Spring

  2015-01-26 / 16:47:45 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
För någon vecka sedan så fick jag hem HM katalogen med deras nya vår kolektion. Blandade känslor inför den.. Hittade några fina saker som jag vet kommer få flytta in i min garderob under våren! Men annars så tyckte jag mest att det var ganska underliga klädesplagg? Jag förstår att det är pastell färger som gäller i vår vilket jag är så taggad på då jag älskar pastell! Dock så består inte min garderob i den färgskalan som jag önskar att den var i. Jag är en typsik grå-vit-svart person men det är något jag vill ändra på! Vilket jag tänker göra. Färgstarka kläder är ju jättefint tycker jag! Ginatricot och Bikbok hade fått in fina saker också och jag hoppas på att jag kanske får hem något vårplagg när jag besöker Stockholm i Mars!
 
Anledningen varför jag inte håller bloggen uppdaterad dagligen är för att det är så himla svårt att blogga utan en kamera, jag hoppas hoppas hoppas att jag får nya saker till kameran om två veckor! Saknar att fotografera väldigt mycket faktiskt!

Godmorgon

  2015-01-22 / 06:44:47 / Allmänt / 0 KOMMENTARER


Gymmet blev uppskjutet till igår som sagt och idag har jag ordentlig träningsvärk, men det är ju så det ska vara?? 

Gick upp för snart en timme sedan och har nyss gjort en liten frukost och lagt ner en macka i väskan också eftersom jag har lång lektion nu på morgonen och jag inte åt så bra nu! Sinnes att det redan är torsdag idag?? Vad hände med veckan lixom? Men jag ska inte klaga! Imorgon är det fredag och det ska bli så skönt att ta helg! 

Ha en bra dag babes!

blank spaces

  2015-01-21 / 18:33:24 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kan inte vänta tills denna låt faktiskt kommer finnas på spotify, inte den nyaste men fortfarande så himla bra
 
Blev ingen träning igår utan det blev idag istället, hur bra pass som helst, är helt slut i hela kroppen och jag väntar just nu på att få hoppa in i duschen när sebastian duschat klart. Provet i Naturkunskapen gick bra tyckte jag och äntligen börjar stressen lägga sig lite och jag känner att jag har koll på läget. Var meningen att jag skulle plugga ikväll också med en powerpoint presentation tills imorgon men jag tror min kompanjon Elin såg hur stressad jag var och började nästan gråta när jag berättade allt jag hade att göra idag för henne så hon tog den uppgiften i egna händer och jises vad mycket det lättade, fick lixom andrum ikväll pågrund av att hon ställde upp <3 
 
nu ska jag hoppa i duschen, hoppas ni har haft en bra dag, det har jag verkligen haft!

Boy, you know we'd do it every singel day

  2015-01-20 / 10:00:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fantastiskt att jag hittade en webbcamera på denna urdåliga dator!!
 
Godmorgon på er! Idag är en väldigt mycket bättre dag än igår kan jag säga. Dock är jag inte taggad på skola men vem är det lixom? Tur att jag har kort skoldag idag, efter det blir det raka vägen till gymmet med Sebastian sen hem till någon av oss och då blir det sista plugget inför mitt Naturkunskapsprov.. Har ganska koll på det men det är så himla svårt(läser två naturkunskapskurser samtidigt och 2B är smått svårare än 1B tycker jag) men jag får bara helt enkelt göra så gott jag kan. Ni får ha en jättebra dag lovers, så hörs vi kanske sen! 

You're a nightmare dressed like a daydream

  2015-01-19 / 18:32:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Spanien  <3
 
Alltså det här med måndagar. Jag försöker verkligen att tänka positivt och idag är en sådan dag som jag verkligen behöver tänka extra mycket positivt eftersom det är måndag. Jag har haft en så otroligt dålig dag så helst vill jag bara gråta. Det finns även så mycket tankar i mitt huvud nu kring saker så jag får verkligen ont i huvudet på riktigt.
 
Jag lagade mat till familjen direkt när jag kom hem, pestopasta med kyckling och tröst åt sedan en liten skål med glass, nu väntas dock lite plugg men det blir en snabbis idag för jag ska ta hand om mig själv lite extra idag och somna tidigt, för jag behöver det. Det är OKEJ att ha dåliga dagar, man måste kunna förstå att det är ok att ha en shitty day. Alla har det, utan dåliga dagar skulle inte de bra uppskattas lika mycket. 
 
Jag har sovmorgon imorgon men jag tänker gå upp i god tid så jag kan fixa en riktigt god frukost ,ta en promenad med hunden och göra mig iordning för skolan ordentligt. Om man ser bra ut så blir dagen automatiskt bättre tycker jag. Ska även gymma imorgon med Sebastian, rygg och mage !
 
 
 
 
 

dagens

  2015-01-13 / 10:29:13 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
polo/Ginatricot Jeans/Lager157
 
aj aj och aj. Igår rök två tänder ur min mun för att förbereda så jag kan få min tandställning snart. Jag hade väldigt ont igår och åt bara flytande mat. Om jag varit smart hade jag gjort det imorse också men jag var så hungrig så jag ville ha en macka, det tog alltså en halvtimme att få i mig halva mackan. Jag blev inte så värst mätt på det heller så det var inte värt det. Sen upptäckte jag också (okej detta är lite äckligt så om du är känslig så läs inte vidare) att i gluggarna så låg det som en gul/vit sörja inuti och jag fick panik för jag trodde att det var början till en infektion i bägge hålen så jag smsade min pojkvän, mamma, mormor, hela släckten, nej men haha, jag blev orolig och fick inte tag på någon tandläkare men nyss så svarade folktanvården i telefonen och dom sa att så länge jag inte har jätteont så är det bara en bit i läkningsprocessen, phu. Jag hade visserligen jätteont när jag vaknade idag och går fortfarande på alvedon men hallå, såklart jag har ont när jag fått två tänder brutalt utdragna ur min mun.. Så jag litar på att inget är fel!
 
Börjar sent idag och mitt tåg mot karlstad går kl 11.48. Så jag ska snart gå ner och kolla om jag kan få i mig lite fil eftersom jag fortfarande är hungrig, så får jag köpa något flytande i Karlstad när jag kommer fram också. Kan ju säga att jag längtar efter att få äta vanlig mat. Hoppas på att hålen läker igen snabbt.
 
Skulle ha tränat idag men läste att man ska ta det lugnt första dygnen med fysisk aktivitet så fick flytta fram mina pass med Sebastian tills torsdag, fredag och söndag. 
 

Stronger.se

  2015-01-09 / 12:38:59 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
kolla mina ursnygga trännigshandskar jag fick av min pojkvän, du hittar dem på stronger.se
 
Godmorgon, eller godeftermiddag haha! Pappa kom och hämtade mig vid 12 idag och så åkte vi och åt på Burger King här i Kristinehamn. Jag har faktiskt aldrig innan detta tillfälle ätit på Burger King förut.. Hade hört att Crispy Chicken var en god kycklingburgare, och det var den verkligen! BK är så himla mycket fräschare än donken har jag konstaterat idag och maten var så mycket godare! BK's pommes var också jättegoda (åt dock bara några få då jag försöker att inte äta så onyttig mat längre haha). Tack för en trevlig lunch pappa!
 
Nu ska jag faktiskt ta och plugga lite och sen fortsätta fixa på en ny bloggdesign! Behöver dock ha ett par bilder till en ny header men saken är ju den att min kameras objektiv slutat fungera , så jag måste ställa in fokus manuellt och då är det svårt att fota sig själv tycker jag och även osäkert kort att låta någon annan göra det åt mig eftersom det finns chanser att bilderna blir suddiga. Så jag får helt enkelt hoppas på att jag får objektivet jag önskat mig i födelsedagspresent, tills dess så ska jag komma på en tillfällig lösning.. 
 
Idag står det axlar på träningen, håll tummarna för mig då jag har sååå ont i hela kroppen(träningsvärk)
 
 
 
 

slap her

  2015-01-08 / 21:31:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
man blir lika glad i hjärtat varje gång men ändå så himla ledsen.

Veckans horoskop

  2015-01-07 / 21:45:22 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Du har fullt upp denna vecka, kära Vattuman, och du får en intensiv start på 2015. Vänner tenderar att be dig om råd just nu, och du svarar så gott du kan. Dina råd är praktiska och lösningsinriktade, men du verkar också visa lite mer känslor än vanligt. Mysigt! Ett projekt du jobbat med ett tag kan bli färdigt nu – grattis! En sötnos kanske vill hjälpa till att fira dig.
 
Jag älskar personligen att läsa horoskop och jag blir alltid lika förvånad när en del saker faktiskt stämmer!
arkiv bild då det är för mörkt för att fota 

godmorgon

  2015-01-06 / 11:03:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Godmorgon! I söndags var jag som sagt på ikea. jag fick ett present kort där i julklapp och fick med mig lite saker hem. Nya kuddar, ljuslyckta, nya gardiner, en hylla osv. 
 
Jag vaknade kl 10 idag och nu väntar jag på att åka till gymmet, detta blir alltså årets första gympass och jag är taggad. Ska under året börja träna med min pojkvän eftersom jag tycker att det är svårt att träna själv. Jag behöver alltså någon som peppar på mig. Ska verkligen bli jätteskönt att komma igång med träningen igen! Har längtat jättemycket! 
 
Dagen kommer bestå av träning som sagt, men även plugg och massa sims 4 spelande. Det är helt sjukt vad jag har fastnat för det spelet! Spelar ni sims4? Vad tycker ni om det? 
 
Ha en fantastiskt bra dag och ta vara på sista tiden av lovet!

Mys kväll

  2015-01-04 / 19:26:33 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Nu väntas prison break(kollar om serien med pojkvännen) och mitt favorit snacks


Har inte varit hemma under hela dagen utan jag spenderade den på Ikea och lager157, ska visa sakerna jag köpte på Ikea imorgon, har inte hunnit blogga idag eftersom jag inte varit hemma, förlåt för det! Morgondagen blir lika hektisk men jag får ta tag i bloggandet på kvällarna så länge! Just nu bloggar jag från mobilen vilket jag inte gillar.. Nu ska jag mysa med Sebastian, god kväll på er!

santa tell me

  2015-01-03 / 23:27:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Bara 355 dagar kvar till Julafton! ;-)
 
Godkväll på er! Min dag har idag spenderats med min pojkvän och vi har bara slappat. Jag känner att det är så himla viktigt för mig att ta det lugnt när jag väl har lov för jag mår så himla bra och är så himla pigg då tills skolan börjar. Jag börjar inte skolan förens den 13:e (alltså näst-nästa tisdag) För på måndagen samma vecka (den 12:e) ska jag till tandläkaren och dra ut två permanenta tänder i övre käken och jag är väldigt rädd faktiskt om jag ska vara ärlig.
 
Jag har dock dragit ut väldigt mycket tänder hos just tandläkaren (dessa två blir min 7:e och 8:e tand som dras) och jag har därför aldrig riktigt erkänt för mig själv att jag faktiskt tycker att hela processen är väldigt obehaglig och jag mår så himla dåligt efter (vem gör inte?). Så jag erkände äntligen för mig själv att jag var rädd eftersom jag hade tappat alla mina tänder och dom hade gjort vad dom skulle göra hos tandläkaren(trodde jag) och då var det okej att erkänna den rädslan, men otur som jag hade så var dom visst inte klara. Dock har jag goda anledningar till att dra ut tänderna eftersom jag inte kommer kunna sätta in en tandställning annars. Ska man vara fin får man lida pin.. 
 
Nu ska jag ta min dagliga blogg-runda och sen försöka sova. Morgondagen kommer bestå av IKEA, Lager157 och massa Sims4 spelande (jag är väldigt beroende)
 
godnatt på er!

Bättre sent än aldrig

  2015-01-03 / 11:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Beskriv året med tre ord.
- Känslomässigt, Stökigt, Fantastiskt 

 

 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014?
Oj, ja.. Typ, Rude, Problem, Break Free, Summer, Wild Roses osv..

 

Vart reste du under 2014?
Norge, Litauen, Spanien

 

 Har du blivit bättre på något?

- Mja, mer självsäker, bättre på att care less om saker som tar onödig energi från mig.

 

Vad var extra bra?
Mina fantastiska vänner, min pojkvän och sommaren. 

 

Lärde du känna några nya människor?

JA! Så himla mycket nytt roligt härligt folk!!

 

Bästa valet du gjorde?

Gjorde slut med gamla vänner, låter hemskt men jag mår så mycket bättre nu. 

 

Vad var din största framgång på jobbet 2014?


Jobbar ju inte, men om det gills så var det väl att jag lyckades få en sommarjobbsplats på Nobeli i Karlskoga när jag skickade in ansökan så sent som i Maj, tack jesus.

Största framgång på det privata planet?


Bättre självförtroende, mer självsäker.

 

 Vem saknade du?

Massa kompisar runt om i Sverige

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Spara pengar (höh önska mig lycka till) ta vara på dagarna, inte tänka för mycket på framtiden, alltså leva i nuet, ta chanser, säga nej mindre. 

 

Tror du 2015 kommer bli lika bra?


Det kommer bli så himla mycket bättre, det är det redan!

 

 

Vad kommer du sakna från 2014?

Sommaren

 

Vad önskar du att du gjort mer?
-

ingen aning? Tagit hand om mig själv kanske? 

 
Vad spenderade du mest pengar på?

 

Mat, mat och mat. Och sen lite på kläder kanske...

 

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Fylla 18, tatuera mig, resa till london och grekland, jobba, skaffa körkort, dra till stockholm så ofta jag kan, the usual stuff uknow.. .

 

 

Vad vill du säga till dig själv inför 2015?
Testa nya grejer, var snäll mot dig själv och alla runt om dig, ha kul och bry dig mindre.

 


dinner out

  2015-01-02 / 21:03:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Åt en väldigt god plank-stek på Träslottet med min fina 
 
Matkoma är ordet. Vi ligger hemma i min säng nu och lyssnar på musik och letar efter en bra film att kolla på. Vi får se vad vi hittar! Maten var väldigt god på resturangen och jag förstod efteråt varför servetrisen sa lycka till, för oj vad mäktigt maten var och jag åt inte upp det på långa vägar haha! Fick iallafall i mig köttbiten och lite mos, sen tog det stopp! Jag tycker det är så pinsamt att lämna mat efter sig på resturanger för det känns verkligen som man visar att man inte gillar maten, och jag gillade ju maten jättemycket haha! 
 
Nu väntar film och honungsmelon på mig, jag har fått någon så oerhört stor craving på frukt på sista tiden(dock inte vanliga äpplen osv, nej nej, dyra meloner,mangos osv haha, typiskt mig..) 

Super start på dagen, super start på nya året

  2015-01-02 / 12:33:50 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Startar dagen med en supergod smootie! 
 
hej på er!! Gud vad länge sedan det var jag skrev här och jag har saknat det väldigt mycket! Tror jag senast skrev på bloggen i November och nu är det Januari(!!!). Jag har tyvärr legat sjuk ganska mycket under jul lovet men jag är på fötterna igen nu. Dock fick jag tyvärr ställa in mitt nyårs firande med mina kompisar i Karlstad, men nyårs kvällen slutade ändå bra! Jag och min familj var hos Sebastian och åt god mat och hade det super trevligt! 
 
Det är jätteskönt att vara back on track med allt nu och jag är så himla taggad på det nya året, har självklart några Nyårslöften men dom har jag faktiskt bestämt mig för att hålla för mig själv! 
 
Idag är jag hemma ensam med Sebastian och han ska hjälpa mig plugga till mitt naturkunskap prov som jag har efter lovet, det är mindre roligt kan jag säga.. Men vi får belöna oss själva med att vi ska ut och äta ikväll eftersom jag låg sjuk när vi skulle firat våran 1,5 års-dag, så vi fick skjuta upp att gå ut och äta lite men det gjorde ju inget! 
 
Nu sitter Sebastian och väntar på att vi ska börja plugga haha(han är väl för gullig som hjälper mig??) så jag ska sluta skriva nu, dock har jag så himla mycket att skriva om men mitt inlägg skulle bli alldeles för långt då. Men som sagt, det är dags att jag tar tag i min blogg eftersom det är något jag tycker är så roligt att hålla på med! 
 
Hoppas ni får en jättemysig fredag så får vi väl se om vi hörs något mer idag!