I love you

  2014-07-21 / 12:46:38 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
fick denna av Sebastian när han varit på Liseberg, how cute haha? <3
 
Kom hem från gymmet för en timme sen ungefär. Det tar emot så fruktansvärt mycket att stänga in sig på ett gym när det är så fint väder ute. Men jag kompenserar upp det senare då jag, mamma och mina bröder ska åka till stranden och bada! 
 
Passa på att vara ute så mycket ni bara kan när det är så fint väder som det är nu!

A perfect day

  2014-07-20 / 21:14:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Svensk sommar när den är som bäst <3
 
Alltså gooosh vad bra dag jag har haft! Vi packade ner det sista i köket och pappa har börjat riva det mesta och imorgon hämtar vi taket som ska målas.
 
Efter vi hade fixat klart i köket åt vi lunch och åkte till stranden och var där tills strax innan 4. Believe it or not, men idag badade jag för första gången haha! Vadå badkruka?! Man blir bortskämd när ens pojk har pool. Idag var vi i revsand och imorgon(om vädret tillåter) blir det Gotbol(vet inte om det stavas så?).. Med massa bad och sol sol sol. Lägger grunden för besöket i Spanien nästa helg hehe! 
 
På fredag får jag äntligen min första lön!! Det känns riktigt bra men dåligt samtidigt eftersom det verkligen pirrar i händerna på mig för jag vill shoppa, NU! Men jag måste hålla mig tills Stockholms resan i slutet av sommaren och även på höstlovet, då jag ska dit och försöka fixa lite julklappar och kanske något klädesplagg(he-he) med Sebastian, bara han och jag, huur mysigt?! Bara jag, min favorit pojk, och min favorit stad <3 
 
Ligger och lyssnar på massa gammla One Direction låtar, wow, högstadie-nostalgi! 
 
Hoppas ni haft en bra dag, för det har jag !!
 

en liten "room-tour"

  2014-07-19 / 22:06:08 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag har gått och skaffat mig ett nytt youtube konto som ni gärna får följa, då jag tänkt att bli mer aktiv via youtube eftersom det är en rolig sak! Detta var min första video så ni får inte dömma så mycket haha, det är svårt att filma snyggt tycker jag, men man lär sig, right?
 
Dagen har bestått av att rensa ut vårat kök inför renoveringen som ska ske nu under några veckor, det är verkligen kaaaos hemma nu! Det är tur att vi både har en altan att äta på och ett matbord i finrummet!
 
Jag är smått irriterad när jag skriver detta nu då jag hatar min dator mest av allt, jag lyckas alltid komma åt plattan så den stegar bakåt i sidan. Så just nu har detta inlägg skrivits om 3 gånger då det inte sparas, how fun?!
 
 
ha en bra kväll!
 

-Tips-

  2014-07-14 / 17:12:53 / Tips / 0 KOMMENTARER
 
något som verkligen äcklar mig är när det blir smutsigt bland mitt smink. För ett bra tag sedan köpte jag en flaska "spray cleaner" till mina borstar, som funkar helt okej ( de funkar såklart bättre på de borstar som inte är så grova ). Men jag kom på för ett bra tag sedan att den går att använda lika bra att ta bort smink från saker man kan ha spillt på. Tex som ni ser på bilderna över, så är min låda väldigt skitig, både av ögonskugga, skräp från min pennvässare och massa annat! 
 
Jag sprejar på ganska ordentligt på fläckarna, väntar en liten snabbis, sen är det bara att torka av, hur smart?!
 
Dagen har varit riktigt lång och tråkig. Bara 2 dagar kvar! sen är det sommarlov på riktigt !! Ska fortsätta att kolla på en film jag startat att titta på. Hoppas ni haft en bra måndag guys!

inside out

  2014-07-13 / 19:12:00 / Moa says / 0 KOMMENTARER
 
Well, ny tankeställare hos fröken Moa.
 
Något som jag inte gillar att prata om är mitt egna självförtroende. Jag klagar på ALLT med mig själv, ALLT. Det är verkligen inte ett nyttigt sätt att se på sig själv, men vad gör man åt det då? Jag tror allt handlar om att acceptera sig själv som man är. Det finns ju saker som går att ändra med sig själv utseende mässigt (om nu problemet skulle sitta på utsidan) så som att gå ner i vikt, lägga sig under kniven (lite brutalt men folk gör det ju) osv. 
 
Jag har komplex över mig själv. Jag tror att alla på något sätt har komplex över något. Mina komplex sitter både på utsidan och insidan. Utsidan kan fixas och det kan min insida också. Men alla komplex som jag vill ha bort kräver vilja. Och helt ärligt talat så är det en svår sak, iallafall för mig, att jag ska vilja må bättre och försöka få  bort mina (egentligen) obetydliga komlex, ingen annan än mig tänker på dem, men det är ju ändå jag som ska vara nöjd med mig själv. Hur gulliga personer än är och säger tvärt emot mig när jag "klagar" på mig själv, det kan väl vara skönt att höra men för mig förändrar det ingenting egentligen. 
 
För att komma över detta behöver man acceptera sig själv, jag måste acceptera mig själv. Precis som jag är. Osminkad, ruffsig i håret och nyvaken, det är det mest äkta tillfället på dagen, för då är man ingen annan än sig själv.
såhär ser jag ut, inga konstigheter. Men jag måste själv också acceptera det.

gårdagen

  2014-07-12 / 11:19:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
tre bilder från min superduper braiga kväll igår med Sebastian och Lorin
 
Igår när jag kom hem från Karlskoga så åkte jag och tränade med Sebastian och Lorin. Vi åkte sedan hem till Sebastian och badade, lagade pizza och åt fruktsallad (och solrosfrön <333) Kvällen var så sjukt bra och vi hade det verkligen jätte trevligt! Vi bestämde redan igår att vi måste göra om det någon helg innan skolan börjar. Behövde verkligen en sån kväll..
 
Idag vaknade jag tidigt, inte nog med det så har våran kompis hund gått bort, så det gjorde lite ont. Men han var sjuk så det kanske var bäst att han fick komma till ett bättre ställe<3 
 
Idag fyller min lillebror 14 år, så ikväll blir det firande! Vi har mycket att fixa klart under dagen tills ikväll och alla är just nu nere och bär stolar och bord medans jag sitter här och latar mig haha. Det är det jag gör bäst helt enkelt.. 
 
Hoppas ni får en jättebra dag!

Ny vecka och tb

  2014-07-06 / 20:52:10 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
bilder från Mallis förra året vid ungefär denna tiden. Om tre veckor ligger jag på någon fin strand i Spanien again!
 
ny vecka imorgon. Faktiskt sista hela jobbveckan, och jag längtar sååå tills jag får börja mitt sommarlov ordentligt haha.. Jobbar alltså denna vecka och tre dagar in på vecka 29:e. Then, im free. 
 
Igår var jag i Allingsås med Sebastian och träffade hans släkt + så fick vi finbesök av våra vänner i Allingsås. Dock så hade jag inte så kul då jag var helt sinnessjukt allergisk och orkade bara sitta och stirra, kul?
 
Tror vi kanske inte kommer höras förens nästa fredag, tänker inte lova att jag kommer blogga då det är så svårt att hinna med allt. Idag så tänkte jag och Sebastian ligga och pressa i solen då jag är pinsamt blek.. alltså blekaste sommaren, nästan så jag skäms. Men direkt när vi kommit hem från gymmet och skulle lägga oss i solen gick den i moln och stannade där nästan hela dagen. Jag vart svin irriterad haha :(
 
ska faktiskt snart gå och lägga mig.. så jag hoppas alla har ett bra sommarlov och att ni får en bra vecka!
 

torsdags-humor

  2014-07-03 / 07:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Godmorgon! Detta är ett tidsinställt inlägg men jag sitter antagligen och dricker kaffe i fikarummet på jobbet och väntar på att få börja! Tänkte önska er en trevlig torsdag med detta roliga klipp då två killar ska göra midsommartårta medans de får stötar i armarna, enjoy!

insåg nyss

  2014-07-02 / 19:51:04 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
hawties i 5sos..
 
Jag insåg nyss hur synd det var att jag aldrig riktigt fick se dessa killar live när vi var på one direction eftersom jag låg avsvimmad under större delen av förbandet. How sad? Fick iallafall höra she looks so perfect och don't stop. Men jag hade ju inte klagat på om jag varit med hela tiden. Jag stod ju längst fram först och jag såg dom väl ganska bra (dock bättre längre bak, as i said before). Dock så var jag väll vid medvetande en stund när vakten sprang framme vid scenen med mig så då fick jag en close-up bild av alla, lite häftigt. Dom tyckte nog inte jag såg så häftig ut, halvt livlös i en stor vakts armar haha ( om jag inte mins fel så var vakten som bar mig ganska good looking..)
 
 
Från en sak till en annan! Är nere i köket och förbereder för att grilla, vadå vardagslyx? Bra med kött efter träning .. Körde triceps och axlar idag.. Var väldigt trött på gymmet och är trött i armarna nu också, men så ska det ju vara! Jag brukar ju inte kunna stå på benen efter ett benpass, hur gött som helst haha!
 
Spontan tripp till Karlstad imorgon, ska försöka hitta en klänning och ett par shorts på rean hade jag tänkt, wish me luck eller något, i need it.. 
 
hoppas eran vecka varit bra so far! snart är det ju fredag (tack gud) !!