En favorit Cover

  2014-11-20 / 08:00:00 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 

"Piffa" upp ditt rum

  2014-11-19 / 18:48:44 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
decorative
 
 
 
Jag känner att mitt egna rum behöver "piffas" upp lite nu, speciellt när jag har en kall lång vinter framför mig, då vill jag att mitt rum ska vara extra mysigt! 
 
Det räcker med småsaker som kan göra att ditt rum känns jätte annorlunda,nytt,fresh. Det räcker tex med att du kanske byter gardiner, hänger upp en ljusslinga(så mysigt nu till vintern!!) köper några nya ljuslyktor, nya påslakarn eller en eller två nya prydnadskuddar! Något jag nu på sista tiden älskar att ha på mitt rum är blommor, jag tänker hitta någon sida där man kan beställa hem plastblommor och ha i en vas hade jag tänkt, tycker det är så himla fint(dock slår ju inget riktiga blommor men dom håller ju inte så länge!!). 
 
De flesta sakerna här över är från IKEA och jag är faktiskt själv sugen på en söt ljusslinga och ett par nya gardiner! 
 
Är det inte helt sjukt att det redan är torsdag imorgon? Veckan flög ju förbi.. 

lazy monday

  2014-11-17 / 19:50:31 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
ÅH, hittade en fin bild på vita rosor som jag fick utav Sebastian när vi firade 1 år (i think? han köper ju blommor titt som tätt, så himla sjukt att jag ens kan säga så??)
 
Min pojkvän är verkligen den finaste på jorden<3 Vet inte om jag berättade det men här om dagen kom han hit med en nallebjörn in the size off me typ (ni som följer mig på instagram vet vad jag snackar om) Han skämmer verkligen bort mig så himla mycket, känner mig som en prinsessa <3
 
Jag är verkligen hur trött som helst(och klockan är bara 8) och har inte gjort något vettigt alls under kvällen, utan jag har bara slöat i sängen och drömt om massa saker. Så fort klockan slår tio tänker jag lägga mig. Måndagen har flugit förbi och jag har en misstanke om att hela veckan kommer gå snabbt. Ge mig julafton nu. Efter jul(mellan nyår) så firar även jag och sebastian 1 och ett halvt år. Vi hade tänkt att mysa till det lite och åka till karlstad och äta på en resturang vi gillar väldigt mycket, samt se den nya Hunger Games filmen kanske? Påtal om Hunger Games, nu blev jag jättesugen på att kolla på tvåan, så nu har jag något att göra tills jag somnar! hoppas ni haft en bra dag!

Till henne

  2014-11-16 / 18:09:55 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
 
Tänkte dra igång med första Julklappstipsen! Dessa fina ljuslyktor har mina två fina vänner Rosanna och Fanny gjort, de har detta projekt som sitt UF företag i skolan (ni hittar deras hemsida HÄR) och det är den perfekta julklappen till flickvännen,mamman, mormorn osv.. De har olika stilar på sina ljuslyktor och dem alla är super fina! De använder sig även av väldigt mycket återvunnet vilket är ett +! Ett ännu större + är att dessa är väldigt billiga! Har en här hemma (som jag tyvärr inte kan fota nu eftersom mitt objektiv är trasigt) men denna med ett pärlband runt istället, lite special! Kommer visa den så fort jag fått en fungerande bra kamera!
 
Helgen har varit jättebra och jag ska precis hoppa in i duschen och sedan mysa med Sebastian sista stunden för kvällen. Har ingen söndagsångest alls så det känns jättebra!! Ny vecka nya möjligheter! haade

Kenza

  2014-11-13 / 09:22:59 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Okej, jag läser verkligen hur många bloggar som helst, alltså det tar oftast mer än 50 minuter för mig att läsa igenom min bloggrunda, och då glömmer jag oftast bloggar då? 
 
Men min just nu, favorit blogg är Kenzas blogg. Seriöst, vilken vacker kvinna!! Om jag skulle få byta utseende med någon skulle jag velat gjort det med henne, för hon är seriöst helt perfekt! Hennes klädstil lika så, jag kan gärna ta hennes garderob också haha! Hennes blogg är välskriven och har så himla fina bilder all the time, love it. 
 
Idag hade jag egentligen sovmorgon, men jag ska till Karlstad lite tidigare idag för att vi tjejer i klassen ska äta lunch ute tillsammans, myspys!! Det är sjukt att det redan är torsdag tycker jag, tiden flyger förbi och det är bara 41(!!!!!) dagar kvar till Julafton, gud så jag längtar!
 
 

432 park Avenue

  2014-11-11 / 19:30:03 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Någon hade länkat detta på facebook, jag dör vad fint. Det är mitt drömhem. Kan någon hosta upp 700 miljoner? För det är nämligen vad den lägenheten kostar! wow..

-TRE-

  2014-11-11 / 10:51:37 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
 
Tre favoriter från min spotify lista! 
 
I fredags var jag hemma med magont, lördagen var lugn och sen drog det igång igen i söndags. Därför var jag också hemma igår med ont i magen. Vi misstänker att jag har någon bacill i magen som krånglar till det och därför äter jag nu endast laktosfria produkter ett tag framöver och ser om det blir bättre! Började med det igår och mår redan bättre och ska därför iväg till skolan idag. Vi börjar dock 12.45 så det är ett tag kvar, vilket är skönt. Ska på utvecklingssamtal efter skolan också, sen hem och plugga tror jag. 
 
I söndags hann jag iallafall träna innan magen drog igång igen. Jag var på ett skivstångs pass tillsammans med min mamma på vårat gym och wow vad jag har träningsverk.. Älskade hur passet var upplagt så vi har redan bokat in oss tills nästa söndag! det är ju superbra att variera sin träning så det passar perfekt med ett undervisat pass en gång per vecka! 
 
Nu ska jag kolla igenom lite saker på datorn och sen försöka trycka i mig någon mat så jag inte blir hungrig senare, dock är jag inte hungrig alls nu så vi får väl se om jag får ner något!
 
ha en bra tisdag!

vackert

  2014-11-07 / 11:34:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
Åh vad jag älskar barn <3
 
Kom inte så långt denna dag innan jag fick vända hem igen för min mage gjorde så ont. Är hemma och ligger i sängen och försöker göra klart lite rester av skolarbeten osv. Just nu så känns det bra i magen och jag hopppas att det bara var något tillfälligt! Dock väldigt tråkigt att min favorit dag blir förstörd av detta. Den kommer ju såklart spenderas i ensamhet eftersom Sebastian inte får komma hit. Det suger faktiskt ganska mycket. 

Olivia Palermo

  2014-11-05 / 17:54:14 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
please can i be you?! or maybe just borrow all your clothes? 
 
En av mina favorit stil-ikoner är Olivia Palermo som var med i the hills som brukade(kanske fortfarande går?) på MTV. Hennes kläder är ju 2 die for känner jag. 
 
 
Vädret suger, det är kallt och blåsigt och jag ligger just nu skönt inbäddad i tusen filtar i min säng och det skaver av tanken på att jag måste ta mig upp här ifrån om ca 30 minuter och börja göra iordning mig för gymmet, för idag är jag inte alls taggad på det.. Men vad gör man inte för beach 2015? haha orkar inte. Jag har blivit så himla slö. Okej, nästa vecka så kör jag igång riktigt ordentligt, nu har ni bevis på att jag ska dra igång, så om jag börjar fjanta mig så får jag läsa detta en gång till! Rygg och ben på passet idag. Ska ju köra rygg 3 gånger i veckan nu enligt min sjukgymnast, så får kombinera vilken träning som helst med rygg nu i en månad fram över, alltså tex, mage rygg, ben rygg, axlar rygg osv. Så hoppas vi på att det blir bättre med min stackars rygg! 
 
Är det inte helt sinnes att det redan är torsdag imorgon??

wishlist

  2014-11-04 / 21:09:58 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
 
all i want for xmas is you..
 
 
 
Hade blivit himla lycklig om jag fick något av detta i julklapp (hej mamma och pappa!!) hihi!
 
Det är bara 50 dagar kvar till Julafton nu, alltså hör ni vad sinnes det låter?! 50 dagar?? Tiden går så sjukt fort just nu så det kommer bara säga pang så är det den 23 december. Skoldagen gick snabbt, började ju efter lunch och hade matte och engelska. Fick efter lektionen springa till bussen för att hinna med den till Kristinehamn, tänkte också för mig själv när jag kom fram, helt röd i ansiktet och svetten rann, att det är just därför jag inte springer, för jag tror seriöst jag ska dö haha, hallå dålig kondis? 
 
Blir en tidig kväll idag som vanligt, jag behöver verkligen sova så mycket som möjligt för att orka med dagarna, vilket jag gör tackvare att jag får sova ordentligt! Så jag säger godnatt nu!

Buy me a cameo/forever yummy

  2014-11-03 / 18:23:59 / Beauty / 0 KOMMENTARER
jag är kär i  mina essie naggelack och jag vill bara ha mer och mer av dem.. 
 
De två understa lacken är mina senaste, den röda heter "forever yummy" och det är den jag använder just nu. Jag lackade nyss mammas naglar i den färgen jag köpte idag, som heter "buy me a cameo" och den är såå fiiin! Önskar mig en ny färg i julklapp, eller egentligen hela deras nya vinter collection. Som består av dessa snygga färger
 
Om jag bara fick välja ett av dem skulle jag valt "jiggle hi, jiggle low" eller "tuck it in my tux"
 
Min huvudvärk har börjat lagt sig och jag ska bara ta det lugnt nu ikväll. Sova tidigt, sovmorgon imorgon vilket är så skönt!
 

Måndag

  2014-11-03 / 12:27:16 / Allmänt / 0 KOMMENTARER

Avslutade lovet på ett perfekt sätt, Thai 


Sitter i skolan med världens huvudvärk och jag har saker jag måste göra när jag kommer hem som inte lockar lika mycket nu. Jag skulle få laga mat, träna osv. Saker jag gillar att göra. Men nu äg jag så himla trött och utmattad av huvudet så just nu känner jag att jag inte orkar något annat än att äta mat och sen lägga mig när jag kommer hem.. Besviken på veckans start 

Boda Borg

  2014-11-02 / 21:33:53 / Allmänt / 0 KOMMENTARER
helt ok med 15 stämplar under 4 timmar med lite hinder då och då!
 
Hej på er! Idag begav jag, mina lillebröder och Sebastian , till boda borg i Karlskoga. Jag övningskörde dit och det gick bra. Har kört himla mycket dessa dagar, men det går så bra nu så då blir det en rolig sak att göra ju! Snart dax att anmäla sig till körskolan! 
 
Stackars Arvid fick så ont i magen när vi kom till boda borg så han orkade inte riktigt med tempot och jag tyckte så synd om honom. Vi fick iväg honom till mormor och morfar i några timmar så han slapp sitta och vänta på oss på Boda Borg. Men vi ska snart dit igen för att ta nya tag och så att Arvid också får vara med och ha roligt!
 
Jag är så himla trött så jag ska faktiskt ta och lägga mig strax. Sebastian satt ju uppe hela natten och kom tidigt till mig i morse och sov lite, dock så känns det som om det är JAG som har suttit uppe hela natten haha..
 
Ny vecka imorgon, gör det bästa utav den!

sebastian-lov-halloween-gårdagen

  2014-11-01 / 20:55:10 / Allmänt / 1 KOMMENTARER
Sebastian som en dödskalle, han gör sig bra på bild tycker jag
 
waah, vet inte riktigt vart jag ska börja! lovet har varit så himla braa. Jag var ju som sagt i Stockholm i tisdags med Sebastian och vi hade det jättemysigt! Igår firade vi halloween med våran nya tradition som är att göra en pumpa, efter det åkte vi hem till Sebastian, gjorde egen pizza och efter det mös vi till en skräckis med chips och dipp. Vi vaknade vid halv 11 idag och vi har bara legat och degat i Sebastians säng och haft det bra. Körde Sebastian till en kompis( jaa jag körde hihi går så bra just nu!! ) för dom skulle lana. Så jag är själv ikväll.. Känns lite surt faktiskt.. Men jag ska faktiskt mysa lite framför en serie och äta lite gott och sen har jag även pysslat lite med mig själv, smörjt in mig i BUS och ska snart måla naglarna, tog även en låång varm dusch. Så jag ska inte klaga.
 
Igår träffade jag även Rosanna som jag saknat så mycket, vi åt lunch tillsammans och pratade ikapp lite. Ska bli skönt att komma tillbaka till skolan, men dock tycker jag lovet gick alldeles för fort... 
 
Här får ni tre bilder från igår:
                   sminkning                                  våran goda pizza                               our pumpkin <3
 
 
godkväll på er!