig på mina naglar men den lämnade ändå ett fint resultat!
 
Den gråblåa nyansen tror jag kommer passa väldigt fint på naglarna i sommar när man är lite brun!

Godmorgon!

  2015-04-01 / 11:55:32 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kaffe är ett måste på morgonen för mig
 
Godmorgon eller godsenförmiddag haha! Glömde helt att blogga när jag gick ner och gjorde frukost för jag har fixat och trixat med massa roliga saker nu på morgonen för att jag har en stor nyhet som kommer släppas här på bloggen. Det är såklart blogg relaterat och jag är så taggad!! 
 
Jag är jätte upptagen idag och vet inte riktigt hur min bloggning kommer se ut. Ska försöka hinna prioritera allt jag har att göra. Sitter fortfarande i pyjamas och ska gå ut så med hunden. Folk måste tro jag är lite knäpp.