Guldfynd, Molly Sandén

  2013-04-29 / 20:24:21 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Denna kan ju någon komma och ge mig i efterskott i present! ( ni som inte gett mig något lixom ;-) ) Jking..
Nej men, Molly Sandén har ju släppt sina smycken för guldfynd nu och det finns ritkigt fina saker alltså! Fastnade för detta halsband! Fett snyggt!
 
Imorgon är det Valborg ( tjohoo ) Några av mina tjejkompisar kommer hit och grillar och har det mysigt! Hoppas på fint väder, även om det inte verkar bli så. Helt sinnes vad sen sommaren är iår, är rädd att det aldrig ska bli sommar ( vilken mardröm.. ) Ska slå på ett avsnitt av prison break med min mamma nu. Sjuukt seg måndag och är sååå glad över att vi är lediga på onsdag!
 
ha en fin kväll vänner!

MY JUSTIN BIEBER CONCERT EXPERIENCE

  2013-04-28 / 16:42:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Här är videon som jag klippt ihop !! Seriöst så sjukt är det att jag varit där!!
 
Hej på er! Idag har jag endast suttit och krånglat med den videon ovanför eftersom att allt ska ju såklart gå lite snett varje gång man är klar med det man gör, någon som känner igen sig? Men nu är den iallafall klar! Var och handlade förut med mamma lite inför imorgon då det ska strejkas av mat-tanterna. Gör dock inte så mycket eftersom att maten ändå är så vidrig. Så har köpt en god sallad! Kvällen kommer spenderas med familjen, vi har nyss grillat och jag ska hoppa in i en dusch snart och pyssla om mig själv, sen blir det pringles och sunes sommar i grekland ! Hoppas ni haft en fin helg!

Gym väntar!

  2013-04-27 / 15:37:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu åker jag snart och tränar ett pass med lowisa . Har varit i Karlstad idag och varit med familjen till mitt gymnasium då det var öppet hus idag igen :)
Gud vilket fint väder det är idag btw!


fevern fortsätter

  2013-04-26 / 15:51:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
kan fortfarande inte fatta hur fruktansvärt nära vi var!
 
Annars då? Seriöst är fortfarande helt bieber tokig!! inte för att jag inte var det innan då men nu är det ju seriöst sjukt! Haha <3 Jaja. Dagen har faktiskt gått väldigt sagta enligt mig.. Kanske är för att jag ville hem ända sen skolan startade imorse, vet inte riktigt varför men jag tror jag håller på att bli riktigt skoltrött.
Ikväll så ska jag och någon kompis ner till Broäng där det är ungdomsmöte! kul kul !
 

JUSTIN BIEBER BELIEVE TOUR 2013 22/4

  2013-04-23 / 16:13:16 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
 
Vet inte vart jag ska börja? Jag var så fruktansvärt nära på att bli one less lonley girl, vi fick justins uppmärksamhet för en sekund och jag hade världens bästa kväll igår. Kan fortfarande inte fatta det. 14 timmars väntan som resulterar till platser längst fram på parketten och vi var så himla nära honom. Finner inga ord för hur jag ska förklara kvällen. Man måste uppleva det själv. Men kan bara säga att det var den bästa kvällen i mitt liiiv. Så sjukt galet att se hur många som delar denna lycka över Justin. en stor fet familj lixom! ÅH det var såå bra!
nu taggar jag nästa konsert om ca 2 veckor! Ska försöka klippa ihop videon idag också!
är såååå glaaaad!
love my life!

LET'S GO

  2013-04-21 / 14:38:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 nu åker vi om ca 20 minuter mot Stockholm. Imorgon är vi världens lyckligaste tjejer! Får se om jag kanske lägger upp ett video inlägg natten efter konserten, bara för att jag vill att ni ska höra hur man låter efter en Bieber konsert. Annars hörs vi tidigast onsdag!
 
ha det braaaaa!
 
WEEEEE

countdown

  2013-04-20 / 11:58:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Nedräkningen fortsätter och jag vet att det mesta jag skriver om just nu är Justin Bieber konserten men jag kommer inte kunna tänka på något annat just nu. Dagen spenderas tillmestadels inomhus även om vädret är lockande. Ska bara ta det lugnt och peppa massor. Det kommer även komma upp en video tidigast på onsdag som är en " my Justin Bieber koncert experience " om någon har hört talas om dom videosarna? Jag och Isabelle ska iallafall klippa ihop en egen!
hoppas ni får en fin dag, passa på att vara ute !

waiting for summer

  2013-04-19 / 19:30:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 bild ifrån min sommarstuga inne i det stora sovrummet, väldigt fint faktiskt.
3 DAGAR KVAAR! Jag och Isabelle sitter hemma hos mig och taggar sönder!
Skolan gick relativt snabbt och efter det stack vi till maxi och köpte chips och kollade på film. Dock han vi inte se klart på den så vi ska alldeles strax fortsätta! ville bara titta in lite snabbt.
 
 

stormy

  2013-04-18 / 11:14:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
om det ändå kunde se ut såhär utanför mitt fönster. Men det gör det inte. Regn och starka vindar, åh vad jag älskar Sverige! Min hals känns bättre idag, det onda är borta men jag känner att jag är fortfarande jätte svullen. Ska försöka vara så tyst som möjligt tills på måndag , haha. Hade mardröm om konserten i natt. Blev frågad till att bli one less lonley girl ( tjejen som justin tar upp på scenen ) men eftersom jag hade ont i halsen, fick jag inte fram ett ända ord och dom valde en annan tjej, vet inte riktigt hur många gånger jag drömt det nu.. haha. Jag och Isabelle ska köa från kl 7 ( endast tillåtet att börja vid den tiden ) och insläppet är 17:30. Vill hamna så långt fram som möjligt ju. Hoppas på att vädret håller sig uppe så mycket så vi iallafall slipper regn.
Ska snart hoppa in i en dusch och fräscha till mig eftersom jag ska bort senare i eftermiddag till Karlstad med Elin.
Hoppas ni har en bra dag!

the time is running out

  2013-04-17 / 20:20:18 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Min älskade klass
 
Satt och kollade igenom de bilder jag har på denna dator och stötte på lite bilder från våran nobelmiddag vi hade för ett tag sedan. Det är verkligen inte långt kvar till gymnasiet och redan imorgon ska jag och Elin till Karlstad och hänga med några av våra kanske nya klasskamrater i höst, vi ska kolla på skolan och sen traska in mot stan och äta tillsammans. Dessa 3 åren på högstadiet har bara verkligen flugit fram, det är helt sjukt vad tiden bara försvunnit och vi har haft det så kul. Kommer ihåg första dagen vi satt och var lika nervösa allihoppa och ingen vågade säga något till mer än sina kompisar man hade med sig från 6:an. Idag kan man inte tro att det varit så för vi är verkligen huur tighta som helst, är så sjukt lycklig över att hamnat i denna klass.
 
Planerna för mig i höst ( förhoppningsvis ) är att komma in på JB gymnasiet i Karlstad och på linjen estetik-media. Massa fotografi,dator,tv och tidning. Passar mig jättebra. Sedan efter det är det tänkt att jag så snabbt som möjligt ska åka över till USA och läsa där. Går i min kusins fotspår haha, nej men vill ifrån Sverige och testa på något nytt lixom.
Det är i höst allt börjar lixom. jättekul men så fruktansvärt skrämmande.

Believe Tour

  2013-04-17 / 13:43:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
5 Dagar kvar och jag ligger hemma med världens hals ont, hoppas det försvinner tills på måndag eftersom att jag då faktiskt behöver kunna skrika, haha..
Det är helt overkligt att jag faktiskt ska på Justin Bieber, jag har inte fattat det än och det är sant, jag kan inte förstå att jag faktiskt ska få se min största idol live. Min kompis är på konsert ikväll i Norge tror jag om jag inte minns fel? Är så glad för alla som får den chansen att se honom nu i Sverige. Jag taggar verkligen sönder och åh vad jag längtar!
 
ska ner i frysen igen och kolla efter glass, det är verkligen det bästa som finns när man har ont i halsen ( och när man inte kan få i sig något annat och jag håller på att dö av hunger!! ). Missade nationella idag också så jag hoppas verkligen att jag får göra det på fredag eftersom att redan nästa vecka är det nytt nationellt prov i Engelska..
 
Jaja, nu ska jag på glass jakt!
 

got it..

  2013-04-16 / 12:43:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
jaha, hemma nu.. Min hals dödar mig snart så därför skopar jag i mig massor av glass och kollar på en kall film, som om det skulle hjälpa?.. I morse fick jag även reda på vad som hade hänt i Boston, hemskt. Så idag tänker man lite xtra på dom drabbade. nu ska jag återgå till Happy Feet 2. Rackarns så söt film!

About to catch a cold.

  2013-04-16 / 07:44:49 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Inte igen! så känner jag lite just nu.. Vaknar upp och har jätteont i halsen och är hängig. Får gå och göra proven i skolan idag och sedan bestämma om jag orkar vara kvar efter. Kan ju inte bli sjuk nu när det är så nära till Justin Bieber som jag nämde igår. Har stoppat i mig en ipren och ska leta upp lite halstabletter, så får jag försöka bita ihop.
Verkligen jätte dimmigt ute idag, började komma dimma redan igår när jag var ute och körde, läskigt när man nästan inte ser något. Hoppas ni läsare får en bra dag!

träning

  2013-04-15 / 21:38:35 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Fått en sånn himlans sjuk tränings motivation och vill helst bara träna hela tiden om jag hade tid!! Tränade dock i lördags och något hände med min nacke. Sen känner jag att jag håller på att bli förkyld och planerna att jag skulle springa idag försvann då totalt, inte bara för jag måde dåligt utan för att vädret inte alls varit så glatt idag..
Får ta nya tag nästa vecka efter Justin Bieber konserten ((hel galet att det är så nära!!))
Med detta säger jag faktiskt nästan godnatt, jag behöver verkligen gå och lägga mig tidigare än vad jag brukar göra för jag behöver sova några timmar till för att slippa den fruktansvärt tunga tröttheten jag vaknar med på morgonen, den måste bort! Godkväll på er!
 
 

Jag är tillbaka

  2013-04-15 / 18:56:18 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Wow, galet. Nu har jag startat upp bloggen igen. Dock ett nytt namn som ni kanske märker, iallfall ni som läste bloggen innan jag tog bort den. Varför tog jag bort den? Den kvällen jag gjorde det var jag så fruktansvärt himlans sur och ibland gör jag helt enkelt dumma saker, så jag tog bort min blogg, haha. Komiskt att ta ut allt på bloggen men jag behövde väl en liten paus, och jag vet att jag kunde haft kvar bloggen, har fått hört det av många personer, men jag valde att ta bort den. Men det viktiga är väl att den är tillbaka ellerhur? Vi provar igen lixom, hoppas att läsarna fortsätter rulla in som tidigare.