stockholm

  2013-05-23 / 18:02:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Dagen började med naturhistoriska och sedan cosonova. In mot gamla stan med alla 9:orna i en alldeles för liten tågvagn och sedan fick vi gå på lunch. Jag, Lorin och Isabelle käkade på NK ( standard haha ) Var jättegott och efter det rörde vi oss in till gamla stan igen för att gå på riksdagen, faktiskt ganska intressant! Efter det var det fritid. Och på det han jag shoppa, träffa Molly Sandén och ta lite kort med henne, käka världens goaste glass med mina fina vänner, hänga lite på plattan bland alla knarkare ( fördommar? ) och bara ha det kul!
Efter det såg vi på teater, west side story, vilket fiasko!! Hade höga förväntningar för den hade fått så bra omdömen och sen hade vi så tråkigt att vi nästan tänkte smita ut under pausen och komma tillbaka lagom tills den slutade, dock gjorde vi inte det och det ångrar jag idag ;-) haha nejdå, men jag överlevde. Lång bussresa hem och idag vaknade jag vid halv 5 ( !!!! ) sjukaste ever. Hade ändå en bra dag! Stockholm levererar alltid!
 
Någon frågade mig vilken kamera jag använder mig av och det är en NikonD5100 med standard objektiv!

flowers

  2013-05-19 / 10:54:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lite finare kläder på mig idag för jag ska ut och äta med några i familjen! vi hörs lite mer sen!

work

  2013-05-15 / 14:40:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
är så fruktansvärt grinig, vilket dock inte syns på bilden. Men jag är det. För vi hade orientering i skolan idag, och ska ha det på måndag med och jag tappade bort mig efter 5 minuter, I MIN EGNA STAD?! himla Djurgården..
 
Ska jobba mellan 17-20 idag. Sen ska jag och Isabelle fixa en liten sak inför imorgon och jag ska baka till pappas jobb också imorgon så det behövs handlas lite! Men först jobba! Fett äckligt väder ute men jag överlever!
 
 

Tisdag

  2013-05-14 / 21:59:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tre av mina senaste bilder på instagram ( @hollstedt )
 
Skola, hem, träna, hem, dusch och nu väntar min säng för jag är så duttig och lägger mig tidigt !! Vår klass har varit jätteknäpp idag tydligen enligt en av mina lärare, tycker själv att vi kanske var lite knäppare än vanligt? Jaaja. Imorgon står ´skola och jobb på schemat! Wehu!! är faktiskt taggad på att jobba efter skolan , seriöst skitkul!
 
Nu ska jag sova! god natt på er!

insperation

  2013-05-14 / 07:45:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Lite såhär rosa fina bilder på morgonen! ( när jag inte orkar dra fram kameran och fota )
 
Har börjat ställt om mina larm på morgonen till en halvtimme tidigare än förut, och oooj vad det var jobbigt att gå upp ur sängen idag! skulle rest mig ur sängen halv 7, men det blev 20 i istället. Får väl vara nöjd med det eftersom det var första dagen nu som jag går upp tidigare!
 
Efter skolan ska jag hem och ta det lite lugnt och sen åka till gymmet vid 6 och träna med Isabelle. Sen blir det direkt hem och typ lägga sig! haha.. Är verkligen as trött och jag fryser så fruktansvärt mycket! har på mig gosiga klasströjan idag.
 
Hoppas ni får en fin tisdag!

princess

  2013-05-12 / 20:13:02 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Idag fyller som sagt prinsessan 9år. Vart och firat henne hela eftermiddagen.
När jag kom hem bytte jag om till träningskläder och sprang en runda ( bara 2km dock för jag är så otränad ) Ska försöka springa den rundan någon gång i veckan. Är faktiskt skönt att springa! Speciellt när vädret är på topp! Övningskörde även också ikväll, gick as bra idag! Var ute på småvägar vid Drevsta, och nej, ni behöver inte hålla er undan för jag kör faktiskt bra!
 
Imorgon är det skola och sen efter det blir det att åka till jobbet och jobba en timme! jobbar även onsdag, fredag och lördag så kika förbi maxi och köp lite jordgubbar!!
 
 
 

ice cream

  2013-05-12 / 13:12:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
har sett att det kommit in glassformar på maxi och det är så sjukt många som börjat gjort egen glass hemma och det ser så gott och nyttigt ut! Måste ta och skaffa ett par sådana, lite frukt och bär och prova !! Glass är ju så sjukt gott och nu pratar alla om värmen som ska komma till Sverige i veckan och då gäller det att vara förberedd!!
 
Idag är det verkligen inte min dag för mitt hår är katastrof och sminket blir inte som jag vill att det ska va och allt är uppochned. Ska till kusinen snart så det blir i alla fall kul!
 
kram på er! ha en fin söndag! imorgon börjar jag jobba också, håll tummarna för mig ! är faktiskt lite nervös!
 

new

  2013-05-10 / 15:41:39 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
Mamma kom hem från Ullared i onsdags, hon hade med sig en stor hög grejjor till mig som kläder, smink osv. Detta är två av grejjorna jag fick. Älskar iphoneskalet!!
Har varit nere på stan och köpt present åt min kusin som fyller år så vi ska till henne på söndag och fira!
Köpte även en present till min kompis som fyllde sexton igår!
 
Trode det skulle vara varmt idag men nej nej.. alltså det är ju inte så farligt kallt men ändå, vill ha tillbaka värmen som vi hade i måndas och tisdas. Jag och Frida satt lixom ute i bara klänningar och solade innan konserten och då var klockan ändå 5-6.
Såg även att favorit cafeét i stan har utesververing och dååå blev jag jätteglad så på söndag är det planerat en liten fika med Isabelle!
 
ni får ha en fin fredag!

the concert

  2013-05-09 / 22:04:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Okej, här är videoklippen jag hade på kameran sedan konserten.
Tänkte berätta alltihopa nu.
 
Det började med att jag och Frida åkte med hennes pappa upp till solna ( där friends arena är ) vi trode vi skulle bli sena till insläppet pga trafiken men vi kom ungefär en timme innan. Vi gick runt där och missade niall och någon mer i bandet när dom tydligen gått ut och åkt skateboard och vi trode att alla bara blev lurade så det var ju lite synd.
 
Sen träffade jag emelie och izabell som jag lärt känna från Justin Bieber konserten, så det var jääättekul att få träffa dom igen! Sen gick jag in och satte mig på min plats som var på läktare 3 ( längst bort från scenen ) men såg ändå väldigt bra ! Sen fick vi vänta yttligare en och en halv timme innan killarna gick på. Det har jag med i videon och guuud vad vi skrek! Träffade även en tjej från Estland som satt bredvid mig så henne pratade jag engelska med under hela konserten och det var as kul! bägge typ dog heeela tiden! Innan dom gick på också så kom Niall ut på sidan av scenen och nästan INGA märkte det! men jag och min kompis gjorde det och vi började gråta as mycket!! haha! sen när alla andra förstod vem det var som stog där nere så var han redan påväg in bakom scenen igen! men det var fett coolt!
Dom sjöng massa låtar och under twitter frågorna fick dom uppdragen att sjunga en låt av backstreetboys ( i want it that way) så fruktansvärt fint var det och typ dog för det är verkligen typiska pojkbandslåten !! Dom gjorde egna ringsignaler, zayn kom på bäst tyckte jag !! haha. Och en pyramid fick dom göra också!! dooog! hahahah!
 
Sen under little things så var det största ljushavet, för dom andra var lite mindre under dom lugna låtarna, och guuud vad fint det var! Harry filmade och Josh filmade också och sa att det var det otroligaste gigget dom hade haft! WEE STOLT TYP?! Liam beatboxa också under little things och det lät as häftigt!!
Sen under LWWY så kom Niall ut i sverige tröja och harry hade på sig peruk( som han dessutom kastade ner i publiken!! ) och sverige flagga! skrek sönder då! ( som om jag inte gjorde det hela tiden dock?! )
 
Konserten var grym och när jag och frida träffade varandra så skrek vi och grät och var så freaking glada!! haha!
 
Själva konserten var roligare än Justins konsert, men upplevelsen för mig var större på Justin. Dock så var såklart denna konsert också helt fantastisk!

A night to remember

  2013-05-09 / 15:52:25 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
vet inte vart jag ska börja! Kan ju säga att jag gillar dom 1000 gånger mer nu efter konserten! Niall kom ut innan konserten ens börjat och nästan INGA märkte det! det gjorde jag dock och guuuud!! dom är ju så söta och snygga och helt perfekta!!!!
 
Ska klippa ihop en film sen med det jag filmade! herregud vad fint det var med ljushavet osv!
 
är så glad att jag både varit justin bieber och one direction. kan lixom dö lyckligt nu!!!
 
Tror killarna hade precis lika roligt som vi fans hade! och åh! vill så gärna träffa dom för dom verkar så fruktansvärt trevliga!!
 
jaja, nu ska mamma visa saker från ullared!
 
grattis till min bellis också som fyller 16 år idag!
 
kram!

Gladaste tjejen i världen

  2013-05-08 / 09:17:28 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

OMG! OKEJ! TRE SAKER!
1. JAG GÅR TILL SKOLAN UTAN JACKA
2. JAG SKA PÅ ONE DIRECTION IKVÄLL
3. JAG GÅR UTAN JACKA OCH DET ÄR FORTFARANDE FÖR VARMT!

En mindre rolig sak är att jag antagligen kommer komma försent för jag börjar om 4 minuter och har precis lämnat Östermalm ..

MEN ÄR ENDÅ GLAD


take me home tour

  2013-05-07 / 17:17:51 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
planerna för imorgon då? mjä, inte så mycket.... SKOJA! HAAAHA! ska ffs på one direction! feueuett coolt.
Inte nog med det, jag har sovmorgon imorgon också för första lektionen imorgon finns inga lärare på plats, aaawesomeee!!
 
Nu kom en kompis så måste avsluta!
 
hejdoooo

en gång till

  2013-05-06 / 16:43:05 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
en bild jag själv inte kommer ihåg att jag tagit, haha. Meeen kul att lägga upp iaf, kolla snyggingen alltså omg jag dööör!!
 
Annars då? fett seeeeg dag i skolan, herregud, ville bara hem, och nu är jag äntligen hemma! weho!
Sitter och kollar igenom klippen från konserten och jag vet att det är en del som frågat om jag kan lägga ut dom med ljud ( eftersom att den videon jag gjorde tog jag bort ljudet ) och det är bara det att dels så är det ingen bra kavlite alls, så man ser inte justin typ, och sen skriker folk bara så man hör inte så mycket , så tycker inte att det är någon ide, ni kan gå in och söka på youtube efter klipp då han var här i sverige :-)
hoppas ni haft en bra dag vänner!

pink

  2013-05-05 / 18:22:12 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
ÅH vad störande att jag såg att klockan låg upp och ned nu!! Dagen har gått till att städa och plugga musik, fick ingen matte gjord alls eftersom jag inte förstår nåååågonting! kul att jag kommer kugga osv.
sitter och chattar med Frida, hon jag ska gå på konserten med på onsdag! wee! love my life!!
 
I natt insåg jag också att jag faktiskt varit på Justin Bieber konserten, och jag grät i en timme och låg och lyssnade på Fall och var så fruktansvärt jobbigt lycklig!
 
låg och solade i en timme förut också så fick nog lite färg! hoppas ni haft en bra helg!
 
 

Lördag

  2013-05-04 / 21:16:11 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Vem är det som har mest magrutor ? tror jag förlorara den tävlingen.. Ser oerhört otränad ut på den bilden jämfört med min lillebror.
 
Var så tränings sugen i morse ( eller ja, halv11 ) så jag drog med min lillebror till gymmet och tränade i 1 timme. Sen när jag kom hem blev jag jätte jätte jätte trött, så fick verkligen koncentrera mig på att hålla ögonen öppna när jag försökte plugga lite musikteori. Att läsa noter och rita in acord är väl helt okej, men när man kommer till basens strängar och Dess och Moll osv osv osv, så går det mindre bra. Jag klarar ju det, men allt hänger ju på att memorera vilket som är vilket.
 
Imorgon ska jag plugga. Och just nu när jag sitter och skriver detta så funderar jag faktiskt på att gå ut och springa en kort runda. Men det får vi väl se om jag är lika motiverad till imorgon, haha. Man ska ju passa på när motivationen finns där!
 
 
 

2 från valborg

  2013-05-02 / 21:32:20 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Fina kompisar! Skoldagen gick faktiskt rätt snabbt. Efter det så träffade jag och Isabelle Oliver. Vi var på stan en stund, sen gick vi till maxi och sen till donken och käkade glass. Hade det jätte mysigt och trevligt :-)
Imorgon är det fredag igen. Känns som veckan flugit fram. Kan dock vara för att vi var lediga igår? Och nästa vecka går vi ju bara i skolan tills onsdagen! DÅ ÅKER JAG OCH MIN VÄN FRIDA OCH GÅR PÅ ONE DIRECTION!! ( sinnes !! )
 
Har så mycket roligt att se ifram imot detta år och det känns toppen just nu ! Har dock sååå fruktansvärt ont i magen vilket gjorde att jag fick komma senare till skolan idag, och har fortfarande ont! gud så jobbigt det ääär.
Jaja, ska varva ner nu och försöka lägga mig snart. älskar att sova!

VALBORG

  2013-05-01 / 20:45:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Kvällen började hemma hos mig med lite lätt grillning för att sedan röra oss mot Hembygdsgården
vi var alla på väldigt bra humör och när vi frysit färdigt ( brasan värmde inte så mycket ) så gick vi hem till mig igen för mys och skratt ute på altanen
 
jag hade en sådan fruktansvärt bra kväll med mina underbara vänner och detta kommer sitta hårt på minnet! är så lycklig trots att mina ben bara viker sig under mig idag och jag är så fruktansvärt trött! Nu ska jag och mammi kolla på ett avsnitt av prison break ( rekomenderad seire!! )