SPOTIFY PLAYLIST

  2015-03-31 / 18:07:27 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
HÄR hittar ni min lista jag lyssnar på när jag är glad.
 
 

TODAYS FROM HOLLISTER

  2015-03-31 / 16:36:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Jeans/tröja från Hollister Skor/Nike
 
wow okej, jag behöver verkligen bli bättre på att stå framför kameran och mamma behöver få lära sig att fota lite bättre hehe. Men jaja, detta är nästan min första gång som jag lägger upp en outfit här på bloggen, men det är gärna något jag gör så det får jag bli bättre på.. Vad vill ni se mer av på bloggen? Ni får jättegärna kommentera, vill ju ha en så bra blogg som möjligt!
 
Jag slutade tidigare idag och är nu hemma och väntar på att pappa ska komma hem så vi kan åka ut och övningsköra, är så tagg på körkort!! 

American Pancakes

  2015-03-31 / 11:46:48 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
 
Godmorgon lovers! Kolla vad jag och mamma slängde ihop imorse!! Det var såå gott! Vi utgår alltid från ett grundrecept som finns på ica men sen brukar vi även ha i kanel och vaniljsocker! Det är verkligen min favorit frukost, love it!
 
Jag sitter på tåget påväg mot Karlstad nu. Har matte och engelska och sen slutar jag. När jag kommer hem ska jag planera lite inlägg för er samt försöka plugga lite! ha en bra tisdag guys!

6 favoriter från SheInside

  2015-03-30 / 14:38:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
6 favoriter från sheinside
 

 
 
Jag har verkligen börjat gilla SheInside! Jag har alltid trott att det varit en ganska oseriös sida men jag har nu testat att beställa hem kläder från den sidan och det tog som sagt lite tid, men det är ju sånt man får ta när man beställer kläder från utländska sidor. 
 
Här över ser ni 6 plagg/väskor som jag fått upp ögonen för lite extra! Jag kommer införskaffa den vita kjolen inom kort då den kommer va så snygg till ett par bruna ben och en vanlig basic tshirt. Även jumpsuiten är jag väldigt sugen på.. 
 
Det bästa med sheinside är ju att det är så bra priser! Sen rekomenderar jag att man lägger till en försäkringskostnad på frakten för 7$ då du kan ha otur och få betala tull-kostnader som kan vara ganska tråkiga summor.. Så om man tar en försäkring får man en trygghet i att man inte behöver betala tull samt att varan försäkras! Så om det är något fel på den så ska ni få en ny kostnadsfritt osv osv..
 
Tryck på de små bilderna för att komma till klädesplaggen!
 
Såg även att jumpsuiten länks till Amazon, men det är en "syskon" sida till sheinside!
 

TRIANGL SWIMWEAR

  2015-03-30 / 11:21:31 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
 
 
Triangl har verkligen lyckats igen med att leverera en ny kollektion med snygga färg glada bikinis!! 
Iår hade jag faktiskt tänkt att beställa hem en bikini ifrån Triangl men jag har lite beslutångest om vilken modell jag ska välja?
 
Vet inte om man kanske tröttnar på någon som har fler färger så man ska köra på en enfärgad istället? Får fundera ett tag då dessa godingar kostar lite mycket för en bikini enligt mig, men de kanske har bra kvalité? Har alltid haft tusen bikinis att variera mellan men de har inte varit så bra kvalité på dem och nu känner jag att jag vill ha något mer rejält som håller ett tag.
 
Tänk en av dessa godingar när man är brun och fin? perfekt!

THE GOLDEN YEAR

  2015-03-29 / 14:03:06 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag är verkligen inte en bok-människa, jag önskar dock jag vore det för när jag väl hittar en bra bok så älskar jag att läsa!
 
I början av Januari köpte jag "the golden year" som är en bok skriven av Hannah Widell och Amanda Schulman. Det är en riktig må-bra-bok. Den handlar om hur man kontrolerar ångest, stress bla. Även om kärlek, kompisar och andra relationer. Jag har alltså läst denna bok TVÅ gånger. Den är så bra och man blir verkligen så himla peppad på att må bra!
 
En riktig knuff i vardagen ger denna bok. 

The red one

  2015-03-29 / 10:30:00 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
Godmorgon på er! Igårkväll var jag, mamma och Sebastian i Karlskoga Pingstkyrka då det var en gammal kompis till oss som hade en spelning där, typ som en kafékväll, det var väldigt trevligt!
 
I Fredags åkte jag och mamma ner på stan och kollade efter klänning till mig. Jag, Sebastian och min lillebror ska nämligen på två kompisars bröllop i Maj och jag gillar att vara ute i god tid med det jag ska ha på mig. Så nu är klänningen fixad! Wow säger jag bara.. Den är så fin men ändå väldigt enkel. Det som är mest smashing med den är att den är röd(!!!!) Jag har aldrig kunnat tänka mig själv i en röd klänning men denna var såå jag!
 
Jag kommer matcha den med guldiga detaljer trots att jag är en silvertjej. Omväxling är bra. Så nu är jag på jakt efter smycken, skor och en clutch! Säg  till om ni har något tips på vart jag kan kolla efter det!! Glitter har väldigt mycket fint, så jag får svänga förbi där någon dag efter skolan..
 
Dagen kommer innehålla övningskörning till min mormor och morfar i Karlskoga samt mys-häng med min Sebastian <3

L'OREAL SUBLIME BRONZE

  2015-03-28 / 17:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Om du är ute efter en bra BUS produkt som inte kostar så jättemycket så kan jag verkligen tipsa dig om Sublime Bronze från L'oreal. Jag har faktiskt testat de mesta BUS produkterna som ligger unde 200 kr och denna är verkligen den bästa produkten jag haft än så länge!
 
Det är en "gel" som lämnar efter lite färg så man ser så det blir jämt och snyggt när man aplicerar den. Sen är den bra för att den går att bygga upp brännan med. Alltså så blir du inte jättebrun efter första gången utan en lagom ton mörkare. 
Det enda negativa är att den gillar att sätta sig och bli fläckig på pigmenterade områden på huden. Så var noga med att skrubba där du vet att du har pigmenterad hud (oftast är det ju död hudvävnad som ska bort ändå). Jag brukar alltid bli fläckig på halsen när jag solar på sommaren då jag har mycket pigmentfläckar på min hals och då är det även lätt i detta tillfälle, att få ett ojämt resultat.
 
Jag tycker att man ska använda denna produkt främst för ansiktet då den ger bäst resultat där! 
Produkten kan ni hitta i vilken drugstore butik som helst typ och även de vanligaste klädaffärerna med skönhetsutbud!

I DON'T BELIEVE IN THE CONCEPT OF VIRGINITY

  2015-03-28 / 12:03:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag brukar aldrig avsluta mina inlägg med bilden utan den brukar alltid sitta över mina texter, men den bilden som avslutar detta inlägg är så himla smashing så den förtjänar slutklämmen. Om du inte orkar läsa igenom texten kan du iallafall kolla på bilden längst ner i detta inlägg.
 
Jag har inte ens klätt på mig vanliga kläder idag än för jag vill så gärna skriva detta inlägg. Lets talk about sex. Sex är något fint, något intimit, något naturligt. Men ordet oskuld då? Jag tror vi alla har varit i någon situation där antagligen du, eller någon annan har slängt ur er meningen " men hen är oskuld". 
 
Vad betyder ordet oskuld för dig? Något nedverderande? Något jobbigt? Något man kan skratta åt om någon är? Något töntigt? To be honest, jag tror att oskuld alltid varit ett ord som är negativt laddat. Det är inget positivt i att vara oskuld (en del kanske tycker det, applåder till er!!) men jag tror att i de flesta fall så är oskuldhet något man skäms över. Av med hatten till er som är stolta över att vara "oskuld".
 
Jag tror inte på konceptet oskuld och jag har aldrig gjort. Vi har ju redan krossat den myten med att det är en hinna som spräcks när man har sex första gången och det är då man förlorat sin "oskuld". 
 
Har ni, du, kännt press någon gång? Kanske hört meningen "det är bara du kvar nu" eller " ofta du fortfarande är oskuld?!". I have. Speciellt i högstadiet, oj oj oj. Kära högstadiet.. Den tiden saknar jag inte. 
 
Vad skulle hända om ordet oskuld försvann? Jag tror det skulle göra vår värld en stor fet tjänst. Vi människor gillar att sätta stämplar på de saker man kan göra det på. Tänk om det var så enkelt att det finns killar som gillar killar, tjejer som gillar tjejer osv osv.. Inte bög, flata, bi osv. Vad skulle hända om ordet oskuld inte fanns? 
Jag tror att tjejer och killar skulle ta vara på sina kroppar, vänta tills de faktiskt hittat en person de vill ha sex med och inte bara hitta bästa första för att få bort sin stämpel. 
 
"hen är orörd". Gud vad fint jag tycker det låter. " hon är orörd'" "han är orörd". Det låter mycket bättre en oskuld va? Jag tycker det iallafall. 
 
Men varför tror inte jag på konceptet oskuld för då? Jo, för jag låter inte något så oviktigt som ett kön (snippis och snoppis) ändra på vem jag är. Fint va? Och vet ni vad? Jag har aldrig känt press på att ha sex, aldrig. För jag inte tror på ordet oskuld. Jag låter ingen sätta en stämpel på mig, det gör jag inte. 
 
" Men Moa detta skriver du säkert bara för du är oskuld". Nej det gör jag inte och jag skulle aldrig berätta för mina läsare om jag har haft sex eller inte. Om ni är så nyfikna på att veta så får ni väl greppa tag i mig på stan så får ni ert svar då. 
 
Jag skriver detta för att nå ut till er som inte haft sex och känner en press från folk runt eller eller inombords. Snälla älskade fina människor, ta vara på er och lyssna inte på vad andra har att säga. Våga säga ifrån och va stolta över att ni kanske inte har haft det. 
 
Jag har så många i min närhet som ångrat sig så enormt för deras första gång inte vart som de tänkt sig, eller för att de var med fel person, eller för att de endast hade sex för det kände press inombords eller av folk runt dom. 
 
Jag tror vi måste börja sudda bort de stämplar som faktiskt skadar människor. Sex ska ju vara något fint tycker jag, inte något man måste skynda på att uppleva eller få "överstökat" för man inte vill va "oskuld". 
 
Be proud över att du inte slängt dig i säng med första bästa för att du inte står ut med en stämpel som inte ens existerar. För vems påhitt var det egentligen att sätta stämpeln oskuld på dom som aldrig haft sex förut?
 
Var stolt, orörd eller inte. Var stolt över att du haft det med någon du tycker om eller va stolt över att du väntar för att du inte vill kasta dig till första bästa. 
 
Jag tackar mig själv idag för att jag aldrig trott på konceptet oskuld. Jag har alltid sagt : antagligen har man haft sex, eller så har man inte haft sex. 
 
"hen har aldrig haft sex". Nej okej, det är helt fine och det känns inte som det finns något negativt i det? 
 
Jag vill också upplysa om att det såklart inte behövs ta negativt att vara oskuld men som JAG har uppfattat det så är det oftast något negativt. Men som jag skrev tidigare, det finns de som är stolta över att vara oskuld, då tycker jag dom fortsätter så! Helt rätt och jag är glad för deras skull.
 
Men det finns fortfarande folk som inte är stolta över att inte haft sex, alltså att de är oskuld. Stå på er och försök att var stolt! Hitta det positiva i det som alla andra tycker är negativt.
 
Men kom alltid ihåg: Låt inte något så fjantigt som att man har haft sex eller inte, förändra vem DU är. Tänk vad världen skulle va sne om alla anpassa sin personlighet eller identitet efter om de haft sex eller inte. Lägg av säger jag bara!!
 
Jag tror inte på konceptet oskuld och det är jag så stolt över.
 
 

Earth Hour 2015

  2015-03-28 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Godmorgon lovers, tänkte bara påminna er om att det är Earth Hour idag och kom ihåg att det är viktigt att delta, plus att det är världens mysigaste sak att göra tillsammans med de du älskar!

T.G.I.F

  2015-03-27 / 16:56:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
lånade bilderna från Linns blogg
 
Aj aj aj säger jag bara.. Jag är sjuk, igen! Jag har under en månads tid gått runt med en knöl på halsen, har varit och tagit massor av prover på sjukhuset flera gånger och idag kom läkarna fram till att det är körtelfeber så nu blir det inget pussande på Sebastian som för övrigt kanske redan är smittad.
 
Jag tror att jag haft körtelfeber en gång tidigare och därför så har jag inte haft så mycket träliga symptomer utan har bara varit sjuk sen i onsdags och idag mår jag bättre. Så bra att jag orkade ner på stan med mamma där jag hittat klänningen jag ska ha på Lowisas och Ludwigs bröllop i maj. Så nu är det bara smycken, skor och clutch kvar att inhandla. Det är alltid så skönt när man hittat klänningen!! Ska ha den på skolavslutningen också hade jag tänkt, den är så fin och i en färg som jag aldrig kunnat se mig själv i! spännande spännande..
 
Ikväll ska jag ner på ungdomsamlingen med Sebastian och lillebror då det är Disney kväll. Den som känner mig vet att jag aldrig skulle missa något sådant hihi!! Älskar disney <3
 
Hoppas ni får en bra fredagkväll, vi hörs imorgon!

Godmorgon

  2015-03-24 / 09:32:14 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
kör en TB till Liseberg eftersom vi pratade om att åka dit igen med familjen igår! Helix var favoriten!!
 
Godmorgon på er! Sitter och äter lite frukost medans jag bloggar och pratar med min hund haha, hon är alltid mitt frukostsällskap när jag börjar sent, sötnosen sitter på stolen mitt emot, NÄSTAN bättre än en människa haha!
 
Vet att jag ska att jag skulle lägga upp bilder på mina kläder jag köpte i söndags men jag orkar faktiskt inte fota dom då jag har på mig två plagg som är nya och jag orkar inte kasta av mig dem så jag får ta det någon annan dag! 
 
Tisdag är favorit dagen och det är fint väder ute, krävs inte mycket för att göra mig nöjd! Ha en bra dag hörrni så hörs vi senare!

Latest on Instagram

  2015-03-23 / 18:09:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Ni kan följa mig på Instagram där jag heter "moahollstedt"
 
Godmorgon på er tänkte jag nästan skriva!
 

Igår morse åkte jag, mamma och hannes samt tre kompisar till oss upp till Stockholm för en dag med shopping, god mat och konsert! Jag kan börja med att säga att jag är så nöjd över min shopping!! Ni ser mina nya skor bland bilderna här över samt mina nya jeans jag köpte på hollister
 
Wow kan jag börja med att säga, vilken konsert!! Katy Perry är så himla girlpower och det engagemang som lagts ner på att skapa en as bra och snygg show, lönade sig! hon ägde!! 
 
Tyvärr stötte vi på lite problem när vi kom till Globen. En av oss var inte i rätt ålder för att komma in så vi fick inte in henne genom spärrarna för vi råkade gå till den elaka dörrvakten istället för den snälla. Efter mycket gråt så gick vi övriga in och klurade på hur vi skulle få in henne. Samtidigt stöter vi på en familj där vi ser barn som är i 6-8 års åldren när åldersgränsen är 13. Vi fick som svar från arrangörerna att dom är stenhårda med att bara släppa in folk i rätt ålder. IN MY ASS säger jag bara. Jag skällde ut både vakter och arrangörer och personal osv osv..
 
Jag förstår väl att det inte är dom som bestämmer utan myndigheterna men varför inte bara blunda och låta henne följa med in när hon sitter på läktare, med sina föräldrar, med öronproppar.
 
Från ingenstans kom vi på att varför inte prova att gå in i en annan ingång med snälla dörrvakter istället! Och vet ni vad, det funkade!! HA säger jag bara. Tänk vad tur att det löste sig. Sen tyckte nog Jonna att höjdpunkten ändå var att träffa Måns ändå haha.
Hade tänkt att lägga ut en bild på de jag köpte igår, imorgon så håll utkik!!

Breakie

  2015-03-19 / 09:31:01 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Godmorgon på er! Jag och Rosanna hade lite breakfast-get-together moment idag av början på lektionen. Vi har nämligen affärsjuridik på Torsdagsmorgonen och den lektionen blir man så trött i huvudet av då det är mycket att läsa igenom i lagar och förstå osv..
 
Imorgon är det redan fredag vilket är helt sjukt. Tiden flyger fram och det närmar sig Stockholm och jag är så shoppingsugen nu att det pirrar i fingrarna!!  
 
Idag efter skolan står det Teori kurs på bilskolan på skemat och det ska bli väldigt kul!! Taggar så himla mycket inför körkort!!

IT'S SPRING

  2015-03-18 / 18:16:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
 
Jag börjar dra fram alla mina tusentals jackor nu när graderna ligger på lite högre tal och vinterjackan faktiskt börjar bli lite för varm för att bära på dagarna.
Jag skulle i Måndags iväg till garage lektion på volvo och jag ville då ha på mig min Barbour jacka men jag hittade den inte?! Paniken började krypa lite i mig och jag tänkte om jag hade glömt den någonstans senast jag hade den? Det var typ förra September jag använde den senast och jag hade nog en liten mini-heart attack men jag hittade den sen i en garderob jag inte mins jag hängt den i.. Jaja, den är iallafall hittad nu!
 
Jag känner att mina inlägg är så himla tråkiga just nu men som sagt, jag har lite tidsbrist nu känner jag. Jag försöker verkligen keep it up med allt samtidigt men jag känner att jag behöver en förmiddag/eftermiddag helt fri från plugg och allt annat för att sätta mig ner och verkligen planera bra inlägg. Jag är i full gång från 06.00 till 21.00 nästan VARJE dag. Hoppas ni står ut, det kommer bli bättre!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

ONSDAG

  2015-03-18 / 12:26:53 / Allmänt / 2 KOMMENTARER
fin vårig färg på naglarna från essie, just nu bär jag dock en ljusblå ton! Favoritmärket 
 
 
Hej på er! Jag hann inte blogga innan jag åkte till skolan idag så jag passar på att kika in nu och säga hej. Jag har Naturkunskap 2B just nu med 3:orna och vi ska labba idag. Dock så ska vi inte göra det förens om en stund så vi skulle jobba i böckerna men jag som är lite tankspridd glömde givetvis min bok hemma! Men jag gör det bästa av tiden och kikar in här istället!
 
Känner att det är så tråkigt att blogga om min "vanliga" vardag men just nu har jag så fullt upp med plugg och så inför sista slutspurten av tvåan och dom mer intressanta inläggen görs under en liten längre tidsperiod och den tiden känner jag att jag i nuläget tyvärr inte har. Jag hoppas på att jag snart hittar den tiden som jag vill lägga ner på min blogg för jag tycker ju detta är så kul!
 
I eftermiddag blir det kanske en tripp till Ikea med Rosanna för lite fika, men just nu ser det ut som att jag ska ta bussen hem efter skolan, göra en stor stor kopp kaffe och sätta mig framför datorn och plugga Affärsjuridik, Marknadsföring samt Körkort. Vad låter mest frestande? ja ni kan nog gissa det själva..

Celcius Päron

  2015-03-17 / 21:15:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
wow vilken fullspäckad dag! Avslutar min Tisdag med den nya Celsius Päron som var väldigt god men lite mer smak hade inte varit fel på den! Har pluggat affärsjuridik hela kvällen och det känns så bra att snart gå och lägga sig när man vet att man varit produktiv under dagen. Imorgon är det onsdag och jag är så tagg på resten som är kvar av denna vecka, vet inte varför men man ska ju vara positivt inställd till allt!! 
 
Hoppas ni haft en bra dag kära läsare!

Bigger lips tekniken

  2015-03-17 / 16:00:00 / Beauty / 0 KOMMENTARER
 
 
Detta är helt galet då detta faktiskt funkar! Jag provade själv hemma med en vanlig "kork" till en hårprodukt. Det kan inte direkt vara nyttigt för läpparna men det är lite coolt att det ändå funkar.
 
Det sjukaste med det hela är att dessa verktyg de använder i denna video kostar sjukt mycket pengar haha!

Goodmornin'

  2015-03-17 / 10:02:39 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Idag beslöt jag mig för att göra en god smoothie eftersom jag älskade den jag drack i helgen! mums!
 
Godmorgon på er! Idag börjar jag sent i skolan och ni förstår nog kanske då att tisdagar är min favorit dag! 
Jag är en sådan person som hatar att stressa på morgonen (vem gillar inte det lixom?) och vill ha god tid på mig att fixa mig själv och äta frukost och dricka kaffe i lugn och ro. Jag kickstartar alltid på tisdagar och det är så skönt!
 
Har inget speciellt planerat för idag mer än skolan.. Vi får se hur vädret är när jag kommer hem om jag kanske ger mig ut och går lite? Ska äta upp min frukost och sen gå ut med Tindra hade jag tänkt. Älskar att promenera!
 
Hoppas ni får en jättebra Tisdag så hörs vi lite senare!
 

Wishlist Make Up

  2015-03-16 / 20:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
wishlist
 

 
 
Dessa produkter står just nu högst upp på min wish-list inom skönhet! Ska till Stockholm nästa helg och då kanske någon av dessa godingar kan få följa med mig hem.

Tilbaka i Värmland

  2015-03-16 / 16:16:15 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Tb till en fin sommarkväll med fina personer
 

Woow, fullspäckad helg och nu är jag hemma i kära Kristinehamn! Känner att jag har haft så fullt upp på sista tiden så bloggen har jag inte hittat tid för :-( Tyvärr, but i do my best! 
 
Lördag: På lördag eftermiddag körde mamma mig till degefors där Rebecca och Daniel väntade för jag skulle åka med dem till Småland över helgen. När vi kom fram mötte vi upp världens bästa Lowisa och vi åkte till Sävsjö och hade Mello-kväll där hos en av hennes kompisar med massa annat roligt folk. Tyckte ni rätt låt vann? Jag höll defenetivt på Jon haha. Efter Melodifestivalen åkte vi hem och bara chillade och la oss strax efter halv 2.
 
Söndag: Vi gick upp strax runt halv 9 och gjorde frukost, världens godaste smoothie har jag druckit nu iallafall! Efter det åkte jag med Lowisa till hennes kyrka och var på möte där. Snabbt efter det åkte vi hem till Lowisas pojvkän Ludvig och åt mat innan vi skulle möta upp Rebecca och Daniel och ta en fika med dom. Kvällen innehöll kebab, bio och godsaker. Blev en tidig kväll eftersom Lowisa skulle upp och jobba.
 
Och idag är det måndag och då åkte jag, Daniel och Rebecca hem igen och nu sitter jag och laddar upp för garage lektion med bilskolan kl 18. Jag har världens huvudvärk så jag hoppas den släpper innan vi ska på lektionen. 
 
Så såg min helg ut och imorgon taggar jag kort dag i skolan. Känns nästan lite skönt att jag har så mycket att göra att jag inte hinner med bloggen, då vet jag iallafall att jag har saker att göra hela tiden haha! Thank god för tidsinställda inlägg!

Chloé och Nicole

  2015-03-10 / 16:33:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
wow säger jag bara, vilka tjejer! 
 
Har under några månader börjat följt Chloé Schuterman och Nicole Falciani's bloggar, och wow, vilka tjejer!
De har nyss startat upp en serie på SVT som ni kan kolla på HÄR och jag kan redan säga att jag är så taggad på att se dom kommande avsnitten
 
Dom har verkligen allt för att lyckas. Båda tjejerna är unga och dom är redan stora "It Girls" för många yngre tjejer runt om i Sverige. Dom kommer verkligen lyckas, det lovar jag. Jag blir jätte inspererad av dessa två härliga människor och jag rekomenderar verkligen deras bloggar också!
Lite avis blir man på deras liv. Men man förstår ju hur mycket jobb och slit det ligger bakom allt för att åsta komma de dom gjort. Men som sagt, stora insperationskällor!!

KÖRKORTSPLUGG

  2015-03-10 / 15:21:54 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
We Heart It bild
 
 
Vart tar all tid vägen? Jag känner att jag verkligen inte lagt ner mycket tid på bloggen de senaste dagarna vilket är tråkigt eftersom jag tycker det är så kul att sitta och pyssla med den och förbereda massa inlägg. Har som mål att sitta en stund på torsdag och förbereda inlägg.
 
Samtidigt så känns det så bra att veta att jag inte sitter vid datorn hela dagarna utan att jag faktiskt har saker att göra.
 
Idag har jag varit nere på körskolan och betalat teorikursen som jag och Sebastian anmält oss till. Igår var första lektionen där det mest var information osv men jag är så himla taggad på detta nu!! Tror pappa ska åka och tvätta bilen sen och då kanske jag kan passa på att köra lite. Jag vill verkligen ha mitt körkort NU men vägen dit är väldigt lång känner jag. Jag ska iallafall anmäla mig till Risk1an som görs 8 april, så har jag det gjort. 
 
Har suttit hela eftermiddagen och pluggat teori. Har nyss tagit igenom mig hela boken om skyltar. 
Har ett upplägg som innefattar tre olika färger på post-it lappar som jag viker ner på de "kategorier" inom skyltar(i detta fall) som jag inte är så himla säker på.
 
Grön står för att "Du kan detta men läs igenom dem så du fortfarande har dom på minnet"
Gul står för "Du kan de flesta men behöver öva mer på dom för att kunna alla"
Orange står för "Du kan inte dessa och måste öva ordentligt på dem" 
 
Tycker det är lite bra att hålla koll på vad man kan och inte så man vet vad man måste öva på och det som man kanske inte behöver öva på lika mycket som i övrigt. Materialet vi fick ifrån bilskolan var jättebra tyckte jag och jag kommer absolut använda mig av allt. Fy vad skönt när man får sitt körkort i handen efter allt slit. Längtar

Grundsjön

  2015-03-08 / 11:32:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Igår åkte jag, pappa, Arvid och Sebastian upp till vår sommarstuga för att grilla lite och leka med Tindra. Ni ska se den vovven när hon kommer upp till vår stuga, herregud vad glad och energirik den lilla tjejen är haha!
Vi var inte där så himla länge då det var kallt men någon timme blev det iallafall! Så himla mysigt och så skönt att få komma ur stan för en stund!
 
Jag inser nu idag att jag inte skulle slarvat med kamera inställningarna (vilket jag gjorde igår för jag frös så om händerna när jag skulle ta kort så jag "chansade" och litade på kameran) och det fick jag sota för idag. Är inte nöjd med redigeringarna på bilderna heller men jaja, man lär sig av sina misstag!
 
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Ska laga en god lasagne till familjen och ta en lång dusch men just nu har jag så ont i huvudet så jag orkar inte göra så mycket alls just nu. Sebastian kommer kanske hit lite senare och det blir ju mysigt <3
 
Tänker iallafall inte sätta foten utanför dörren idag för det är storm ute och jag hatar när det blåser, jag blir seriöst så irriterad när jag är ute när det blåser så ibland brister det och jag brukar gråta av ilska haha..
 
Ha en bra söndag folks!

Kendall Jenner

  2015-03-06 / 10:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
Stor insperation!
 

New Balance

  2015-03-05 / 14:00:00 / Wanties / 0 KOMMENTARER
 
new balance
 

 
Jag ska snart införskaffa mig ett par nya vår skor! Jag har använt mina converse flitigt nu i snart 4(!!) år och nu börjar dom faktsikt bli liite slitna! Men ändå bevisat att converse kan hålla i flera år innan de går sönder! 
 
Jag har länge velat ha ett par Nike Air Force eller ett par Nike Air Max i någon snygg färg. Dock har jag nu på sista tiden tyckt att New Balance skorna är väldigt fina! Dom ligger på ungefär samma pris som ett par skor från Nike, så det är ju bra! De har väldigt snygga modeller och jag måste säga att jag ser mindre folk i Karlstad med New Balance skor på fötterna än Nike. New Balance är kanske mer en trend som spritt sig i stockholm.. 
 
Jag har också varit inne på att köpa ett par Adidas Superstar originals (heter modellen så? har för mig det..) Alltså ett par sådana skor som alla hade när man var liten (förutom jag då för jag hade inte det intresset i kläder och skor då hehe) med svarta revärer och vit bakgrund. Dock så har jag fått för mig att dom skorna är lite "trashiga", dock kanske Nike's modeller också har blivit lite "trash" skor? Eller? Varför bry sig om det egentligen nu när jag tänker efter?
 
Vad tycker ni jag ska satsa på för vår skor i år? Vill faktiskt inte köpa ett par nya Converse i första hand, vill ha något nytt lixom. Tell me what u think!

mamma del 2 svartvit

  2015-03-05 / 10:56:50 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Godmorgon på er! Soligt ute och därför ska jag och pappa alldeles strax ut och gå med Tindra i det fina vädret.
 
Snart är det fredag, håll ut!

Mamma

  2015-03-04 / 18:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
min väldigt fina mamma <3
 

Wow! Vad bra bilder jag tog på min fina mamma förut! Tänker dela upp de hela i några olika delar då det ligger lite olika redigering på dem och även svartvita kopior som jag vill lägga upp enskillt! Tog för första gången bilder i motljus idag! Är nöjd med dem för att vara första gången, det är ju lite knepigt att fota i motljus men bilderna blir väldigt fina, som ni ser här över! Ni som är duktiga på fotografering får jättegärna ge tips på vad för inställningar man kan ha för fotografering i motljus! Tror det är lite enklare att fota i motljus på kvällarna än vad det är mitt på dagen? 
 
Kände att jag även kanske skulle använt mig av mitt bländarskydd till kameran för på en del bilder har ljuset lagt sig lite konstigt pga att solen kom från ena sidan och inte rakt fram (inte så kul för modellen att ha solen i ögonen lixom) Men man lär sig mer för varje gång!
 
Jag är iallafall jättenöjd med bilderna och mamma med! Längtar efter att få visa er resten av dem!

The body shop Camomile makeup remover

  2015-03-04 / 14:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
"They're Real" mascara från Benefit 400:-(?)/Camomile makeup remover The Body Shop 49:-
 
Nu har jag äntligen hittat min favorit Makeup remover! Denna underbara produkt kan man köpa på The Body Shop! Jag valde första gången att bara köpa en liten flaska ifall att den inte skulle funka till den mascaran som jag letade en remover till. Ni som använder Benefits mascara "they're Real" vet hur svår den är att få bort och den lägger sig även gärna runt ögonen i en grådassig ton som inte försvinner om man inte har en bra makeup remover.
 
Jag hittade faktiskt tips på denna remover på YouTube och jag hade även turen att hitta en video där tjejen som tipsade om removern faktiskt använde sig av samma mascara som jag använder! Så jag skyndade mig till the body shop och köpte en egen. Den funkar verkligen jättebra och den finns även i form av olja! Man ska ju helst ta bort mascaror med oljiga removers, men det är ingenting jag gillar. Så jag köpte den vanliga camomile removern. Den är jättepopulär och finns i olika storlekar. Jag tror att det är ett ganska saftigt pris på dom större förpackningarna på denna remover men jag tycker det är värt det. 
 
Så om ni har samma problem med en mascara som kletar sig runt ögonen när du ska ta bort den med din makeup remover, så rekomenderar jag verkligen att ni testar The Body Shop Camomile Makeup Remover!
 

körkort

  2015-03-04 / 10:32:52 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Jag är 18år och iår blir det ett projekt att se till att jag får mitt efterlängtade körkort! Teorikursen börjar nästa måndag och pågår 4 veckor framöver och jag hoppas att jag hittar motivationen till att övningsköra massor massor i vår så jag har mitt körkort innan sommaren är slut! 
 
Över ser ni min drömbil! Det kunde ni kanske inte gissa va? Lilla jag i en stoor Range Rover? Haha omg, den bilen är så maffig och helt perfekt. Jag är absolut inte intresserad av bilar, men för flera år sedan när jag såg en Range Rover för första gången i mitt liv.. Det var kärlek vid första ögonkastet! Töntigt iknow.. men jag har nog en liten crush på dessa bilar seriöst. Hoppas på att jag blir rik när jag blir äldre och blir Sveriges bästa mäklare (skalle) Då kanske jag har råd med en begagnad iallafall ;-) Dom kostar ju ganska mycket hehe..
 
Fullspäckad dag så det är bäst att jag går och gör mig redo! 

"the perfect coat"

  2015-03-03 / 17:40:09 / Allmänt / 3 KOMMENTARER
399:- HM
 
What a lovely surprise! När jag satt och fikade med Rosanna och Annie förut skickade mamma en bild på ett paket som hade kommit hem till oss från HM. Det var min vår kappa som hade anlänt! och oj oj oj, vad fin den var! kommer knappt våga använda den för den är så fin haha!
 
Om jag inte räknat fel nu, så är jag stolt ägare till 7 olika jackor(??!!) Jag tycker att det är ganska mycket? Eller? Vår jackorna är värst.. dem har jag i alla stilar.. jeans, militärgrön, kappa i vitt, skinnjacka, barbour osv.. Sen har jag min nya vinterjacka + en höstkappa. Nu får det faktiskt lugna sig lite med jackor känner jag haha.. Men det kanske är min sak? Jackor och typ.. skor? Standard? 
Om jag skulle vara riktigt petig så fattas det fortfarande en eller två jackor i min "collection" och det är en brun skinn jacka och en kappa i färg, typ ljusblå? Men måste hålla mig lite nu.. ska till Stockholm om några veckor och där ska det INTE shoppas jackor, utan vår-skor och en ny mascara, det står högst upp på listan! 
 
Som sagt, Stockholm åker jag till den 22:e Mars med min mamma, min bror och en familj som vi är vänner med. Där väntas en dag med shopping som avslutas med en Katy Perry konsert på kvällen, perf.
 
Längtar!

Favorit BodyLotion VS

  2015-03-03 / 14:00:00 / Beauty / 0 KOMMENTARER
Affection 249:-
 
Min absoulta favorit lotion från Victorias Secret är denna, midnight exotics deep berry. Denna luktar så himla gott och fräscht och jag är så glad att jag inte köpte någon av dom andra som fanns. Denna köpte jag i somras när den kom ut. Grejen med Victorias Secrets alla dofter är att jag oftast brukar tröttna på dem efter en tidsperiod men denna kan jag inte få nog av! Så om ni letar efter en god doft från VS så kan jag rekomendera denna! Jag använde denna mycket i Spanien i somras och jag tycker faktiskt att den återfuktar bra! Så den är både bra i funktion och luktar väldigt väldigt himla gott!
 

Reminder

  2015-03-03 / 09:11:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
En viktig reminder till alla fina läsare där ute, du gör det till det du vill. 
 
 
Godmorgon lovers! Idag väntas en kort skoldag och sen en liten kaffe med vännerna efter skolan. Känns bra. Vaknade upp idag med världens huvudvärk (som om inte det med mensen var nog lixom??) och försöker bota den nu med tonvis med vatten och sen om inte det vill hjälpa så får jag väl ta en tablett. Men jag går faktiskt på min brors jättestarka smärtstillanden som han hade när han hade sin lilla olycka i Norge, men det galna med det är att den faktiskt inte riktigt tar bort mensvärken helt heller.. Så ni kan ju kanske förstå hur ont jag har? (iallafall tjejer haha) 
 
Hoppas ni får en jättbra dag!

NYX

  2015-03-02 / 18:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
NYX
 

 
 
Något som jag har kollat in länge är NYX's Butter lipsticks. Jag har blivit helt förälskad i alla fina färger som de erbjuder och jag är så taggad på att få testa någon av dem! The thing is, jag tycker inte att det är snyggt med läppstift till min tandställning så jag får vänta lite och drömma om alla fina färger jag kan bära på mina läppar när min räls är borta! Dessa verkar vara riktigt bra för att säljas till så låga priser, dessa kan du få för 80:- på vissa sidor på internet. Jag har kollat mycket på "first impression" videos på dessa butter lipsticks på Youtube och som jag sa tidigare, så verkar dom väldigt bra för det låga priset. Längtar tills jag får använda dessa!
 

Nelly EpicSpring

  2015-03-02 / 16:00:00 / Wanties / 0 KOMMENTARER
 
Alltså wow wow wow, jag brukar inte beställa hem saker från Nelly men deras vår collection.. Så himla snygga saker!! Får väl se om jag lyckas hålla mig ifrån att inte beställa hem något hehe.. 

Who to follow

  2015-03-02 / 12:18:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 Danielle Mansutti
Clara Holmberg
Anna Olanderf
Linn Ahlborg
 Sasha Richardson
 
Jag är en riktigt Youtubejunkie och älskar som sagt att kolla på massor av youtube videos. Här är några av mina favorit Youtubers som jag tycker ni ska följa om ni gillar skönhet, mode osv. Hade så gärna själv viljat börja hålla på med youtube men jag hittar inget bra redigerings program som inte kostar skjortan så jag får lägga det på hyllan för ett tag. Men vem vet, en vacker dag så?