2013 list

  2013-12-28 / 23:30:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?

Gick på 3 konsterter, såg min största idol live, piercade mig.

Hur har ditt 2013 varit?

Det har varit såå bra. Försöker bortse från dom största negativa sakerna som har hänt, för allt possitivt skjuter undan det lätt! Detta har verkligen varit MITT år.

Blev du kär i år?

Så kär man bara kan bli

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma?

26 Juni och 22 April

Vad är din största framgång 2013?

Mitt självförtroende och att jag verkligen börjat ta vara på mitt liv.

Bästa köpet?

helt klart mina odd molly tröjor, men inget slår ju Justin Bieber biljetten

Vad spenderade du mest pengar på?

Kläder och Mat (vart tog mina 13 tusen vägen som jag jobbade ihop i somras?!?!?)

Gjorde någonting dig riktigt glad?

Justin Bieber konserten, min fina Sebastian och sommaren.

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013?

Hela Believe albumet, Wake me up osv.

Vem har du umgåtts med mest? 

Sebastian och Isabelle

 Har du haft ett förhållande under 2013? 

Japp! and i still have

Vart reste du under 2013?

Stockholm (skräll), Spanien, Öland

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014?

Pengar haha. Nej men jag vet faktiskt inte!

Vad gjorde du på din födelsedag?

Det kommer jag inte ihåg, det var så länge sen haha! Vet att jag skrev nationellt prov iallafall!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?

Att jag inte skulle varit så dum och korkad och sket i att köpa Meet and Greet till Justins konsert.

Vem saknade du?

Mina vänner från Allingsås

De bästa nya människorna du träffade? 

Jag har inte träffat så många nya personer detta år, men de få jag träffat är väl mina nya fina klasskompisar! UPDATE: mina fina bieber kompisar, Ida, Emelie och Izabelle så klart!!

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? 

Att tid är dyrbart, skratta mer och bry dig mindre om vad folk har för åsikter om vissa saker. Skaffa dig en snygg röv också. Bring it on säger jag bara, 2014 ska bli så himla bra.

 

 
 
 
 
 
 
 

packa

  2013-12-28 / 23:06:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
imorgon åker jag och ett härligt gäng till Jönköping och firar nyår! 
 
Dagen har bestått av träning, packning och filmkmys med Sebastian! Nu är jag jätte trött och ska packa ner lite mer saker i väskan, sedan sova. Larmet står på kl 08.00 och halv10 rullar vi mot Jönköping till UNITE. Årets happening typ, och finally, kommer jag få träffa alla mina saknade vänner och få fira in nya året med dom! im so ready for 2014! 2013 har varit ett sådant superduper dunder år, det har verkligen varit MITT år och jag hoppas på att 2014 blir ännu bättre! Har redan massor av planer! Kommer inte kunna blogga förens på onsdag eller torsdag, kanske kikar in på mobilen if i find wifi någonstans haha! Annars hörs vi väl nästa år (jag är så rolig när jag säger så hähä) och tack för att ni läser min blogg, den har utvecklats sååå mycket detta året! love love love!
 
 
 

new in

  2013-12-27 / 17:08:00 / New in / 1 KOMMENTARER
en fin nya halsduk och en super gullig ram + ballerina skor
 
Idag var jag i Karlstad med min mamma, moster och kusin. Fick som sagt med mig en halsduk, en fotoram och ballerina skor som jag ska ha till nyår, tog bästa första jag hitta haha. Har nyss kollat på film med Hanna , a cinderella story, den är ju riktigt mysig hehe. 
 
Ikväll kommer mormor och morfar + min morbror. Vi ska äta varma mackor och umgås lite! Sebastian kommer snar hit också, hade en jättebra dag igår i Karlstad, cozymozy!
 
snart är det nyår, woho!
 

me today

  2013-12-26 / 11:02:48 / New in / 1 KOMMENTARER
köpte en ny blus igår när jag var på Lager 157, love it!
 
 
Godmorgon eller något! Igår kom min morbror hem till oss och idag kommer min moster + kusiner till oss i eftermiddag, trevligt trevligt! Vilket fint väder det är ute idag ! Blir så glad att det inte regnar ! Ska till Karlstad idag med Sebastian, vi ska äta och gå på bio, vi har varit tillsammans i ett halvår idag, så grattis till oss haha! 
Kommer bli mys! Ska till Karlstad imorgon också, mamma undrade om jag inte tröttnar, nej men jag är ju i Karlstad varje dag annars så det känns ju som om jag bor där haha! Fruktar den dagen jag ska börja prata som dom gör i Karlstad, då är jag förlorad haha! 
 
Ni får ha en jättebra dag hörrni! Det ska jag ha! ni är bäst, puss!

gifts

  2013-12-24 / 18:45:29 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
eftersom ändå alla frågar vad man fått i Julklapp, så kan jag finally svara " gå in på bloggen så får du svar på det" haha, jag är jättenöjd!
 
And BIG NO på att jag lägger ut detta för att skryta om vad jag fått, oftast får jag alltid kommentarer om att jag ska lägga upp bild på det jag fått, so here u go guys! Är mest nöjd med skorna, smycket från thomas sabo och såklart det jag fick av min pojkvän <3 
 
Kommer även bli en tradition nu har jag bestämt, att få ett hollister present kort, det är seriöst så sjukt bra present! Älskar den affären haha! 
Vill ni veta något roligt? att jag fyller år om 44 dagar, och om tiden gått så fort som den gjort på sistonde så är det inte så långt kvar faktiskt, vad vill jag ha då? vet inte, dyra märkes kläder som jag inte har råd med utan måste önska mig typ? Lexington inredning till rummet är ju big +. Fattar inte att jag ligger och bloggar istället för att umgås med dom andra, haha men jag är så tröttttt, men ska faktiskt gå ner och vara lite social, det är ju faktiskt jul, hoppas ni är nöjda med era julklappar och att ni haft en super bra mysig dag med nära och kära! AND DON'T FORGET, jesus föddes idag, he's the real reason till att vi firar jul, kram på er!

christmas

  2013-12-24 / 11:45:06 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Tindra är den som är mest Julfin här hemma idag, gumman <3 
 
 

IT'S CHRISTMAS! god juuul alla fina !! Vaknade runt halv 9 i morse, rekord typ, har aldrig sovit så länge på jul, och somnade jättesnabbt igår också! Det ösregnar men det gör inget, vi har det jättemysigt här hemma ändå! Hela morgonen har vi hjälpts åt att fixa julbordet, plocka och fixa allt det sista, julstämningen är på topp här hemma! Mormor och morfar, farmor och farfar kommer om ca 1 timme och 20 min. Då blir det världens godaste julbord och sen kalle anka, presenter och en ur mysig kväll helt enkelt, åh, kan inte denna dagen få gå jättesegt, vill inte att det ska ta slut! 
 
Fick även parfym och en bio biljett av Sebastian i julklapp, den luktade jättegott, ni får antagligen se den sen med alla andra presenter haha. Ha en magisk dag hörrni!!

Chatching fire

  2013-12-22 / 20:44:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Kom nyss hem från bion, mamma bjöd mig och vi såg på Catching Fire, huuuur bra var inte den då? och slutet? Gash, can't wait säger jag bara ! Trean kommer bli grym, promise!! 
 
Idag övningskörde jag upp till våran stuga utanför Filipstad, det gick jättebra (skönt med tanke på att jag var nervös innan) Pappa och jag hämtade en julgran och i eftermiddags så klädde vi den, silver och guld fick färgerna bli i år, inget rött alls, haha. Det blir så när jag bestämmer hehe. Den blev iallfall jättesnygg! Kan inte fatta att det är Julafton på Tisdag, sjukaste alltså.. Sen fyller jag ju faktiskt år i Februari också, så dit är det heller inte så hiskligt långt kvar.
 
Hoppas ni haft en bra söndag och att ni likt som mig, inte alls har någon söndagsångest, för imorgon är det ju LOV! 

workout

  2013-12-22 / 14:37:19 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
- booooost - 
 
haha inlägget publicerades inte igår av någon underlig anledning. 
 
Som ni kanske vet så tränar jag 3 gånger i veckan på ett av gymmen här i Kristinehamn. Jag har gått i friidrott i 7 år, men slutade för några år sedan. Det gjorde att jag slutade att röra på mig lika mycket. Så i år tog jag ordentligt tag i träningen, eftersom att jag älskar att röra på mig + jag vill ha lite mer muskler på min kropp, eller ganska mycket faktiskt. Jag tränar alltså INTE för att gå ner i vikt, jag väger tyvärr inte det jag ska göra för min längd. Men jag jobbar på det! Något som jag aldrig skulle göra är även att ge upp god mat och annat gott. Jag äter chips eller något annat, på fredagar, eller lördagar. Ibland bägge. Jag äter den mat jag vill också, men grönsaker med. 
 
Jag har verkligen sett förändring på mina armar och mage sen jag började träna. Har ogillat mina armar för dom är så smala, men äntligen börjar jag få muskler, vilket är mitt mål bara, att få mer muskler. Som sagt, älskar att träna och idag har jag så har jag såååå träningsverk i mina ben + rumpa. haha. 
 
vi bloggas senare!

favoriter

  2013-12-21 / 13:29:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
några av mina favorit nagellack från IsaDora ( som förövrigt har skit bra kvalle på sina färger!! )
 
Hej på er! Nu är det finally jullov! Och jag är så glad för det, för då kan jag lägga ner mycket engeri på bloggen, älskar ju verkligen att blogga men jag hittar aldrig tid för det ! :-( 
Idag gick jag upp kl 9, och var på gymmet 09.50. Tränade lite mer än 1 timme och jag skojar inte när jag säger att jag kunde inte gå ner för trapporna till utgången, jag var helt slut i benen, så förväntas härlig träningsverk nu! ska inte klaga, love it! 
 
Lite senare får vi gäster och vi ska ha lite jul fika, myys!! Alltså det är helt galet att det är julafton på Tisdag! Dels känns det verkligen inte som det och sen så är det så dåligt väder ute så det känns som det är Oktober. 
 
Kommer upp ett litet träningsinlägg senare, bara utöver mina enga tankar och kunskaper! kram på er!

BELIEVE MOVIE

  2013-12-18 / 10:39:00 / Justin Bieber / 0 KOMMENTARER
Ännu en trailer släppt till filmen!
 
Imorgon finally, vad jag väääntat. Imorgon ska jag och Kajsa gå på Believe. Det är prämier för filmen i Sverige imorgon. Jag är så taggaaad. Det kommer bli så bra, så fruktansvärt braa.  Slutar om ca 50 minuter. Hem och äta, sen prata skype med en saknad vän, umgås lite med Sebastian och sen försöka ta mig till gymmet. Har verkligen ingen energi till det eftersom jag varit sjuk och är fortfarande seg, men måste verkligen iväg, mår bra av att röra på mig.. C' ya!

till mitt rum från min Bellis

  2013-12-17 / 14:50:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Detta fick jag i Julklapp av min Bellis, sååå fina !!
 
Nu mår jag bättre guys! Ska snart fortsätta plugga. Ska praktiskt taget skriva klart min engelska uppsats nu, är inte alls långt kvar så det fixar jag, sen är jag plugg fri!! Såå skönt! Är med Sebastian, han sitter och spelar GTA och jag passar då på att plugga, skitsmart haha! Fick även naglacket ( stavning haha? ) på bilden av en kompis! Kom faktiskt på att jag har väldigt många fina glittriga naglack, need to show them to you!! Hörs senare!

Victoria Secret fashion show 2013

  2013-12-14 / 17:22:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Direkt när jag bloggat färdigt igår så hittade jag länken till VS showen, så enjoy! 
 
 
Ville bara säga att jag har mått as dåligt idag och gör fortfarande det, är hängig, mår illa och har så fruktansvärt ont i tjejemagen :( så har praktiskt taget legat i sängen hela dagen, och ska nu äta vindruvor och se på blue montain state ! vi hörs imorgon om jag mår bättre, annars vet ni varför jag inte uppdaterar! puss 

cozy

  2013-12-13 / 17:52:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
har haft på mig min gosetröja idag i skolan, hur bekvämt? har haft en as jobbig dag haha!
 

Åh vad jag blir arg måste jag säga! Jag såg idag Victoria Secrets fashionshow 2013 på youtube, fanns i HD kvalité och var hela programet, men tror ni att jag hittar videon när jag tänkt att länka den på bloggen för er som inte orkar vänta tills juldagen?! ( kommer dock se på det igen då haha ) Så typiskt.. Men den var iallafall heeeelt amazing, snow angel var min favorit kategori detta år och älskade artisterna som var med, lovely! 
 
Nu är Sebastian här och vi ska spela GTA och äta chips, kan det bli bättre? xo

stjärntecken

  2013-12-13 / 13:05:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER

Vattumannen 21/1–19/2

Under början av december drabbas du av en förvånande nyhet. Det väntar många sena kvällar. Tänk på att din kropp inte pallar hur högt tempo som helst. Det finns varningssignaler i ditt horoskop som har med fysisk och psykisk utmattning att göra. Unna dig att slöa! Under julen slits du mellan olika intressen. Nyår däremot blir riktigt glammigt!

 
känner att det stämmer in ganska bra faktiskt, brukar inte läsa sånt där men så råkade jag hitta ett horoskop och helt ärligt så var det ganska sant. Det är inte så att jag mår dåligt men jag har känt mig ganska trött och stressad de senaste veckorna, just för att det är lite mycket i skolan nu och jag skulle heldre lägga min tid på annat än att nö plugga matte och skriva engelska uppsatster. Nyheten stämmer också ganska bra, men inget jag tar upp i bloggen utan det är privat. Kommer även ha världens bästa nyår med personer jag saknat så mycket på världens bästa Unite i Jönköping. Lite coolt. 
 
 
 

 


lussebandy

  2013-12-13 / 09:37:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 bild från min instagram från gårdagen
 

Orkade aldrig blogga igår när jag kom hem, men hade verkligen en skitrolig och bra kväll, träffade så många som jag saknat så sinnes mycket! Idag är jag jättetrött men är inte förvånad haha.  Våran lärare Wiggo hade med sig fika imorse, lussebullar, festis och godis han hade med sig från USA, så det piggade upp lite haha. Är jätte skabb idag men jag kan leva med det, det är fredag och jag är glad! När jag kommer hem sen ska jag träffa Sebastian och sedan försöka plugga liiite matte, hoppas på att jag orkar det , har huvudverk och då ska man ju inte göra det värre.. Vi bloggas senare!

fix

  2013-12-12 / 17:55:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
fullt upp i att göra oss kapabla till att gå utanför dörren ikväll! Lussebandy ikväll/natt. Fatta att det är lucia imorgon? sååå cozymozy! Dagen har varit bäst för jag har fått umgåts med bellis och Lorin, mina fina prinsessor <3
 
Ha en skitbra kväll så hörs vi kanske lite senare ! :* 

apple

  2013-12-11 / 10:22:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Hej på er! Sitter i skolan och har nyss varit ute och fotat med Ninni. Vi har fotouppgift att ta bilder som ska beskriva en person, och jag har valt snövit! Så har fotat äpple, snö och röda läppar idag, men är inte riktigt klar med allt, skit rolig uppgift! 
 
Idag har jag jätteont i ryggen vilket innebär att jag inte tänker träna idag utan jag gör det på lördag istället. Ska ju på lussebandy imorgon annars hade jag tränat då :( Har rast nu så ska faktiskt kolla lite på paradise hotel och äta klementin haha. Vi hörs senare!

Pepparkakor

  2013-12-09 / 13:28:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
I lördags bakade jag och mina syskon, och sebastian pepparkakor med min mormor och morfar. Det är faktiskt inte så långt kvar till jul och jag längtar verkligen as mycket! Tror jag kommer sluta tidigare idag vilket är jätteskönt! Är trött så vill hem. 

me today

  2013-12-09 / 07:56:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
+ mina älsklingar på fötterna <3
 
Sovit dåligt inatt så har jätteont i huvudet. Börjar senare idag så tar en senare buss också, vilket är skönt. Ska snart fixa iordning det sista och sen gå mot bussen. Tror jag ska träna ikväll men vet inte riktigt, kanske blir att jag tränar imorgon istället men får se hur jag känner då! Arbetspass och digitalt skapande har jag som lektioner idag, så det är chill ! 
 
Igår var jag hos Sebastian och firade hans storasyster Elvira som fyller 18 idag! Hade det jättetrevligt. När jag kom hem kollade jag på serie med mamma sen la jag mig och försökte sova..
Ni får ha en jättebra måndag så hörs vi lite senare!

Jhonny Bulls

  2013-12-07 / 12:52:00 / New in / 0 KOMMENTARER
insåg nyss att skorna såg mer svarta ut en bruna, men dom är iallafall bruna i verkligheten! 
 
 
Finally! Blev lite jobbigt att gå i mina låga små skor till skolan igår när det snöade som värst men sen när jag kom hem från Sebastian på kvällen hade mina nya skor kommit från Jhonny Bulls, ååååh dom är ju så fina haha <3 
Igår var jag som sagt hos Sebastian ett tag, sen åkte jag hem och hade idol-mys med mamma och räkmackor ( favoriten typ ) Jag tyckte självklart att fel person vann, och det låter inte alls som han i låten nu som spelas på radion, såå mycket autotune haha. Idag kommer mormor och morfar hit och bakar pepparkakor med oss, så mysigt! Kom hem från gymmet för några timmar sedan, man vet att man kört ett hårt arm pass om man inte ens kan lyfta armen för att sätta på maskara på ögonfransarna hahaha. 
 
Vi bloggas senare!

details

  2013-12-05 / 19:53:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hittade denna vackra bild från när jag gick ut nian, lite små detaljer på min " outfit " jag bar då. sorlig men fin dag <3
 
 
Jag har väldigt stor bildbrist, men det är faktiskt inte så kul att fota i mörkret när jag kommer hem, hinner ju tyvärr alltid bli det! :-( Så längtar till jullovet då jag är hemma på dagarna och kan leka med min kamera!
Haft lite kvalle tid men Hannes idag eftersom att både mamma, pappa och Arvid var borta. Så nu ligger jag i soffan och ska snart förflytta mig till mitt egna rum och kolla på någon serie. Sista photoshop lektionen inför 9:or imorgon, ganska skönt eftersom dom direkt inte verkar uppskatta det så mycket haha, men ska inte klandra dem. Hoppas ni haft en bra vecka, jag tjuter av lycka över att det är fredag imorgon!! Har även igår beställt hem nya skor eftersom dom jag köpte på dinsko gick sönder, så nu provar vi med Jhonny Bulls biker boots istället. Ha en bra kväll!

vad skulle du gjort?

  2013-12-05 / 10:42:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Tycker alla ska ta en stund och kolla på denna video. Helt ärligt så skrämmer den mig. Är det såhär det ska vara? 3 eller 4 personer utan 10 hjälper till? detta måste få ett stop! Det här är inte okej! Blir så himla ledsen när jag kollar på detta..
 
Förlåt för dålig uppdatering, ska ta tag i mig själv och bloggen. Men nu tillbaka till videon. Jag skrev nyss en krönika om nätmobbning och hur tidningar och media fokuserar på kändisar och andra människors mistag istället för allt bra dom gör. Vad skulle du gjort om något sånt här pågick framför ögonen på dig? Du vet ju att om det skulle hända dig så skulle du velat haft någon som hjälpte dig. Även om det kan skada dig själv om du hjälper till så är de det bästa man kan göra. Skamligt att det var så få som hjälpte till. hörs senare

Om att må bra

  2013-12-02 / 21:57:00 / Moa says / 0 KOMMENTARER
Nu har jag seriöst vaknat upp. Jag vill aldrig mer se negativt på saker. Jag vill aldrig mer må dåligt över något. Jag är så trött på det. Livet är för fint för att leva i negativitet och missnöje över saker.  De flesta har faktiskt ett riktigt bra liv. Jag älskar mitt liv och jag tror att jag och många andra måste påminna oss om att vi gör det. Att gå runt och må dåligt och tycka synd om dig själv kommer bara göra saker värre för dig. Ja, man måste få må dåligt, men gör det inte till en vana. Man kommer ångra varenda negativ stund i sitt liv sen när man ska dö. Jag säger inte att jag är världens mest perfekta människa och att jag alltid håller humöret uppe och ler hela tiden, för det gör ingen, men man kan ju iallafall försöka? Jag tror att man väljer lite själv om man vill må bra eller inte. Men jag kan inte förstå mig på dom som faktiskt väljer att må dåligt när det finns så mycket som kan få dom att må bra. Och även sen dom som drar " men du har inget att må dåligt över om du jämför med mig " det är det dummaste man kan säga, för man kan må precis lika dåligt över att tex ens hund har dött, som att en i din närhet är sjuk. Det finns inget som säger att man får bara må dåligt om man har bra anledningar till det, men även inget som säger att man måste ha anledningar till att vara glad heller, man bara är det helt enkelt. Det är den bästa kännslan som finns, glädje. Så utnytja det, tänk mer possitivt och sluta se negativt på saker, det är inte värt det. 
skaffa en nypa självförtroende, och om det inte funkar, starta med att tro på dig själv, så kommer självförtroendet sedan. Om du ska må bra så måste du som sagt tro på dig själv, och ha vilja till att vara glad. 

selfie

  2013-12-01 / 21:30:34 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Dagen har varit knas. Blir så trött på mig själv ibland så jag vill bara spy. Jag tror ibland att jag är den mest trögfattade männsikan på denna planet. Jag vill vara smart.
 

Ska upp jättetidigt imorgon eftersom jag ska va hos mamma på jobbet imorgon, en uppgift från skolan som jag ska göra. Så ingen skola för mig imorgon, men ändå upp kl 6.. Pluggat röven av mig idag och sen skulle Sebastian komma hit och hjälpa mig med några uppgifter som jag tänkt att öva på eftersom jag ville få upp mitt resultat på ett prov, men då brast allt så jag sket fullständigt i det, så kollade vi på film och myste istället. Har nyss kollat på Vampire Diaries med mamma och nu ska jag väl försöka varva ner och bli trött ( inte så svårt ) 
Hoppas ni alla haft en bra helg, och jag tror även min statistik har skitit sig igen, åh denna dag alltså <3 Tur att jag har så fina personer runt mig , godkväll

1 december

  2013-12-01 / 10:36:26 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Två fina bilder sen igår när vi hade köpt tomtebloss, hur underhållande kan inte det vara haha?
 
Ville bara lite snabbt kika in innan jag sätter igång med mitt plugg , ska plugga själv tills 16.00 och sen tillsammans med Sebastian! 
 
Jag hör av mig lite senare, första advent idag, hur mysigt?! <3