Godmorgon

  2014-10-29 / 10:32:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Godmorgon darlings

Nu har jag vaknat och ligger fortfarande i sängen. Jag är svintrött sen igår. För er som inte vet, så var jag och Sebastian i Stockholm igår och strosade runt på stan i massa affärer, åt gott, och träffade mina älskade kusiner.

Var tvungen att lägga upp den typiska starbucks bilden för jag blev så glad för att jag denna gång fick ett hjärta på muggen (blev total dissad av killen förra gången som gav all sin kärlek till min mamma haha)

Fick med mig 2/5 julklappar hem, så det är jag nöjd med. Ska redan framöver försöka få tag på dom sista. Alltså ni fattar inte hur skönt det är att vara klar såhär tidigt!! 

Fick såklart med mig lite andra saker hem också. Får väl se om jag visar dom i bloggen eller om de dyker upp lite titt som tätt! Nu ska jag snart försöka ta mig ur sängen, äta frukost och kolla ikapp paradise hotel! 

A Thousand Years

  2014-10-26 / 14:53:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
gåshud

"packa resväskan och dra"

  2014-10-23 / 20:54:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 En dålig egenskap med mig, är att jag aldrig lever i nuet. Jag lever veckor,månader,år före. Men jag älskar att drömma och jag älskar att se ifram emot saker. Men det kanske finns en anledning till det? Jag vill lixom starta mitt liv nu, förstår ni? Jag vill inte ha saker jag är bunden till varje dag, såsom skolan, denna stad osv. Såklart jag vill ha min pojkvän, mest av allt. Men jag vill bara packa ner mina saker och han i en resväska och dra ifrån Europa(nu kommer säkert min mamma läsa detta och ba"jaa det är så synd att du inte trivs här och bla bla) men det är inte det jag menar. Jag trivs här, men inte så mycket som jag vill trivas. Jag kan inte riktigt sätta mig in i någons huvud som är nöjd med att bo i en liten stad i Värmland, lilla Kristinehamn. Det går inte. Jag vill inte här ifrån pga personerna som jag har runt mig, dom älskar jag och önskar att jag kunde ta med mig hela högen, utan det är mer denna stad och faktiskt helt ärligt, vissa personer. Jag kommer må så himla bra av att få åka här ifrån om några år. Jag längtar. 
 
Jag ser New York, en alldeles för liten lägenhet, Sebastian, och ett halv ok jobb i någon liten butik/resturang/café. Det skulle vara helt perf. Och jag hoppas verkligen det blir så. Hur som ska jag dit, och det kan ingen stoppa mig för. 
 
Tillbaka till det där med att leva i nuet. Jag kan inte det ,det går inte. Såklart jag tar vara på dem dagar som är bra, men dom dagar som är mindre bra, så är jag inte så himla närvarande, då är tankarna långt borta igen och jag tänker på saker jag ska göra framöver. Personer jag pratat med rekomenderar alltså "kurser" för mig som jag kan gå för att lära mig att leva i nuet, så ni förstår ju kanske hur mycket jag lever i framtiden? Och det är tråkigt. Det är något jag måste lära mig att göra, leva för dagen för jag missar så sjukt mycket mitt framför ögonen annars. Visst är det okej att se ifram emot nästa Tisdag och tänka på det mycket osv, men det kanske inte är så himla nyttigt att vara 2-4 år frammåt i livet? Jag får ju ta det när det kommer, men jag kan inte hjälpa mig , jag älskar att drömma haha. Hur är ni? Lever ni i nuet eller är ni långt in i framtiden?
 
 

A beautiful day

  2014-10-22 / 12:34:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Igår kom min älskade Sebastian hit och han hade köpt rosor och oreos, tror ni jag dog lite eller? Han är ju för himla underbar, känner mig som en prinsessa !

Idag är det en lite mindre rolig dag eftersom jag ligger hemma sjuk, jag känner mig febrig och svullen i halsen, jag får inte bli sjuk nu när det snart är lov!! Ska ta och pyssla om mig ikväll så jag är bättre tills imorgon. Jag hatar att vara hemma, blir alldeles för rastlös. 

Var ute med tindra förut på en promenad och det ända positiva med att vara hemma är nog att jag slipper gå ut, för usch vad det var rått ute..

Ska vila lite nu och försöka få i mig några koppar te. 

cold

  2014-10-21 / 15:44:14 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
 
Just nu skulle jag nästan göra vad som helst för att få sätta mig på ett flygplan till ett varmare land, usch vad jag inte gillar att det blivit kallt!
 
 
Något som måste ske när jag har egen familj när jag blir äldre, är att åka bort till något varmt ställe när det är kallt här hemma i Sverige, varje år( hoppas på att kunna få lägga mina pengar på resor eftersom det är det som jag tycker är så himla roligt att göra ). Jag tål verkligen inte kylan Sverige har att erbjuda och det värsta är att detta inte ens är början!! 
 
Jag mår så himla mycket bättre när jag får vara på ett varmt ställe. Tror de flesta runt mig tycker samma sak faktiskt! 
 
Nästa år planeras det en London resa på våren och en (möjligvis) Cypern resa innan höst terminen börjar i skolan, med Sebastian <3 
 
Dagarna rullar förbi snabbt och snart är det lov och dax för ett återseende med favoritstaden Stockholm, denna gång med min favorit kille, det ska verkligen bli så himla mysigt och jag känner att jag verkligen behöver komma ifrån Kristinehamn, även om det bara är för en dag!

Zara Larsson

  2014-10-15 / 16:52:00 / Moa says / 0 KOMMENTARER
 
 
Okej, jag har verkligen velat skriva detta inlägg så himla länge, men jag har väntat tills jag funnit tid för det eftersom det finns en del att säga om denna fantastiska tjej, Zara Larsson. 
 

Som de flesta kanske vet så är Zara känd för sin musik och även sina starka åsikter runt (enligt väldigt många men inte mig) ett känsligt ämne, feminism. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja, för hela jag exploderar av ilska, ilska över att Zara behandlas som ett fucking objekt. Jag blir spyfärdig när jag läser igenom kommentarer på en del av Zaras foton på Instagram. Och vad är det för fuckade folk(framför allt killar) som sitter och skriver som dom gör? Något har slått slint i huvudet på dessa människor. Och folk som drar kommentarer som " det är så otändande att vara feminist Zara, jag som tyckte du var het". Alltså hallå?! Det kan inte bara vara jag som reagerar på sånt?! Alltså ni som sitter bakom skärmarna och skriver sånna saker(till vem som helst men nu är det denna tjej vi pratar om) ni är ju dumma i huvudet på RIKTIGT.  
 
En het konversation startades också för någon vecka sen när någon som inte hade något bättre för sig än att leta upp en bild (119 veckor gammal vill jag också påpeka) där zara skriver att det är synd om tjejer som lägger ut BH-bilder för att få uppmärksamhet. 119 veckor efter det lägger Zara ut en bild på sig själv i en BH, och det blir en våg av elaka och påtryckande kommentarer om att hon minsan är lika dålig som de tjejer som gör på det viset. ÄVEN om hon förklarar sig och säger att det var en PERSONLIG peak till en tjej hon inte tyckte om då (som dessutom hennes pojkvän varit otrogen med, tror också jag faktiskt skulle tänka snabbt och vara förbannat irriterad) och även om hon förklarar sig, så sitter alla med ögonbindel för ögonen och ignorerar detta för att kunna fortsätta trycka på med fler kommentarer. Alltså seriöst, where is your humanity?! Hon är inte perfekt , INGEN är perfekt. Och dom omständigheterna hon lever i (kändisskap där det mesta i ditt liv delas med andra okända personer) så är en sak som denna svår att hantera tror jag. Jag som "privat person" skulle bli helt förstörd, jag skulle inte vilja vara i Zaras skor en ända dag, jag skulle inte klara det, och det tror jag inte de flesta av er heller skulle göra. Ett snesteg och flera hundra tusen är på dig. Skärpning. Och något som är ännu äckligare är personer som stör sig på att Zara säger att kvinnans kropp inte är till för att tillfredställa män, men är ni seriösa? 
 
Zara är en ung stark kvinna med skinn på näsan, vilket verkar störa många. Men please, ägna din tid till att ta tag i ditt EGNA liv istället för att tala om för henne vad hon gör fel och rätt. Hur skulle du må om du flera gånger om dagen fick höra hur misslyckad du är av okända personer du aldrig mött? Inte så bra antar jag? 
 
Alla behöver chill the fuck down när det kommer till Zara. Och jag bara ÄLSKAR att hon är feminist, och folk som säger att det är oatraktivt, dra en påse över ditt huvud för du blir 1000 gånger så oatraktiv. Det är inte många som skulle våga stå upp för vad dom tycker och tänker om Zara om de skulle möta henne i verkligheten, eftersom de flesta som skriver massa dumt, oftast är avundsjuka, osäkra personer. 
 
Zara är förbannat snygg, har talang, är framgångsrik och i sina bästa år. u jelous much? 
 
Zara förtjänar applåder för hon är som hon är! Hon kommer alltid vara en stor förebild, för att hon går sin egna väg och inte bryr sig om vad andra tycker. Fler borde vara som henne. 
 
Alla idiotiska kommentarer på detta inlägg kommer tas bort men innan det kommer ip-adressen spåras så jag får reda på vilka svin det är som håller på. Anonymt är fegt.
 
som sagt, en stor applåd för Zara Larsson. 

beskrivning av mig själv

  2014-10-13 / 20:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

furry

  2014-10-13 / 17:41:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
min nya gosiga tröja jag fick av mamma när hon kom hem från Ullared!
 
Sitter och försöker samla poäng för att vinna biljetter till idolfinalen för one direction kommer ju dit haha, man kan ju alltid drömma! Kvällen kommer spenderas på gymmet med ett nytt fräscht träningspass för ben och rumpa, är väldigt taggad! 
 
Första praodagen är också avklarad, vilket är skönt och det gick jättebra, så nu taggar vi det i två veckor framöver! Nu ska jag ta min bloggrunda och sen ladda inför träning!

Bucket list

  2014-10-12 / 21:02:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
åh vad kul det är att drömma..

breakfast

  2014-10-12 / 14:09:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Min och Sebastians mysfrukost
 
Hej på er! Shit vad gårdagen gick snabbt förbi, och jag var som sagt hur seg som helst (vilket Sebastian också va så det hände inte så mycket igår haha) Imorse kom Sebastian hit och vi låg och myste lite i min säng och sen gick vi upp och gjorde en jättegod frukost. Tänk om man skulle ha tid(och energi) till att göra sånna frukostar varje morgon, vad mycket bättre jag skulle må i skolan då! Jag blir alltså hungrig igen när klockan är halv10 i skolan (och vi har lunch 11.45..) 
 
Dagen spenderas inte på något annorlunda sätt än vad den gjorde igår, dock är vi piggare idag. Vi ligger och myser i min säng och kollar på Misfits (förövrigt en så himla rolig/bra serie) 
 
Imorgon börjar min praktik på Casco. Ingen Söndagsångest här inte på tre veckor!! Känns så himla bra hihi! 
 
Vi håller på att laga middag nu, blir pulled chicken och pommes, hur gott?! Världens mysigaste väder ute idag, mår himla bra! 
 
 
Vill också hälsa grattis till min fina vän Jennie som fyller år idag, grattis!! 

Steal my girl

  2014-10-11 / 13:50:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Klart en ny favorit på min lista!
 

Godmorgon på er får jag nästan säga! Idag vaknade jag tidigt och halvsov därefter till ungefär halv 11, jag är fortfarande seg och kom nyss ur en dusch och hoppas på att jag snart ska vakna till. Jag hatar verkligen att vara tung i huvudet.. 
 
Sebastian kom hit för ett tag sedan och vi åt frukost tillsammans, ägg och bacon dagen till ära(som det var meningen att jag skulle laga men Sebastian tog över, söt). Nu har han dock åkt iväg för att han var tvungen att fixa en sak, men han kommer tillbaka om en stund. Tills dess blir det min dagliga bloggrunda och även fixa ihop ett inlägg till lite senare. 
Lördagar är verkligen min favoritdag. Ha en fin dag !

Silver +

  2014-10-10 / 17:40:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Behövde ett nytt iphoneskal till min mobil, ångrar dock köpet pga materialet, men det glittrar ju så i ain't complaining
 
Hej på er! Sitter just nu i min säng med Sebastian, fast han sover typ och jag sitter väldigt oskönt. Äntligen är det fredag!! men denna vecka har gått förbi jättesnabbt tycker jag, vilket är skönt! Nu ska jag inte träffa min klass på 3 veckor framöver och vi tjejer diskuterade att det faktiskt kommer bli ganska tråkigt.. Men man kan ju träffas ändå! 
 
Jag och Sebastian ska ner till Broäng vid 7 för jag har "lägereko" från när jag var på skidläger i Norge, trysil. Det ska bli trevligt att träffa alla man inte sett på länge! 
 
Hoppas ni får en bra fredagskväll!

MojiTea

  2014-10-09 / 21:27:57 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ramlösas nya smak inspererad av mojito, och jag älskar den!
 

Eftermiddagen/kvällen har varit ganska perfekt. Var hemma runt halv6 och började göra mat då till mig och familjen och såklart Sebastian. Efter det har vi bara tagit det lugnt (nästan helt pluggfri kväll vilket känns bra) och mysit massor. Så jag är såå redo för fredag imorgon! Veckan har gått så sjukt snabbt och nu 2 veckor framöver är jag ute på praktik och sen går jag på lov, det kan inte bli bättre! Jag ska faktiskt bara ta och kamma ut mitt hår och sen lägga mig och sova, är så himla trött och har längtat hela dagen efter min säng. 
 
Så godnatt på er! sweet dreams <3 

This

  2014-10-08 / 19:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Det kan inte bli mer klockrent

stay motivated

  2014-10-08 / 15:06:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Gårdagens "lilla" present jag fick av min älskling <3
 

Ren lycka måste ändå vara när en lektion på eftermiddagen blir inställd och jag får sluta innan lunch. Jag har varit så oerhört väldigt super trött idag. Men som tur var hade vi lektion för UF företagen och det är alltid roligt och inte så ansträngande! Imorgon ska vi träffa en kille från Karlstads universitet, som förhoppningsvis kommer bli våran programerare, spännande!
 
Idag ska jag till gymmet och köra mage hade jag tänkt, så det ser jag ifram emot! Tills dess ska jag faktiskt bara ta det lugnt, pluggade lite matte förut inför provet imorgon och jag känner mig ganska lost, kan grunderna i allting men det räcker aldrig, så jag håller tummarna för att jag klarar provet! (blir lite extra motiverad när sebastian säger att han bjuder på thai om jag gör det hehe)
 
Påtal om motivering osv. Presenten igår gjorde mig sjukt motiverad. Bara lixom till att röra på mig. Det är så himla skönt. Om du inte är en person som vill trängas bland andra på gymmet men fortfarande vill röra på dig så bestäm med dig själv att du går ut och går två gånger i veckan tex, det krävs ju inte så mycket! Och din kropp mår såå bra utav att röra på sig, det lovar jag! Sätt upp mål också, för det kan vara väldigt viktigt för personer att ha något att kämpa för! Och så länge du gör ditt bästa inom träning osv, så ska du vara nöjd!
 
 
 
 

Godnatt

  2014-10-07 / 21:28:55 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Något sliten liten Moa ?

Ligger i sängen och nöd-bloggar med mobilen. Det är det värsta jag vet, jag trivs inte med blogg.se's mobil-blogg app men det duger när jag är trött men ändå vill kika in!

Efter bion idag i skolan drog jag hem och så kom Sebastian ett tag efter. Gullisen överraskade mig med protein pulver! Jag går verkligen runt och tjatar om att jag behöver köpa det men det blir aldrig lixom av, så Sebastian köpte åt mig, hur söt?! Love him<3

Vi pluggade lite matte och kollade på ett avsnitt av serien Miss fits som finns på Netflix, ganska rolig och oseriös serie!

En bra nyhet också för oss vampire diaries älskare , är att den 6:e säsongens avsnitt börjar släppas på swefilmer! Som jag längtat!! 

Nu ska jag faktiskt ta och sova, för jag har så ont i huvudet, så typiskt! 

Godnatt på er! 

Sandys

  2014-10-06 / 21:14:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Pesto pasta med kyckling och en ceasar sallad till lunch idag med Rosanna <3 
 

Idag åt jag typ den godaste maten på länge! Alla vet att jag är en pasta älskare men ceasar salladen var helt underbar också! Så min måndag har startat väldigt bra hehe (matälskare) 
 
När jag kom hem åt jag lite ägg-röra och senare begav jag mig mot gymmet. Körde ben och rumpa idag också, satsar på dom partierna ett tag fram över eftersom det är där jag vill se förändring! Har nyss lagt mig uppe i min säng med alldeles för varma kläder på efter att ha ätit kvällsmat med familjen. 
 
Imorgon är det en väldigt lugn dag då jag endast ska se på film i skolan. Dock är jag inte så super taggad på att sitta och plugga inför det himla roliga matteprovet vi har i veckan. Är så lyckligt lottad som har Sebastian som är duktig på matte och som även har tålamodet till att sätta sig ner och försöka förklara för mig hur jag ska göra. 
 
Nu ska jag bara slappa resten av kvällen och kolla på Paradise Hotel, himla nice avslut på måndagen!
 

I'm half a heart without you

  2014-10-05 / 21:43:53 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
mina två favoriter <3
 
Helgen har varit oslagbar. Spenderat varje vaken(och sovande) minut med min fina Sebastian. Gud vad jag uppskattat denna helg, jag behövde en slapp helg med bara massa onyttig mat och massor av pussar och kärlek från min livs kärlek.
 
Har ingen söndagsångest, och jag tänker inte känna efter ifall jag har det heller. Jag borde ligga och sova nu men istället ska jag göra lite nudlar och sen lägga mig förhoppningsvis. Uppskattar livet så himla mycket just nu. Jag ska verkligen ta vara på det. Ny vecka och nya möjligheter. godkväll på er 

Fredag

  2014-10-03 / 13:07:31 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Guud vad jag längtat efter denna dag! Igår förmiddags tog jag helg för idag har jag varit ledig ifrån skolan! Pappa hämtade upp mig vid halv 12 här hemma och så åkte vi och åt på hans jobb, de har så sjukt god mat där! Fick världens bamseportion av carbonara men allt slank ner, och jag är ändå inte så himla stor i maten!
 
Ikväll är det fest i Karlstad med klassen och det ska verkligen bli jättekul! Det kommer komma annat folk än klassen också så jag tar med mig Sebastian också! Ska om ca en halvtimme bege mig neråt mot stan för att möta sebastian och sen ta bussen hem till honom, ska fixa mig där för ikväll och även lämna sovsaker där! 
 
Denna fredag är redan så himla bra och den kommer bara bli bättre! hoppas ni har en lika bra dag som jag! puss
 

10 things you didn't know about me

  2014-10-01 / 17:09:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
1. Jag är vädligt rastlös av mig, och det märks när det blir för mycket, för då sitter jag och gör massa jobbiga ljud.
2. När jag var i Litauen åt jag vad jag trodde var kebab, men visade sig vara kyckling-mage, fräsht?
3. Jag har nästan alltid cravings på saker, oftast mat, men saker också.
4. Jag är vädligt glömsk och virrig, så om du planerar något med mig, så är det bäst att du påminner om det dagen innan vi ska ses 2 be sure
5. Jag hatar att prata i telefonen med folk jag inte känner, men har inga problem att prata med folk i verkligeheten som jag inte känner.
6. Jag kan inte hålla koll på siffror, telefonnummer kan jag inte lära mig utantill och om det är något jag pluggar med årtal osv, så fastnar det inte alls, märktes idag när jag skulle komma ihåg massa siffror and it went pretty bad
7. Jag gillar inte Tacos.
8.  Har ingen kontroll på mina pengar, och de försvinner endast för jag är så fet utav mig och ska ha mat och grejer för dom istället för att köpa något vettigt, som kläder typ ;-)
9. Jag ska snart få tandställning (finally)
10. Jag är avundsjuk av mig, vilket jag skäms över för det är fult att vara det! Försöker tagga ner det och lära mig att inte vara det men det går inte så bra haha.