ice

egen gjord islatte för första gången, helt okej, dock behövdes det mer is haha!
 
Godmorgon på er! Eller ja, jag har varit vaken sen kvart över 7, men börjar ju sent idag så är fortfarande hemma! Behövde gå upp tidigare idag för att jag skulle till en specialist hos tandläkarn och kolla om jag behöver tandställning, och finally, efter flera år av gråtande, tjat och om och men så är det bestämt, räls i övre käken! Dock kan det ta jääättelänge innan jag får den, men nu är det iallafall bestämt! Dock så ska en eller två tänder ryka, och det gillar jag inte.. 
Om du har tandställning, hur länge fick du vänta? 
 
Sprang 4,5 kilometer igår, och det var sååå skönt! Förutom att jag fick as ont i lungorna, ingen kondis här inte!! Sprang iallafall på under en halvtimme vilket var mitt mål. Har ju inte sprungit sen förra sommaren typ? Så jag borde vara nöjd med att jag ens klarade rundan.. 
 
Nu ska jag gå ut med min hund, som för övrigt är helt galen idag? Vet inte riktigt vad som flugit i henne? sen ska jag äta lunch och sen bär det av till skolan! 
 

Postat av: Josefine

Fick vänta i tre satans år, har hört om folk som fått vänta i fem år och en del behövde bara vänta någon månad.
Dem sade att jag skulle behöva ha den i 1.5 år men nu har det gått 3.5 år + en käkoperation på grund av en tand som vägrade flytta på sig.. men det är ju självklart värt det i slutändan!

2014-03-11 @ 16:59:28



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Moa Hollstedt heter jag och är en glad och driven tjej på 18år som bor i en för liten stad i gulliga Värmland. Drömmer om New York, LA, framgång och mycket annat. I denna blogg får ni hänga med mig genom min vardag och mina intressen, så som mode, träning, fotografi och andra roliga saker!